Şimdi Ara

18 yaş altına oynatmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: stnts

quote:

Orjinalden alıntı: BlooDyLoVe

Konuyu açan arkadaşım.

Forumda çok -18 insan var. Hepsi olmasada %70 lik kesimi zararsız bazen forumda herkezin işine yarayan bilgiler veriyor. Senin bu başlığı açtığını düşünecek olursak +18 yaşındasın. Biraz önceki zeka seviyesi konusuna gelerek sana başka bir konudaki senin cevabınla cevap veriyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_14482254/mpage_1/key_//tm.htm#14482893

haklısın.
    orda elde olmayan nedenlerden dolayı yazmışız birşeyler. (sildim)
    Kızmışım demekki
    oyuna eğlenmek için girip te
    sinir olup çıkan çok kişi var
    rica diyorum !!!
    eğlenmek için oynayın sevgili -18
    yalvarmayın, küfretmeyin, şu pls, bu pls deyip durmayın
    bu oyun çok zaman alan bir oyun
    1 veya 2 saat takılın stres atın .

son olarak orta noktada buluşalım .. kimse 18- veya 15- ların bu oyundan uzaklaştırılmasını engelleyemez ... ayrıca bu forumdandan ( Num@n ın haline çok üzülüorum )... o yüzden bu oyun bi stres atma oyunundan çok çocukların bilinç altlarındaki hırsı ortaya çıkarma aracı olarak kalıcak .. değiştirilemez gerçekler malesef

• quote:

Orjinalden alıntı: erpachotoe

quote:

Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker

quote:

oynayanı uyarın
    deyinki :
    bu oyunda bir yere gelmen senin hayatta bir yere gelmene engel olacak.
    sen daha hayatı yeni tanımaya başlıyorsun
    öğrenmen gereken çok daha önemli şeyler var
    senin yarattığın karakter sanal kodlardan oluşan bir eğlence aracı sadece.
    eğlence amaçlı oyna
    yen yenil
    farketmez
    tepem attıı

lan bebeler hiçmi size bişey öğreten yok

18 yas altına oynatmayın ha

mantığına hayranım
    19 yasında 20 yasında
    30 yasında 40 yasında gece gündüz oynayanlar 18 yasında ve altında oynayanlardan dahamı iyi bir iş yapıyor
    yok böyle bi mantık YOK

bu cümlelerden şöyle bir sonuç çıkıyor:Demekki sen 18yaşının altındasın

hayır arkadasım ben 20 yasındayım

• topiği açan abi/abla ya sesleniyorum. senin yaşın 18+ ama sen hala benim yaşlarımda bi zekaya sahipsin. hatta bu cümlede bile kendime hakaret etmiş sayılırım. bu topiği açmandaki mantık nedir yani? 18 altını oynatmayalım. hadi oynatmayın da görelim!

not1; su ana kadar sw plz den başla bir plz kullanmadım oyunda bilmem anlatabildim mi?

not2; bu topiğe verilecek alternatif cevaplardan biride BlooDyLoVe abimden gelmiş; teşekkür ederim.

quote:

Konuyu açan arkadaşım.

Forumda çok -18 insan var. Hepsi olmasada %70 lik kesimi zararsız bazen forumda herkezin işine yarayan bilgiler veriyor. Senin bu başlığı açtığını düşünecek olursak +18 yaşındasın. Biraz önceki zeka seviyesi konusuna gelerek sana başka bir konudaki senin cevabınla cevap veriyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_14482254/mpage_1/key_//tm.htm#14482893

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O123456789O -- 25 Mayıs 2007; 4:50:03 >

• ben 15 yaşındayım şuana kadar rapor almadım okuldan OKS ye gireceğim hergün bu oyunu 1 saat oynuyorum...sabah kalkıyorum okula diye 2 ders kaçıyorum 1 saat oynuyom okula geliyorum...kaçmamın nedeni nedir...çünkü hocalar konu işlemiolar...bişe yapmıyolar....bu oyuna o kadar bağımlı değilim istesem şimdi bırakım ama bırakmıyorum çünkü 4 saat dersanede ders yapıyorum ewe geliyorum 9 a kadar bi posta daha ders yapıyorum bunalıyorum bende artık kendimi kaptırdım....yani stres atıyom...
  • iradesiz kişiliklerin önüne geçemezsin ki boş laf bunlar
  • quote:

