Şimdi Ara

18 Eylül' den sonra beni bulamayacaksın deseler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, size danışmak istedim. Birini tanımaktasınız diyelim ve sizi bir konuda haksız buluyor. Sizce (tarih vererek ) irtibatı kesmek istemesi ne kadar doğru? Yada siz ne yapmak istediğini anladınız mı yaaa...

• Senin öyle arkadaşların mı var?
  • ya evet var. "İrtibatı keseceğim" dedi hatta tarih verdi. Benle görüşmeyi istemiyorsa neden bekliyor ki sence... (bir anlasam) Çoğu zaman anlayamıyorum zaten...
  • İlginç bir durum.

Valla olayı tam anlamadım, ama bu arkadaşınız duygusal ilişki yaşadığınız biriyse, ve sizin bulunduğunuz şehirden uzak bir yerdeki üniversiteyi kazanmış ve 18 eylül'den itibaren oraya gidecekse, uzaklıktan ötürü bu ilişkinin yürümeyeceğini düşünüp böyle bir karar almıştır belki

Valla benim aklıma 18 Eylül tarihi üniversitelerin açılış tarihine yakın olduğu için böyle bir senaryo geldi...
  • Senin yerinde olsam o kadar uzatmam ben bitiririm
  • quote:

ya evet var. "İrtibatı keseceğim" dedi hatta tarih verdi. Benle görüşmeyi istemiyorsa neden bekliyor ki sence... (bir anlasam) Çoğu zaman anlayamıyorum zaten...

Hong-Kong'taki Çinliler de öteden beri İngilizlerle irtibatı kesmek istiyorlardı, ama bunun için 1999'u beklemek zorunda kaldılar.

Bir de oynadıkları takımlarda istenmeyen oyuncu ilan edilenler var, onlar da bonservislerini ellerine alıncaya kadar takımda kalıyorlar. Kim bilir..senin arkadaş da bonservisini eline almak istiyordur belki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Besiktasli

Senin yerinde olsam o kadar uzatmam ben bitiririm

+1
  • ister uygula ister uygulama. o her kimse,ister duygusal bir şey paylaş ister sıradan bi arkadaş olsun.o insandan sana hayır gelmez.ne demek ya tarih vermek.saat ve dakka da belirtti mi?
  • Haklısınız arkadaşlar... Aslında benimde ilk yaptığım buydu.(İrtibatı kesmek) Hatta irtibatımı ben kesiyorum da dedim kendisine... Bi şekilde devam ettirdi. Ama çoğunluğunda dediği gibi bonservisini kendisine iade ediyorum İstediği yere gidebilir. Hayırlı işler arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enamel

Haklısınız arkadaşlar... Aslında benimde ilk yaptığım buydu.(İrtibatı kesmek) Hatta irtibatımı ben kesiyorum da dedim kendisine... Bi şekilde devam ettirdi. Ama çoğunluğunda dediği gibi bonservisini kendisine iade ediyorum İstediği yere gidebilir. Hayırlı işler arkadaşım

• bir gunde topic, ikinci sayfaya dusmus.

topic acmak marifet ister, hele hele onbasi imis cavus imis bu rutbeler, etkili bir topic acilabilmesi icin hafif kalir bu gibi konularda.

sen once biraz post yap bakalim forumda, biraz eskimek lazim gelir. sanki butun mesajlari sen atmissin gibi, bunlar da kim yahu forumun yeni uyeleri mi? hani nerede mewluth, acharad, kunteper, can, janjan, sercan, sahte sercan

hayirli isler...

• 18 eylule kadar seni yedek klubesine sokacak,ondan sonra y abi yere gider ya başkasını bulur vs.yani senin pabuç dama atılacak.

respect(ingilizcede saygı demekmiş)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.