Şimdi Ara

18 yaşındayım Saçlarım Dökülüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
38.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: In-The-Shadows

Çok geç olmadan bioxcin kullanmaya bşla bioxcin saç dökmeyi durdurur.Ama Çıkartmaz.

bir moka yaramıyor o şampuan. onuda genesisinide kullandım sonuc ""0""
  • Revivogen şampuan al. Biraz pahalı ama; en kalitelisi bu.
  • 20 yaşındayım saç dökülmesi ailemde kalıtsal olarak var babamı bildim bileli kel ve 18 yaşındaki kardeşimde de saç dökülmesi sorunu var.Son 1 yıldır saçlarım inanılmaz dökülüyordu ön taraflarda ve yanlarda müthiş açılmalar meydana gelmişti.6 ay falan müdahele edemedim bitkisel şampuan falan kullandım bimdeki bioblas eczanelerden bioxcin falan hiçbiri fayda etmedi.Sigorta problemim olduğundan hastaneye de gitmedim bide biliyorum iki ilaç verip geri yollayacaklarını.Netten biraz araştırma yaptım "pordit" denen bitkisel bi şampuan var fiyatı 100 tl civarı.Öğrenci olmama rağmen paraya kıyıp aldım düzenli kullanımda saç dökülmem 2 ay içersinde çok aza indi ama durmadı.Şampuan bitti dökülme eski haline döndü.Sonra bi arkadaşım vasıtasıyla minoxidil adlı ilacı kullanmaya başladım.3 aylık kullanım için 3 kutusunu yurt dışından 50 tl ye getiriyordu.1 kutusu bitti 2.kutu yarı oldugunda saç dökülme problemim az da olsa devam ediyordu ama dökülen saçlarım eskisinden daha gür bi şekilde geri çıkmaya başladı.3 kutu tamamen bittiğinde artık saç dökülmesi problemim yoktu ve dökülen saçlarımın yerine de yeni saçlar çıkmıştı.Before after resimlere baktığımda fark çok açık görünüyordu zaten.İlacın mantığı şu.Önce sarı sarı tüyler çıkarıyor sen günde iki kez düzenli olarak kullandıkça o sarı tüyler zamanla kalınlaşıp siyah saç haline geliyor.Ama ilacı kullanmayı bıraktığın anda en geç bi ay içersinde dökülme problemi yeniden başlıyor.Son 1 aydır minoxidili hiç kullanmadım ve saçlarımdaki dökülmeler artmaya başladı.Sanırım ömür boyu bu ilacı kullanmak zorunda kalacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Forgotten Warrior

Bende de var. Hep bu clear yüzünden. Sakın kullanmayın clear feci saç döküyor. Bioxcin kullansam faydası olur mu ? Bir de kokusu nasıl bioxcinin ? Eğer iyiyse ömür boyu kullanacağım.

Clear sac dokmez . Kepek problemim basladigindsan beri clear in naneli olanindan kullaniyorum sacimda 1 tane bile kepek yok ve ayno gurlugunde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fei

quote:

Bende de var. Hep bu clear yüzünden. Sakın kullanmayın clear feci saç döküyor. Bioxcin kullansam faydası olur mu ? Bir de kokusu nasıl bioxcinin ? Eğer iyiyse ömür boyu kullanacağım.

Clear sac dokmez . Kepek problemim basladigindsan beri clear in naneli olanindan kullaniyorum sacimda 1 tane bile kepek yok ve ayno gurlugunde

Kepek bende de vardı. Clear gerçekten kepeğimi geçirdi. Ama kullanmaya başladıktan sonra saçlar dökülmeye başladı.

