Bildirim
18 Wheels of Steel American Long Haul yardım lütfen
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Belgelerim içindeki config.cfg dosyasını not defteriyle aç. uset g_console "0" yazan yeri 1 yapıp kaydet. Daha sonra oyunda " tuşuna bastığında konsolun açılması lazım. -
peki hilelerin nasıl açıldıgını bilen var mı? -
caadas teşekkür ederim... -
Arkadaşlar "config'den" console ve developer değerlerini "1" yaptım ama yine de konsol açılmıyor. Başka bir yolunu bilen var mı bunun ? -
quote:
Orjinalden alıntı: rommeo86
Arkadaşlar "config'den" console ve developer değerlerini "1" yaptım ama yine de konsol açılmıyor. Başka bir yolunu bilen var mı bunun ?
long haul mu oynuyosun yoksa haulınmi ? normalde haulinde console ve developer değerlerini 1 yapınca konsol açılıyor belki farklılık olabilir aralarında -
quote:
Orjinalden alıntı: rommeo86
Arkadaşlar "config'den" console ve developer değerlerini "1" yaptım ama yine de konsol açılmıyor. Başka bir yolunu bilen var mı bunun ?
Senin ki büyük ihtimalle Haulin -Long haul'da da bende böyle bir hata almıştım sonra düzelmişti.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X