oynayanı uyarın
    deyinki :
    eğlence amaçlı oyna
    yen yenil
    farketmez
    tepem attıı

katiliyorum, ayrica foruma da 18 yasindan kucuklerin mesaj gondermesi engellensin. zeka yasi da dahil..
  • bence de 18 + olmalı 18 yaşın önemi hem reşit olmak artık kimse size karışamaz özgürsünüz ve cahil degilsinizdir(umarım) hemde lise artık bitmektedir okul olmadıgı için ister üniye git ister oyna ne yaparsan yap mantıgıdır
  • bu oyunun oynayanların buyuk bolumu 16 17 18 yaşında
  • quote:

oynayanı uyarın
    deyinki :
    eğlence amaçlı oyna
    yen yenil
    farketmez
    tepem attıı

çok haklısın kardeş

ama aynısını bizim üniversitedeki silkroad oynayan hoca bize derste bu nasihatı verio
    sınıfın yarısı ya knight, ya silkroad ya da ogame oynuo

sen bu sözleri söyleyince ufuk hocamı hatırladım. Kendisi silkroad da 55 level

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M®t -- 25 Mayıs 2007; 8:56:27 >

• quote:

Ne farkeder +18 -18 Adamın zeka yaşı önemli

+1
  • Ben -18 im ama böylediyenlerin inadına oynıyacam!..
  • Ben daha 14 yaşındayım ama hiç aga party pls aga 5k fln demiyorum bna dien olursa da hemen pm blockluyorum bence bu oyuna 18- değil kayıt olurken ilk bi IQ testi yapılmalı bölece gereksiz kişileri almamış oluruz kaç tane 20 25 yaşında adam gördüm ben aga diyen para , party yalvaran hakkaten yeni 18 yaşına girdiniz die hemen 18 yaşından küçükler girmesin die havalanmayın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeAYDIN -- 25 Mayıs 2007; 12:39:14 >
  • Arkdaşlar +18 nedir biliyor musunuz ?

+18 insanların "yetişkin" sıfatını alma yaşıdır.

Peki +13 nedir bilirmisiniz ?

+13 insanların "erişkin" sıfatını alma yaşıdır.

Çoğu insan +18 diye bağırıyor.
    Peki 18 yaşındaki insanla 17 yaşındaki insanın farkını söyleyebilir misiniz ?

İnsanların zekaları farklıdır."Aga" kelimesi de zeka belirtisi değil özentilik belirtisidir.
    Özentilikten bahsetmişken bir "-18" (sizin tabirinizle) kimden özenir.
    Kendinden büyüklerden özenir arkadaşlar,kendinden küçüklere değil.

Devam edersek "aga" kelimesinin de %80 - %85 ihtimalle 18 yaş üstü kişilerden çıktığını söyleyebiliriz.

Peki "koxp","dupe" ve "bug" programlarına gelirsek.
    Bunların yapımının öyle her önüne gelenin yapabileceği kadar kolay olmadığını tahmin edebilirsiniz.
    Bu programlar için en azından orta düzeyli yazılım bilgisi olması gerektiğini düşünüyorum.
    Bu derecedeki yazılım bilgisini öğrenebileceğiniz yerse üniversitelerdir diye düşünüyorum.

Daha da bitmedi diyebiliriz.

Diyorsunuz ki 18 yaş altı kişiler oynamasın...
    Girişiminiz var mı?İnternet cafe sahiplerini protesto ettiniz mi hiç?
    Yapımcı firmaya bir önlem alması için e-mail attınız mı?

Onu da geçtim bence bu forumda olup,KO oynayan onlarca 18 yaş altı kişi var.

13 - 15 yaş arası üyelerin sizden daha iyi Türkçe kullandığını da gözlemlerime dayanarak söyleyebilirim.

