Şimdi Ara

18 inden sonra boy uzatma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar boyum 1.71 yasim 18 4-5 cm daha uzatmak istiyorum yolunu bilen bisey yapip faydasini goren varmi. Bu konuyu daha oncelerdede actim ama hic faydasini goremedim
    Ciddiye alip cevaplayan arkadaslara Simdiden tesekkur ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba.

gg dostum. daha bi şey bekleme artık. kemik uçlarının röntgenini çektirerek öğrenebiliyorsun uzamanın durup durmadığını ama sanmıyorum.

hayırlı forumlar.
  • kardeşim spor salonu vücüt yerleri gibi yerlerde boy uzatma falan yazıyor.
    Uğra konuş.

ikincisi süt kemikleri geliştirir ve boyu uzatır diye biliniyor.
  • Spor yap, kambur duruyorsan o düzelir biraz esnersin fark eder her türlü

• UP

• Kardeşim kimi insanın uzaması 16 da durur kimi de 24-25 yaşına kadar uzar bu genetiğe bağlı.Uzamak istiyosan yüzme,basketbol veya voleybol gibi sporlarla uğraş bunu ek olarak barfikste çekebilirsin yararlı olduğunu duymuştum.Gece 11-12 arası uykuda ol.Düzenli ve protein ağırlıklı beslen.Bunları belli bir düzende ve aksatmadan yaparsan istediğin 4-5cmlik kazanabilirsin.Belki umut olur diye de bi örnek veriyim rahmetli büyükbabam 20-21 yaşında askere gittiğinde 1.85 civarında boyu varmış 2 sene sonra 1.90 civarı dönmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swarley1

Kardeşim kimi insanın uzaması 16 da durur kimi de 24-25 yaşına kadar uzar bu genetiğe bağlı.Uzamak istiyosan yüzme,basketbol veya voleybol gibi sporlarla uğraş bunu ek olarak barfikste çekebilirsin yararlı olduğunu duymuştum.Gece 11-12 arası uykuda ol.Düzenli ve protein ağırlıklı beslen.Bunları belli bir düzende ve aksatmadan yaparsan istediğin 4-5cmlik kazanabilirsin.Belki umut olur diye de bi örnek veriyim rahmetli büyükbabam 20-21 yaşında askere gittiğinde 1.85 civarında boyu varmış 2 sene sonra 1.90 civarı dönmüş.

Çok güzel bi yorumda bulunmuşsun kardeşim teşekkür ederim yardımların için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.