Şimdi Ara

18 YAŞINDAYIM 15 YAŞINDA Kİ KIZLA ÇIKILIRMI? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
14.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PsiKoman

quote:

Orijinalden alıntı: Rohan12

Miğde bulandırıcı

+999

Alıntıları Göster
    Kız çok küçük demişsinizde çocuk sanki çokmu büyük daha ? 2 side ergen. Açık ve net. 3 yaş farktan bir problem olmaz ama bu ilişki ciddide yürümez bunuda bil

Gençlik hevesi ve kafana koyduysan bunuda yapacaksın. Kötü bir şeyde görmüyorum ben açıkcası zaten sağlıklı ve uzun süreli bir ilişki olmayacak.

Bunun sebebide yaş farkınız vs vs değil 2 nizinde ciddi şeyler için henüz çok genç olmanız.

Sapıklık diyenlerde var. Sapık olan sizin zihniyetiniz aslında. Sanki çocuk 30 yaşında kız 15. Böyle olsaydı bunun adı sapıklık olurdu.

Yolda beğendiğiniz şort giymiş etek giymiş liseli kızlara attığınız lafları ve yiyecek gibi bakışlarınızıda bir gözünüzün önüne getirin onlarda 14-17 yaş aralığında müstakbel namus bekcileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: brtgltkn_

21-18 desen falan neysede hafız 15 yaşındakiler daha çocuk gibi olmaz bence. Bizimla değil

Doğru diyor. (Sakaryalı detected)
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatlescandir

Neden olmasın ? Olur tabii ki.3 yaştan bir şey olmaz olgunsa. 3 yaş çok bir fark değil kişiliği ' gerçekten olgunsa' ve kafa denginse. En önemli şeyler bunlar bir ilişkide.

Alıntıları Göster
    Herkesi çevrenizdeki insanlar gibi sanıyorsunuz.Yok olmaz,parkta sallanırsınız falan.Geçin bu işleri.Bende 18 yaşında başladım,kız arkadaşım 15 yaşında idi,hatta davranışları benden olgundu.3 senedir birlikteyiz,gayette iyi anlaşıyoruz.

Edit ; Kısaca burdakilerin çoğu abazan,o yüzden takma dediklerini kafana.Sanki yaşamışlar da,kesin konuşuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekabirr -- 26 Haziran 2012; 14:31:02 >

• Kızın tipine bağlı yaşından büyük gösteriyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RC3

Kızın tipine bağlı yaşından büyük gösteriyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum :D
    pis herif
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleron

OFF ARKADŞLAR KAFAM KARIŞIK YA ULAN GÖREN DER SÜBYENCİ FLN AMA SEVİORM NAPIM .S

Siz ne diyosunuz sevgili olayının cıvkı çıktı çıkarsan çık önüne geçilemez bizim sınıfta eskiden 14 yaşındaki kız 21 yaşındaki erkekle çıkıyodu
  • quote:

Neden olmasın ? Olur tabii ki.3 yaştan bir şey olmaz olgunsa. 3 yaş çok bir fark değil kişiliği ' gerçekten olgunsa' ve kafa denginse. En önemli şeyler bunlar bir ilişkide.

Alıntıları Göster
    OHA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllywz -- 26 Haziran 2012; 17:18:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mused

quote:

21-18 desen falan neysede hafız 15 yaşındakiler daha çocuk gibi olmaz bence. Bizimla değil

sakaryalı ne alaka bu espriden uzagım :D
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    17 yaşındayım 14 yaşında kız arkadaşım var. Doğal sonuçta 12 yaşından sonra çiftleşmemiz gerekiyor. Yani 30 yaşındaki bir adamın 12 yaşındaki bir kızla cinsel ilişkiye girmesi çok normal.

• quote:

18 YAŞINDAYIM
    15 YAŞINDA AŞIK OLDUM KIZ VAR SİZCE ÇIKSAM ANLAŞIRMIYIZ YDA SORUN OLRMU YAŞ FARKI OLGUN BİR BAYAN AMA KENDİSİ

ben 22 olcam o 18 olucak desem
  • quote:

18 YAŞINDAYIM
    15 YAŞINDA AŞIK OLDUM KIZ VAR SİZCE ÇIKSAM ANLAŞIRMIYIZ YDA SORUN OLRMU YAŞ FARKI OLGUN BİR BAYAN AMA KENDİSİ
    Smiley bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burning Desire -- 26 Haziran 2012; 17:53:52 >
  • quote:

quote:

quote:

Hafız kelimesini genelde Sakaryalılar kullanır.
  • quote:

Alıntıları Göster
    ben 20 yaşındayken 15 yaşında olan bir kızla çıkmıştım. Kız hem yaşından büyük gösteriyordu , hemde hareketleri çok olgundu.
    yani sırıtmıyordu jiç yanımda . Sende ona göre karar ver , kendine yakıştırıyor isen olabilir.
  • Çıkılır aşıksan tabi herşey olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    3 yaştan birşey olmaz diyenler. adam 25 kız 22 olsa birşey olmaz. Herif 28 kız 25 olsa birşey olmaz. Ama bu 18 kız 15 daha velet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

sübyan içinde sübyan sanki sübsepşın

Aynı espriyi ben yapmıştım geçen, kimse gülmemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodeX

kiz resit degil. kazara seyler olur basina is alirsin.

bunu yazmak için girmiştim +1000000

dikkatli ol kardeşim kız reşit değil CodeX nickli arkadaşımız haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

sübyan içinde sübyan sanki sübsepşın

Aynı espriyi ben yapmıştım geçen, kimse gülmemişti.

Alıntıları Göster
    Kızlar erkeklerden biraz daha çabuk olgunlaşıyor(öyle görünmeye çabalıyorlar öyle birşey yok) tamam eyvallahta 15 yaşında biri 18 yaşında biri ne olgunluğundan bahsediyorsun kardeşim sen?

• quote:

18 YAŞINDAYIM

Kardeşim çıkılırda bu yaşta değil sen 24 o 21 olduğu zmn neden olmasın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hafız kelimesini genelde Sakaryalılar kullanır.

burası sakarya uyandırayım abisiieee

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.