Bir Daha Düşünün.
    Saygılar

Dipnot : 14 yaşındayım

(Edit sebebi yularıdaki açıklamadır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fdaslan -- 25 Mayıs 2007; 13:02:39 >

• quote:

oynayanı uyarın
    deyinki :
    eğlence amaçlı oyna
    yen yenil
    farketmez
    tepem attıı

bu oyunu eglence amaclı oynuyorum ztn dedigin gibi
  • Konuyu açan arkadaşım yada (ağabey'im)

Ben 16 yaşındayım ..Kendimce bilinçli olduğumu düşünüyorum,
    Ve emin ol ki senden daha zararsızım ..!
  • saçma sapan konuşmayın ben 17 ye gircem aklı herşeye yetio siz şimdi 17 yaşındaki çocuk salak aklı bişeye yetmio 18 yaşına gelen çok akıllı her şeyi bilio zeka doğuştandır sonradan öğrenilmez bunu bilmek için 18 yaşına bitirmenin hiç bi önemi yoq 12 yaşındaki çocukta bu oyunun ne olduğunu bilkir 40 yaşındakide en bu oyunu ooynuyorm bana bişey kazandırmıycanıda biliyorm 1 sene sonra düşüncelerin değişcekmi herkesin hayyatan öğrenecekleri war daha benimde seninde 50 yaşındakininda 70 aşındakininde yaş sınırı koyma heralde yeni 18ine girdin hava atıon
  • quote:

Orjinalden alıntı: fdeniz_93

Arkdaşlar +18 nedir biliyor musunuz ?

+18 insanların "yetişkin" sıfatını alma yaşıdır.

Peki +13 nedir bilirmisiniz ?

+13 insanların "erişkin" sıfatını alma yaşıdır.

Çoğu insan +18 diye bağırıyor.
    Peki 18 yaşındaki insanla 17 yaşındaki insanın farkını söyleyebilir misiniz ?

İnsanların zekaları farklıdır."Aga" kelimesi de zeka belirtisi değil özentilik belirtisidir.
    Özentilikten bahsetmişken bir "-18" (sizin tabirinizle) kimden özenir.
    Kendinden büyüklerden özenir arkadaşlar,kendinden küçüklere değil.

Devam edersek "aga" kelimesinin de %80 - %85 ihtimalle 18 yaş üstü kişilerden çıktığını söyleyebiliriz.

Peki "koxp","dupe" ve "bug" programlarına gelirsek.
    Bunların yapımının öyle her önüne gelenin yapabileceği kadar kolay olmadığını tahmin edebilirsiniz.
    Bu programlar için en azından orta düzeyli yazılım bilgisi olması gerektiğini düşünüyorum.
    Bu derecedeki yazılım bilgisini öğrenebileceğiniz yerse üniversitelerdir diye düşünüyorum.

Daha da bitmedi diyebiliriz.

Diyorsunuz ki 18 yaş altı kişiler oynamasın...
    Girişiminiz var mı?İnternet cafe sahiplerini protesto ettiniz mi hiç?
    Yapımcı firmaya bir önlem alması için e-mail attınız mı?

Onu da geçtim bence bu forumda olup,KO oynayan onlarca 18 yaş altı kişi var.

13 - 15 yaş arası üyelerin sizden daha iyi Türkçe kullandığını da gözlemlerime dayanarak söyleyebilirim.

Bir Daha Düşünün.
    Saygılar

Dipnot : 14 yaşındayım

(Edit sebebi yularıdaki açıklamadır)

katılıyorum kardesime
    ps: 15 yasındayım ..

• 14 yaşındayım ve bu oyunu sadece zevk için oynuyorum böle şeyler bana çok saçma geliyor
  • böyle bir kavganın oluşması ve bu konunun açılması belli bir kaç kişinin ergenliğini bitirmemiş bıyıkları terlememiş ufak arkadaşlardan oluştuğunu belirtiyor

Ben 16 yaşımdayım 12 yaşımda başladım her şeyini bilirim oyunun bilmem bana para kazandırdı kaybettirdi peki dönüp sorduğumda keşke oynamasaydım demedim bunu oynamak eğlence 12 yaşımda oynamasaydım
    oyuncaklarla oynayamazdım ara geçiş dönemlerim gider kötü alışkanlıklarada başlayabilirdim... şu an bilincim yerine oturdu kimse merak etmesin 16-17 sinde illaki bazı arkadaşlar bu oyundan sıkılacak...tabii bir çok şey için geç kalmış olunacak... ben şanslı olan kısımdanım
  • 16 Yaşındayım Herşeyin Bilincindeyim Ve Eminim Ki Şu Oyunu Senden Daha Mantıklı Oynuyorum

Eğer +18 lerle Oynamak İstiyorsan Bak WOW Orda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.