Şimdi Ara

18 dbi olan bu anten Wireless sinyalini arttırırmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Ev içi kullanacaksanız powerline adaptörlere bakmanızı tavsiye ederim. Bu tip anten alıp kullandığımda istediğim etkinliği yakalayamamıştım.

Model Tavsiye edermisiniz ?
  • Wi-fi modelli bir şey arıyorsanız; Cisco Linksys PLWK400 tavsiye ederim tabi dolar da artınca fiyatı uçtu.
    Yine wi-fi modelli olan Netmaster PLB-500 kullanıcıları memnun olduklarını söylüyorlar. Fiyatı daha makul.
  • FatalERROR! kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef bütçem o kadar değil ayrıca anladığım kadarıyla bu cihazlar aynı daire içindeki elektrikli hatlarında işe yarıyor ben başka dairelere dağıtmak isityorum alt ve üst katımdaki dairelere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Wi-fi modelli bir şey arıyorsanız; Cisco Linksys PLWK400 tavsiye ederim tabi dolar da artınca fiyatı uçtu.
    Yine wi-fi modelli olan Netmaster PLB-500 kullanıcıları memnun olduklarını söylüyorlar. Fiyatı daha makul.

Merhabalar,

Paylaşımınız için çok teşekkür ederiz. İlgilenebilecek üyeler için küçük bir düzeltme yapmak isteriz; PLB-500C Kablolu powerLINE Başlangıç Paketi ürünümüzdür. Yani elektrik hattından veri transferi yapar ve adaptör ile bilgisayar / HDTV / oyun konsolu arasındaki bağlantı ethernet kablosu ile gerçekleştirilir.

PWE-500C Kablosuz powerLINE Başlangıç Paketi'nde ise bir powerLINE Ethernet Bridge ve bir adet powerLINE Wireless Extender bulunur. Wireless Extender adaptörünü prize taktığınız yerde kablosuz internete bağlanabilirsiniz.

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi içinwww.powerlinenedir.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.