• günlük 100-200 tel arası dökülme tamamen normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Benim saçlarımda da hem kepek var hem dökülme. Bazen yaralar bile çıkıyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Elimi saçıma her attığımda 9-10 tel geliyor. Ne durdurur bilmiyorum

Yaraların çıkması seboreik dermatit belirtisidir.Doktora görünmenizde fayda var kalıcı kellik yapma ihtimali var çünkü..Ketokanazol içerikli bir şampuan kullanmanızı öneririm haftada 2 gün.Örneğin;ketoral,nizoral,kanazol..

doktora gideceğim önerilerinizi dikkate alacağım sağolun
  • dökülen yere sarmsak sür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pastacı Fırınzade Efendi -- 28 Temmuz 2012; 16:43:37 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eltürco

quote:

Orijinalden alıntı: ourge

saçı dökülen arkadaşlara tek tavsiyem saçınızı en fazla 3 günde bir yikamamiz.

Ben lise zamanı nedense banyo yaparken saçımı yıkamıyordum 2 ay falan yıkamamışımdır. Ama saçlarım o zamanda gürdü. Her gün yıkayan arkadaşım vardı o ise kel kaldı.

Abartmışsın biraz. 2 ay nedir yahu

Ben de hatırlamıyorum niye yaptım ama hatıladığım saç telleri hariç yer yeri yıkardım. demekki malağın birinin lafına uydum

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

20 yaşındayım saç dökülmesi ailemde kalıtsal olarak var babamı bildim bileli kel ve 18 yaşındaki kardeşimde de saç dökülmesi sorunu var.Son 1 yıldır saçlarım inanılmaz dökülüyordu ön taraflarda ve yanlarda müthiş açılmalar meydana gelmişti.6 ay falan müdahele edemedim bitkisel şampuan falan kullandım bimdeki bioblas eczanelerden bioxcin falan hiçbiri fayda etmedi.Sigorta problemim olduğundan hastaneye de gitmedim bide biliyorum iki ilaç verip geri yollayacaklarını.Netten biraz araştırma yaptım "pordit" denen bitkisel bi şampuan var fiyatı 100 tl civarı.Öğrenci olmama rağmen paraya kıyıp aldım düzenli kullanımda saç dökülmem 2 ay içersinde çok aza indi ama durmadı.Şampuan bitti dökülme eski haline döndü.Sonra bi arkadaşım vasıtasıyla minoxidil adlı ilacı kullanmaya başladım.3 aylık kullanım için 3 kutusunu yurt dışından 50 tl ye getiriyordu.1 kutusu bitti 2.kutu yarı oldugunda saç dökülme problemim az da olsa devam ediyordu ama dökülen saçlarım eskisinden daha gür bi şekilde geri çıkmaya başladı.3 kutu tamamen bittiğinde artık saç dökülmesi problemim yoktu ve dökülen saçlarımın yerine de yeni saçlar çıkmıştı.Before after resimlere baktığımda fark çok açık görünüyordu zaten.İlacın mantığı şu.Önce sarı sarı tüyler çıkarıyor sen günde iki kez düzenli olarak kullandıkça o sarı tüyler zamanla kalınlaşıp siyah saç haline geliyor.Ama ilacı kullanmayı bıraktığın anda en geç bi ay içersinde dökülme problemi yeniden başlıyor.Son 1 aydır minoxidili hiç kullanmadım ve saçlarımdaki dökülmeler artmaya başladı.Sanırım ömür boyu bu ilacı kullanmak zorunda kalacağım.

3 kutusunu 50 tl ye getirtiyosa cok ucuzmuş türkiyede bir kutusu 50 tl. Nerden getirtiyor bende alayım bari benımde yaş 22 arka ve ön taraf baya açık 19 yasında dökülmeye basladı ama baba dede amca herkez kel komple :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilsbutcher

