Şimdi Ara

18 Yaşından Sonra Boy Uzaması (+18 Gelsin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
22.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Theydontcare

quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Evet millet yaşım 19.18 iken 178 dim şuan 181cm oldum.Boyumdan çok memnunun çünkü annem ve babam 165 ve 5 kardeşimde 170 cm altı.Yani ben baya iyi uzadım.

Merak ettiğim ise daha uzarmıyım? Uzayanlara bakıyorum çoğunun ailesi 175 cm olduğu için 18 den sonra 10 cm uzayan bile var.

Kardeşim 167 cm.Biraz kafaya takıyo 18 oldu.Bu yüzden sordum.Onun harici bende 183-184 olursam fena olmaz ;)

Özel bisey yaptınmı boyunu uzatmak icin cünkü bende geciktimi diye merak ediyorum benimde babam 1.75 annem 1.62 şuan 17 yim boyum 1.73 en azından babamı niye gecemedimki

Hiç belli olmaz geçersin.Ben 17 iken 175 cm idim.

Bol bol süt için.Ben uzadıysan süt sayesinde.

Birde hiç oynamadım ama baskette bu konuda önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 19 da 185 falandım şun 20 188-189 cm civarı.Geç ergenliğe girdim sakallar 17 18 de yeni yeni çıkıyordu.Baba 175 anne 167.Dayılar 196 - 190.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rovasatacekenmanda

Birader doktor öyle söyledi.Yav anasını satiyim dünyadaki bütün bilim insanları konuya toplandi ne boş beleş adamlarsiniz

yav eksi sistemi niye kaldırıldı? su kekoya +1 veren kim

• Liseye başlarken en uzun bendim, lise bittiğinde en kısa oldum

• Yaş 18. Boyum 1.78-1.80 ama anne baba kısa Uzar mıyım ki sizce ne dersiniz? Genelde uzayanlar olmuş anladığım kadarıyla 18'den sonra.

Anne: 1.60-1.65
    Baba: 1.72
  • Yaşım 19. Boy 187. Annem 155 babam 170. Eskiden cok basket oynardım her aksam süt icerdim. Kahvaltıda peynir yumurta bal gibi yiyecekleri eksik etmezdim. Birde amcalarım da uzun onunda etkisi olabilir.

• Tamamen sans isi, genetegin neyse o. Dis etkenler seni 4-5 cm oynatir. Kucuklugunden beri basket oynayip duzenli uyuyan 180 yerine 185 olur. 18-20 arasi gende varsa degisir max 1-2 cm.

Heves kamcilamak istemedim ama durum bu...

• BayGlock kullanıcısına yanıt

kardeşin uzadı mı

• Ben 18 den sonra hic uzamadim. Lise 1 den 2 ye baya boy attim sonra kaldi oyle. 23 yasindayim 178im. 183 olmayi isterdim ama buna da sukur

• Yuh 6 yıllık hort :D

26 olucam boyum 181 de kaldı.Kardesşim hiç uzamadı.Kısaca 20 yasından sonra uzama duruyor diyebiriz..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.