arkadaşlar bazen ekran süreli kararıp aydınlanıyor bu sürekli oluyor aşağıya bir video bırakıyorum ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. windows 11 e geçene dek böyle bir problemim yoktu, tüm driverlerım günceldir.
https://www.veed.io/view/e7694368-1e2d-4580-87d9-6b4b353e5eac?sharingWidget=true&panel=
gördüğünüz gibi o hareketli videoların üzerine mouse'u getirince yanıp sönmeler başlıyor ama boş alana gelince duruyor
başka hiçbir uygulamada böyle bir sorunum yok (oyunlar vb)
videoları açınca da sürekli kararıp aydınlanma yapıyor kafayı çizecem şimdi
bu linkte, bir microsoft temsilcisiyle yaptıgım kısa görüşme neticesinde çözüme ulaştım. aynı sorunu yaşayanlar göz atabilirler :)
arkadaşlar bana xbox 360 controllerin orijinalini bulabilir misiniz? PC için kullanacagım.
Şahıs ile ilk defa burada görüştük. Kendisi diablo 4 hesap satin alim ilanima mesaj atip numarami istedi. Whatsapp uzerinden kendisiyle goruştuk. Hesaba göz attım ve 3000₺ biçtiği fiyatın makul olduğunu düşünüp ödemeyi yaptım. Yaparken pek de çekindiğim söylenemez çünkü bizzat iban numarasini ve ad soyadını paylaştı. Hem para ufak bir miktar hem de herhangi bi geri odememe durumunda suc duyurusunda bulunup kolayca geri alabilecegimi biliyordum. Her neyse elbette buyuk bi hata edip hesabi vermedi, para iadesi de yapmadi. Suc duyurusunda bulunmakla tehdit ettim (en neticesinde bulundum :) ) mesajlarda tamam,geri odeyecegim, şu zaman bu zaman, zaman verin parayi kullandim diye diye oyaladi neticesinde yollamadi elbette. Profil fotografinda da eşi ve kucuk ogluyla poz vermiş bir adam vardi. Bugun itibariyle fotografi baska bi kucuk ogul ve baba fotografiyla degistirdi. Bu demek oluyor ki baskalarini dolandirmaya en azindan denemeye devam edecek. Bu saatten sonra parayi atsa bile elimde deliller oldugundan dolayi her turlu bunu tıktırmaya ant içtim. En basit dolandiricilik beni bilgilendirdikleri kadariyla 1-5 yildan basliyor, temiz sabikaysa 4 aya kadar dusuyor. Sorun degil yatmasin ama artik o bir sabikali olacak. Telefon numarasi mevcut, iban hesabi, adı soyadı mevcut, whatsapp gorusmesinde parayi veya urunu bana teslim etmedigini kabul etti yani her turlu delilimiz mevcut. Hayirli olsun bir utanmaz dolandiricinin da hayatini kaydirmiş oluyoruz arkadaşlar. Kendisini *sadece forum donanimhaber nicki olarak* ifşa etmem sorun olmayacaksa ben ifşa etmek istiyorum ki kimse iş yapmasin cunku o amator ahmak hala buralarda kurbanlarinin peşinde :D
Full yetenek erkek karakter SATIYORUM
Detayli bilgi ve fiyat teklifi için özel mesaj atınız.
1900 puanlı, muzik yetenekleri tam.
Ana karakter harici en buyuk oğlunun da muzik yetenekleri tam.
7 odali villası var.
Hissedar ticaret lisansı ve 2 tane şirketi mevcut(mekani yok)
Bunlar dişinda 7 karakteri daha var (3tgh+6 popmundo toplam 9 karakter)
Karakterlerin hepsi yetişkin.
