Şimdi Ara

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUZ.(sitem:az ilgi.daha fazlası lazım.) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
6.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EgoisTe91

Vatanımıza sahip çıkmıyoruz bakalım öbür tarafta ne diyeceğiz onlara siz bu vatan için hayatlarınızı feda ettiniz ama biz bu vatanı yabancılara sattık mı diyeceğiz?
    Hepsine Allah rahmet eylesin onlar olmasaydı babamız kim onu bile bilemezdik muhtemelen.

Bir konuya da öbür tarafı karıştırmasanız olmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

geçen ay tv ler dangalak defne joy foster la meşguldü,şimdi ibrahim tatlısesle meşgul.çanakkaleymiş,şehitlermiş kimin uğrunda.oturdukları koltuklarda rahat rahat geviş getirmelerini sağlayan ataları kimin uğrunda.televizyonlar izdivaca,magazine,japonya,kıbrıs nerede diyen kendi milletini rezil etmeye çalışan medyamız da var.show,atv,kanal d,star,kanal 7,stv gibi dangalak kanallarımız da çok.izleyen keklerimiz de çok.YAZIKLAR OLSUN hepsine.Keşke atalarımız bir hiç uğruna şehit olup kanlarını akıtmasaymış.değmezmiş bunlar gibi şerefsizlere.

Gerçekten iki dakka haberde gösteriyorlar ancak.Millet olarak bilinçli olmasak onuda yapmayacaklar

• Çanakkale ah Çanakkale dünya böyle bir savaş daha göremez 1 dk sonra öleceğinizi bilip de bir an bile düşünmeden durmamak yüksek bir ruhun eseridir.Ne mutlu ki böyle insanların torunuyuz Ne Mutlu Türküm Diyene!
  • ALLAH tüm şehitlerimizden razı olsun. Amin. Şehitlerimizin sayesinde bu topraklarda yaşıyoruz. Onlara ne kadar minnet etsek az.
  • allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun
  • Geçen yaz gelibolu yarımadasını ve şehitlikleri gitme görme şerefine eriştim..

Şeref diyorum,

Çünkü şehilkileri dolaşırken yere basmaya korkuyorsunuz.Esen rüzgarın çam ağaçlarında çıkarttığı ses ruhunuzu,kalbinizi söküp götürüyor yerinden.Çanakkale boğazının hırçın sularınını izlerken gözlerin doluyor farkına varamıyorsunuz...

Baktığınız heryerde canlı bir anı,bir görüntü gözünün önüne geliyor..

Bir devrin battığı yeri görüyorsunuz...

Gidin görün demek yetmez.Görün,anlatın,çocuklarınızı yiğenlerinizi kimi bulursanız götürün gösterin.Bu ülkenin özgür olması için kaçbin canın feda edildiğini görsünler..

Çanakkale şehitleri ölümsüzdür...Allah ruhlarını Şad Etsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

Onlara layık birer birey olmak istiyorsak, "Bu vatan için ne yaparsınız?" sorusuna "Ölürüm!" yanıtını vermemek gerekiyor.Çünkü bu vatan için herkes ölür.Cevabımız "Bu vatan için okur, bu vatan için çalışır, bu vatanın menfaatlerini herşeyin üstünde tutarım." olmalı.

Bu vatan için yaşamak borcumuz. :)

Şehitlerimize tekrar rahmet diliyoruz, vatan size minnettar.
  • Minnettarız onlara..
  • Ruhları şad olsun!
  • Hepsinin ruhları şad olsun.

Bakıyorum da,derbi konuları daha fazla tutuluyor.Ben artık birşey diyemiyorum.Ayrıca,bu forumdan kaç kişi Çanakkale Cephelerini gezdi?Kaç kişi o günlere döndü?Kaç kişinin tüyleri o anıtları görünce diken diken oldu? Buradan herkes,sevgisini belli eder.Önemli olan,orada ki tarihi,anıları anımsayabilmektir.
  •  18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUZ.(sitem:az ilgi.daha fazlası lazım.)

yüklen dh yüklen...
  • Tarifi imkansız bir minnet duyuyoruz. Mekanları cennet, ruhları şâd olsun!
    Rahat uyu Atam..

• BU VİDEOYU LÜTFEN İZLEYİN 1DK 47 SN...
    AHANDA BÖYLE DİKİLİR..
  •  18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUZ.(sitem:az ilgi.daha fazlası lazım.)
  • yukarı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unnecessary

Video çok fena
    Şehitlerimize Allah rahmet eylesin.

• yukarııııııı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.