Şimdi Ara

18 yasindan kucukler bilisimden hapis yatarmi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
9.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Zamanında Knight Online da beni 120 TL kadar dolandıran birisi vardı.Destek ile iletişime geçmiştim ve IP adresini almıştım.Oyun yöneticilerinden geçmiş kayıtlarını da alıp babamın avukatı ve babama iletmiştim.6000 tl gibi bir para cezası ödediler sanırım.

Ufak at derler adama.120 TL için hemde online oyun için senin yüzüne bile bakmazlar , kalkmış 6000 lira ödediklerini iddia ediyorsun.Bir de çoğul konuşuyorsun 120 lira için adamlar birlik olup seni mi dolandırmışlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Zamanında Knight Online da beni 120 TL kadar dolandıran birisi vardı.Destek ile iletişime geçmiştim ve IP adresini almıştım.Oyun yöneticilerinden geçmiş kayıtlarını da alıp babamın avukatı ve babama iletmiştim.6000 tl gibi bir para cezası ödediler sanırım.

Ufak at derler adama.120 TL için hemde online oyun için senin yüzüne bile bakmazlar , kalkmış 6000 lira ödediklerini iddia ediyorsun.Bir de çoğul konuşuyorsun 120 lira için adamlar birlik olup seni mi dolandırmışlar?

Dostum,kaybeden taraf avukat masraflarını ödüyor zaten.Sana açıklama yapma gereği duymuyorum ancak pm atıp ciddi ciddi soran 2 arkadaşa izlemeleri gereken yollarla birlikte anlattım.Ayrıca oyunda bu şekilde dolandırılan çok kişi vardı.Adamlar dediğim de ailesiydi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Dostum,kaybeden taraf avukat masraflarını ödüyor zaten.Sana açıklama yapma gereği duymuyorum ancak pm atıp ciddi ciddi soran 2 arkadaşa izlemeleri gereken yollarla birlikte anlattım.Ayrıca oyunda bu şekilde dolandırılan çok kişi vardı.Adamlar dediğim de ailesiydi.

Kaç ay sürdü mahkeme 6 bin TL avukat masrafı olması için aylar sürmesi lazım o davanın.

• Merhaba, sabıkan yok ise hükmün açıklanmasının geri bırakılması (5 yıl içinde herhangi bir suça karışmama kaydı ile cezayı çekmeme) alırsın, karşı tarafın avukatı var ise Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi gereğince 680 TL Maktu Avukatlık ücretini de sen ödersin ve mahkeme masrafları oda tebligat varsa bilirkişi posta vs vs. 5 Yıl içinde suça karışma kardeşim tavsiyem.
  • Yirttik beyler dava falan yok oh be hepinze tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukluk vesselam
  • bilişimle alakası yok hakaret ettiğinle yargılanırsın. bizim ülkemizde hiçde birşey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: C10H15N

quote:

Orijinalden alıntı: Boykaaa

Buyuk vakalqr olmasa, hirsizlik gibi dolandiricilik gibi.. Birine sozlu satasma yaptii vakit sikayet ederse cezasi ne olur. Arkadasima yardirdim da baya tirstim simdi ya

Konuya bilişim bakmıyor

Sulh ceza veya nöbetçi sulh ceza mahkemesine yönlendirilir. konu

ceza yaşı şöyledir. Türk Ceza Kanunu ve Çocuk Mahkemelerinin Kuruluşu, Görev ve Yargılama Usulleri Hakkında Kanuna göre; Fiili işlediği zaman 11 yaşını bitirmemiş olanlar hakkında kovuşturma yapılamaz ve ceza verilemez, fiili işlediğinde 11 yaşını bitirmiş olup da 15 yaşını doldurmamış olanlarda farik-i mümeyyizlik (İşlediği suçun anlam ve sonuçlarını kavrayabilme yeteneği) araştırılır. 15 yaşını bitirmiş, 18 yaşını bitirmemiş olanlarda ise dürtü kontrolünün yetersiz olması nedeniyle verilecek ceza 1/3 oranında indirilerek verilir.

Büyük ihtimal TCK 125 Maddeden 6 ay ile 3 yıl arası hapis cezası açılacak hakaret ettin kişi kamu yetkilisi ise ceza da artırım yapılır alenen işlenen suç ise yine cezada artırım yapılır. sicilin temiz ise para cezasına çevirirler.

Aferin lan ilk defa böyle konularda böyle düzgün bir yorum gördüm..Sözün özü hiç bir şey olmaz kardeş.

• 17 yaşlarımda, 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyordum. Ufak bir bilişim suçu işte :) Bilgisayarlarıma(çoğul) el konuldu ve ben bu süre zarfı içinde içerde yatıyordum. Sonuç olarak aldığım güvenlik önlemleri sayesinde bilgisayarlarımda hiç bir şey çıkmadı ve delil yetersizliğinden serbest kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boykaaa

Buyuk vakalqr olmasa, hirsizlik gibi dolandiricilik gibi.. Birine sozlu satasma yaptii vakit sikayet ederse cezasi ne olur. Arkadasima yardirdim da baya tirstim simdi ya

Kimi dolandırdın ? Yas 12 varmı ? Baban yatar sen 1 gun kalırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

17 yaşlarımda, 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyordum. Ufak bir bilişim suçu işte :) Bilgisayarlarıma(çoğul) el konuldu ve ben bu süre zarfı içinde içerde yatıyordum. Sonuç olarak aldığım güvenlik önlemleri sayesinde bilgisayarlarımda hiç bir şey çıkmadı ve delil yetersizliğinden serbest kaldım.

Cok ufak bi bilisim sucuymus kardes 6 sene

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

Kusura bakma ama arkadaşına küfrettin diye sana dava mı açacak?

Dava masrafı minimum 300 lira. Kim uğraşır onla?

yooo 1000tl-3000 tl arasında tazminat alan dolu var insan var en ünlülüeri **** ve başbakan
    ağır bir küfürse karşılık vermiyorsanız çatır çatır dava açama hakkı var...18+ ydan para koparır...aç işsiz olmanada bakmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.