Şimdi Ara

18 yaşından büyük herkes yarından itibaren hatırlatma dozu aşısını yaptırabilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Selam söyle tiramisu.

• Yine gelmişlerde daha fazlası gelmeden durumlarını anlatayım

18 yaşından büyük herkes yarından itibaren hatırlatma dozu aşısını yaptırabilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRUPROX -- 13 Kasım 2021; 12:55:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanım haberde bir kitle var kendini çok akıllı sanıyor bu tipler aşıya sürekli laf ediyor keriz aşılar olmasa şimdiye çoktan geberip gitmişti haberi yok

• monacomen kullanıcısına yanıt

1918-1920 arasi ispanyol gribinde 50 milyon kişi ölmüş. O zamanki dünya nüfusunu düşünürsek felaket.

Covidin başlangıcından beri yani 2 yildir, dünyada 5 milyon kişi öldü. Bizdeki mülteci sayısından bile daha az. Bu durumda hangisi ölümcül.?

18 yaşından büyük herkes yarından itibaren hatırlatma dozu aşısını yaptırabilecek

Baka adam Biontec olmuş, yan etkileriyle boğuşuyor.

Ölenlerin çoğu hastanede uygulanan dünya sağlık örgütünun dikte ettiği tedavi yüzünden ölüyor. Yürüyerek giren adam , ceset halinde cikiyor.

Çevremizde goruyoiz duyuyoz, kalp krizi felç vs inanılmaz arttı. İşte bunları sağlık bakanlığı araştırmıyor, ölenlerin kaçı asılı, kaçı hangi aşı, kaçı asisiz. Kalp krizinden ölenlere otopsi yapılmıyor. Şeffaflık sıfırın altında. Koymuşlar bakan diye emperyalistlerin militanıni, Dünya sağlık örgütü ne derse onu yapıyor. Sorgulama yok hiç

Aşı olmadım, işten atana kadar da olmayacağım.

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Hepsi boş tutarsız kanıtsız fasa fiso iddialar. Aşı olanlar uzaylıya dönüşüyormus hiç sorgulama yok. Nasıl inandırıcı mı?

• Aşı olmamıştım yaş 15. Abim de aşı olmadı ve kafamda da hiç covid olduktan sonra "aa covid oldum çok ölümcül bir hastalık çok endişeleniyorum umarım ölmem" diye düşünmedim. Normal bir hastalık gibi atlattım bundan çok daha kötü olduğum hallerimi gördüm. Abim de benim gibi atlattı ilk 2 gece ateş oldu başka da hiçbir şey olmadı. Ben işin kafada bittiğini düşünenlerdenim. Bu arada aşı olanların da aşı olmayanlara sallaması kadar saçma bir şey yok. Aşı olmamak için aşı olmaktan daha fazla sebep var.

• Hatırlatma dozunu vurana kadar hayat normaldi..

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Kalkmış çok bilmiş 1920'deki İspanyol gribinde ölenlerle şimdikini kıyaslıyor. Acaba 1920'de insanların kaç yaşında ölüyordu bunu da biliyor mu diyeceğim ama cahile anlatmak zor iş anlatamam. Tıp sayesinde insan ömrü uzadığı gibi hastalıklar ve bulunan aşılarla beraber ölüm oranları da düşüyor. Ölüm oranı şimdi niye az diyorsan buna aşının ve tıbbi tedavinin yoğun bakımdaki olanakların fazlalığının neden olduğunu anlaman tabii ki zor. Sen ne aşı ol, ne ameliyat ol, ne hastaneye git ne doktora. Kendi kendine karayollarının kenarından bulduğun otlar ile tedavi ol seni de kimse işe almasın zaten bu kafadakinden kimseye bir hayır gelmez. Türkçe klavyesi bile yok memleketi nere ise artık.

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

Kolay gelsin fonlu manipülatör. Ne kadar maaş veriyorlar kelle başına. Sırf gençleri kafalamak için böyle sahte hesaplardan yaşım 15 filan ayakları hakikaten yiyen oluyor mu. 15 Yaşında biri böyle bir imla düzeni ile yazmaz, sahte hesap ile girip de buralarda inandırıcılık tasla sen, ergenliği bu derece cümle kurmaya ve tıp dünyasının üzerinden bilgiye sahip gibi laf yumurtlamaya yetmez. Kandırdığınız her genç başına ne ödüyorlar bunların evini bassan duvarda ne flamalar bulunur çok merak ediyorum. Canlı bombanın yeni modeli.

• C Sharp Developer C kullanıcısına yanıt

Yeni hesabın hayırlı olsun hayrola sizleri böyle fonlayarak topluca mı yolluyorlar forumlara, aşısız kandırılan genç başına kaç para alıyorsunuz yazık işiniz yok sizin.

• Sadece aşı yetmez, tedbirler çok boşlandı. Aşı sadece korur, yayılmasını önlemez.

Bravo en azından samimisin :)) Milletin kellesini alayım derken kendi kellen gitmez inşallah kazdığın kuyuya düşme de. Virüs bu pasaport, torpil dinlemez.

Reis ne iş? Ben de aynı örgütün ajanıyım fakat bana bu kadar ödeme yapmıyorlar? Sen ne zamandır bu görevi yapıyorsun? Maaş kademe kademe mi yükseliyor? Bu arada benim adım da Yossi Kohen, memnun oldum.

mina goyim reisim. Dediğin doğru olabilir lakin benim anam babam belli değil o yüzden böyle az alıyor olabilirim. Olsun reisim vatana hizmette alacağım ücret benim için önemsiz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.