Şimdi Ara

18 YAŞINDAYIM 15 YAŞINDA Kİ KIZLA ÇIKILIRMI? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
14.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Can'tRainAllTheTime

Yav sen 15 yaşındaki çocuğun neresine aşık oldun.

öyle deme bebek gibi kız büyüyünce çirkinleşiyorlar :))

bende 19 yaşında iken 16 yaşında bebek gıbı kızla cıkmaya basladım yaş 24 hala cıkıyoruz yaş 26 olunca düğün var ciddiyim arkadaşlar...
  • Em onu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

Em onu

fuuu

ciddi ciddi mesaj yazanlar komiksiniz
  • 21 yaşındayım sahilde bi dükkanımız var takı dükkanı gelen bazı kızlara yas soruyorum inanın at gibi kızlar 15-16 diyo cok iyi kızlar var cinselliğe girmediğin sürece sorun yOk ama verirsede kaçırma hacı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

bende 19 yaşında iken 16 yaşında bebek gıbı kızla cıkmaya basladım yaş 24 hala cıkıyoruz yaş 26 olunca düğün var ciddiyim arkadaşlar...

Yakup Fotoğraf konusundan tanışıyorduk galiba, selam

Benim sözlüm ile 14yaşından beri tanışıyoruz ilk okul orta okul beraber geçirdik lisede görüşmedik üniversitede sevgili olduk ve devam ediyor . 26-27 yaş asker dönüşü evlilik düşünüyoruz evet. Senaryolarımız benzer durumda ancak bu arkadaşlar bu kafada bunları düşünmüyorlardır. Bence nadir bir durum .

• Miğde bulandırıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

quote:

quote:

Benim sözlüm ile 14yaşından beri tanışıyoruz ilk okul orta okul beraber geçirdik lisede görüşmedik üniversitede sevgili olduk ve devam ediyor . 26-27 yaş asker dönüşü evlilik düşünüyoruz evet. Senaryolarımız benzer durumda ancak bu arkadaşlar bu kafada bunları düşünmüyorlardır. Bence nadir bir durum .

selam ooo kardeş senin bi de askerlik mi var dı Allahtan benım o durum yok lıse bıttı askere gıttım geldım unıversıte kazandım okulda bıttı sımdı sevgılımın okulu beklıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

selam ooo kardeş senin bi de askerlik mi var dı Allahtan benım o durum yok lıse bıttı askere gıttım geldım unıversıte kazandım okulda bıttı sımdı sevgılımın okulu beklıyorum

Ben askere gidersem okumam diye düşündüm neyse bitsin okul 5-6 ay yapıcam aksi durumda 1küsür sene yapılınca daha kötü askerlik. Neyse bizim durumlar ciddi, bu konu kadar cıvık değil

• quote:

Ben askere gidersem okumam diye düşündüm neyse bitsin okul 5-6 ay yapıcam aksi durumda 1küsür sene yapılınca daha kötü askerlik. Neyse bizim durumlar ciddi, bu konu kadar cıvık değil

e tabi ki kız konusu cıvıklıga gelmez, bence de bunlar ciddi konular burda sorulması bıle sacma sevıyorsan konusacan cıkacan arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: Nadir.Can

Davranışlarıda önemli hocam.Olgunsa olabilir ama çocukluğu atlatamamışsa vazgeç derim.

aynen olgun değilse isterse 20 yasında olsun hiç cekilmez
  • Ciddi düşünmüyorsanız boşver bulaşma bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: cleron

OFF ARKADŞLAR KAFAM KARIŞIK YA ULAN GÖREN DER SÜBYENCİ FLN AMA SEVİORM NAPIM .S

.S ve .d kullaniyorsan kiz olsam senle cikmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çık
  • Çıkılır , fakat o yaştaki bir kızla ciddi düşünülmez . Tecrübeyle sabittir. Çünkü o senden iyisini bulunca yada senden sıkılınca başkasına gidecek bu kesin. Benim başıma geldi. Çık ama 18 yaş altındaki hiçbir kıza bağlanma. 18-20 arası yeni yeni akılları başlarına geliyor .
  • Buğday başakta , kız

Sonuç olarak o kızla çık 1 senede +18e vurur o rahat ol

Edit:Söylemeyi unuttum kafa yapısıda önemli.Kişiliği oturmamışsa dış görünüşünün pek önemi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stunscenk -- 26 Haziran 2012; 13:36:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prince1907

quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

sübyan içinde sübyan sanki sübsepşın

daha önce böyle güldügümü hatırlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: netten^

http://inciswf.com/1285417902.swf

• Aslında gayet normaldir ama pek çok kafa karıştıran faktör vardır. Bir kere kızın ilgisinin başka yerlere kayacağı kesindir. Lise döneminde küçük yaştaki kızlara ilgi duyma sebebi özgüven eksikliğinden gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohan12

Miğde bulandırıcı

+999
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.