8 yetişkin karakterli, (450 kredili ve yetenekli hesap)
Karakter sayısı: 8 (hepsi yetişkin)
TGH karakter sayısı: 5
Mevcut kredi: 450
Hissedar ticaret lisansı: Var
Detaylar için ozel mesaj atabilirsiniz
Hissedar ticaret lisansi falan da mevcut. Detay icin pm
arkadaşlar selam. ben fm 22 de fenerbahçeyle oynarken altyapıyı geliştiremiyorum. yönetimle konuştugumda antrenman tesislerini yükselt seçeneği var ama altyapı tesileri seçeneği yok. milan,galatasaray,hatayspor ve beşiktaşta denemek için sırayla yeni saveler açtım ve her birinde altyapı geliştirme seçeneği varken fenerbahçede yok. bu bi tür bug mu yoksa klup kültürüyle alakalı falan mı ya da ileride açılır mı? yeni save açınca da aynı silip kurdum yine aynı... yani bir tek fenerbahçede oluyor
Macun+temizlik sonrası ısınma sorununa devam
Merhaba beyler. öncelikle belirteyim ki dizüstü bilgiyasarıma 6 ayda bir bakım yaparım. bu zamana dek defalarca içini açıp temizliğini ve macununu sürdüm. Bilgisayarımın marka ve modeli Asus x550VX 2016 yılının başında almıştım. Bir tane SSD taktım yıllar önce, gerçekten çok hızlı çalışıyor hâlâ da çok hızlı ilk gününden ödün vermiyor. Çok memnunum bu elimdeki yaşlı kurttan hâlâ piyasaya yeni çıkan oyunları bir şekilde oynatıyor tatmin ettiriyor.
Ancak şöyle bir sorunla karşılaştım, 15 gündür İzmirde havalar çok sıcaklaşmaya başladı ve haklı olarak bilgisayar da bu sıcaklıktan etkilendi. Başta uğraşmak istemedim ama ısınma dolayısıyla kapanınca artık vaktinin geldiğini anladım. Her zaman ki gibi içini açtım, fanını ve kasasını ustalıkla söküp bal dök yala yaptım, hele fanda tek bir toz parçası bulamazsınız. Macununu yine her zamanki gibi sürdüm. Daha sonra bilgisayarı açtığımda mount blade bannerlord diye sistem katili bi oyun var, bunda multiplayerde takılırken yine kapandı ( çok ısındı). işlemci gücünü %70 e yaptım bu sefer yine kapandı ama biraz daha geç kapandı.
Sorum şu beyler, ben bu makinenin temizliğini ve macununu kusursuz yaptım,vidalarını sıktım bu bilgisayar nasıl oluyor da hala kapanıyor? Yeni temizlenmiş ve macunu yeni sürülmüş bir bilgisayarın yaz sıcağında da olsa sıcaklığa dayanması gerekmez mi? yoksa soğutucu kullanmadığım için gayet doğal mıdır?
Ya da ben temizlik sırasında bir hata yapmış olabilir miyim acaba? aklınıza neler geliyor?
Şimdiden teşekkür ederim.
Edit: izmirde yaşıyorum hava şu an 32 derece
Edit2: Msi Afterburner uygulamasına göre ben chromede takılırken sıcaklık derecem tam 50 derece, boşta bıraktığımda ise 45 derece.
Koşu bandı kondisyon kazandirir mi?
Arkadaşlar koşu bantlari kondisyon kazandirir mi? Dışarıda koşmak illaki daha faydalidir çünkü açık hava ama koşu bantlari da yeterince faydali olur mu? Yoksa sadece yağ yakmak için mi yardimci oluyor? Benim amacim yorulmamak ve daha uzun sure gucumu koruyabilmek.daha gec nefes nefese kalip gucten düşmek.
Her turlu oneriye açığım, sorumu da yanitlayabilirseniz sevinirim.
Göz reçetemi okur musunuz?
Merhabalar. Bugun goz doktoruna gittim ve gozlerimin dereceleri : sağ SPH -1,25 CYL -1.50 sol SPH -1,50 CYL -1
Bu sag gozumun 2.75 ve sol gozumun 2.50 oldugu anlamina mi geliyor?
Şunu da belirteyim bunlar OTOREF yani makine ile olcumun sonuclaridir.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 342
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 26.383 (Bu ay: 309)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware