Şimdi Ara

18 wheels of steel convoy

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ...bu oyunla ilgili düşüncelerinizi, öğrenmek ve paylaşmak istediklerinizi burada toplayalım :)

• ben oyunu geçen gün aldım walla muhteşem bi oyun sadece tıra aksesuar eklenen yeri bulamadım
    truck dealer de de yok biri bana yardım etsin o konuda
  • sıkıcı bi oyun
  • Bİr öncekinin aynısı gibi duruyor.
  • Valla tüm seriyi büyük bi zevkle oynadım ama artık yeni mal gözleyecek,harita tarayacak.saatlerce yollarda gezecek gücüm kalmadı Ama yeni başlıyacaksanız ve zamnınız varsa tabi güzel oyundur
  • değişen bi şey yok valusoft süsleyip püsleyip önümüze koyuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurtunac

merhaba arkadaşlar ...bu oyunla ilgili düşüncelerinizi, öğrenmek ve paylaşmak istediklerinizi burada toplayalım :)

bence saçma bi oyun...
    adamlar iki eklenti iki değişiklik yapıp önümüze sunuyo oyunu
    bence eski sürümlerinden farkı yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğru görüntü ve yerlere eklenen yeni şeyler dışında değişiklik yok
    ama seriyi sewen bunu da sewer

• quote:

Orjinalden alıntı: bloder

doğru görüntü ve yerlere eklenen yeni şeyler dışında değişiklik yok
    ama seriyi sewen bunu da sewer

+1000

doğru söylüyosun kardeş...

doğru valla seriyi seven bunuda sever...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyboy1 -- 16 Ocak 2006 13:32:05 >

• tüm serisini oynadım ama genel olarak fikrim son 3 seri özellikle son 2 seri hemen hemen aynı çok az fir fark var aslında oyunda gerçekten biraz değişiklik olarak önümüze gelseydi çok daha iyi olurdu
  • bence oyun eskilerine göre çok kötü..
    çünkü malı götürmeden save yapma şansımız yok ve yükleri götürmek çok uzun sürüyor..
  • öncelikle ilginize teşekkürler.
    oyuna gelince, umarım bu sefer yeni bir şeyler vardır diyerek oyunu aldım ve yükledim....ama sonuş benim için hayal kırıklığı oldu desem yeridir... genel olarak araçların 3 boyutlu bir görünüme kavuşmaları ve yol mesafelerinin bir hayli uzaması aynı zamanda trafik yoğunluğunun artması beni çok sevindirdi...ancak oyunun oynanabilirliği ve grafiklerindeki eksiklikler bütün artılarını yok etti....bu arada beni en çok kızdıran ve oyunu daha bir görev tamamlamadan silmeme neden olan şey, yan aynaların ekranda olmaması... ben direksiyondayken tutup mause ile zırt pırt ayna kollayamam ki....daha da kötüsü ben oyunu tamponda oynuyorum orda hiç mi hiç ayna yok! bööö..........yani o kadar yapmışlar ama koca bir "0" yani... bu arada RIG'N ROLL adlı oyunun internet sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim..oyun iyiye benziyor...tabi ne zaman çıkacağı muamma...habire erteliyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurtunac -- 17 Ocak 2006 1:19:50 >

• bu oyun bi haftalıklardan
  • Pedal To The Metal daha iyiydi. Convoy'da araç göstergeleri, sinyaller bile çalışmıyor.
  • HARD TRUCK ( İlk çıkan oyunu) şimdiye kadar hiç bir oyununda bu kadar güzel yağmur yağması gerçekliliğini yakalıyamadı bence. Ne o şimdikilerde silegeci açsanda önünü görüyon açmasan da . Hard Truck ta silgeci açamdınmı en azından baya zorlanıyordun görürken. Canım sıkılınca hala oynuyorum valla
  • son derece sıkıcı bir oyun.ilklerde insana güzel geliyor ama sonrası felaket...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaBaja -- 16 Ocak 2006 22:03:28 >
  • nfsu tarzı renkli halkalarda modifiye yerleri belirtilmiş bulman zor olmuyor fazla...son iki oyunda open gl motoru kullanılmış...bilgisayarım buna karşılıkvermiyor ama...directx te daha iyi çalışıyor? tavsiyeniz nedir?
  • bendede var ama sadece 2 gün katlandım git git bitmiyo yaa 10 üzerinden 4 veririm ancak onada tırlar hoşuma gittiği için yani çevre çok kötü, şehirler alakasız ve küçük, yollar şekilsiz yani iğrenççççççççç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.