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

20 yaşındayım saç dökülmesi ailemde kalıtsal olarak var babamı bildim bileli kel ve 18 yaşındaki kardeşimde de saç dökülmesi sorunu var.Son 1 yıldır saçlarım inanılmaz dökülüyordu ön taraflarda ve yanlarda müthiş açılmalar meydana gelmişti.6 ay falan müdahele edemedim bitkisel şampuan falan kullandım bimdeki bioblas eczanelerden bioxcin falan hiçbiri fayda etmedi.Sigorta problemim olduğundan hastaneye de gitmedim bide biliyorum iki ilaç verip geri yollayacaklarını.Netten biraz araştırma yaptım "pordit" denen bitkisel bi şampuan var fiyatı 100 tl civarı.Öğrenci olmama rağmen paraya kıyıp aldım düzenli kullanımda saç dökülmem 2 ay içersinde çok aza indi ama durmadı.Şampuan bitti dökülme eski haline döndü.Sonra bi arkadaşım vasıtasıyla minoxidil adlı ilacı kullanmaya başladım.3 aylık kullanım için 3 kutusunu yurt dışından 50 tl ye getiriyordu.1 kutusu bitti 2.kutu yarı oldugunda saç dökülme problemim az da olsa devam ediyordu ama dökülen saçlarım eskisinden daha gür bi şekilde geri çıkmaya başladı.3 kutu tamamen bittiğinde artık saç dökülmesi problemim yoktu ve dökülen saçlarımın yerine de yeni saçlar çıkmıştı.Before after resimlere baktığımda fark çok açık görünüyordu zaten.İlacın mantığı şu.Önce sarı sarı tüyler çıkarıyor sen günde iki kez düzenli olarak kullandıkça o sarı tüyler zamanla kalınlaşıp siyah saç haline geliyor.Ama ilacı kullanmayı bıraktığın anda en geç bi ay içersinde dökülme problemi yeniden başlıyor.Son 1 aydır minoxidili hiç kullanmadım ve saçlarımdaki dökülmeler artmaya başladı.Sanırım ömür boyu bu ilacı kullanmak zorunda kalacağım.

3 kutusunu 50 tl ye getirtiyosa cok ucuzmuş türkiyede bir kutusu 50 tl. Nerden getirtiyor bende alayım bari benımde yaş 22 arka ve ön taraf baya açık 19 yasında dökülmeye basladı ama baba dede amca herkez kel komple :(

hocam forumda minoxidil konularını aratırsan arkadaşın nickini ve konularını bulabilirsin amerikadan bi arkadaşı vasıtasıyla getirtiyor ve uygun fiyata satıyor ben iki kez alışveriş yaptım toplam 6 kutu aldım sorun yok pm at arkadaşa geri dönüş yapacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazed Wookie

dökülen yere sarmsak sür

aynen ben 1 kez sürmemle kaç tel çıkmıştı düzenli olarak kullanmak lazım ve sarımsak yağıda aynı işi göreceğine inanıyorum clear evet çok döküyor ama clear mende aynı zamanda kepek dökülmemi durdurdu hiç bir şampuandan o kadar memnun kalmamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

dökülen yere sarmsak sür

aynen ben 1 kez sürmemle kaç tel çıkmıştı düzenli olarak kullanmak lazım ve sarımsak yağıda aynı işi göreceğine inanıyorum clear evet çok döküyor ama clear mende aynı zamanda kepek dökülmemi durdurdu hiç bir şampuandan o kadar memnun kalmamıştım

Hiç bir bilgim yoktu bu konuda öylesine yazdım onu.Maksat konuda post dursun

• quote:

quote:

quote:

dökülen yere sarmsak sür

Sırf renk kodunu test etmek için attın değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolution -- 28 Temmuz 2012; 20:21:37 >

• quote:

quote:

quote:

dökülen yere sarmsak sür

demekki bak bir faydası varmış

• Doğum tarihi 23 Ocak 1984

2005

18 yaşındayım Saçlarım Dökülüyor

2007

2010

• Bioxcin hakkında

Arkadaşlar bioxcin hakkında çok soru gelmiş.Şimdi ilk şunu söyleyeyim kullanalı 1 yıl oldu ve sürekli yeni kutusunu alıyorum.Bu şampuandan şunu beklemeyin saç dökülmemi tamamen durdurcak yeni saçlar çıkartıcak diye bir olay yok şampuanın.Fakat saçları güçlendirmekte oldukça başaralı.Kokusuda gayet iyi.Bir şampuanın tüm özelliklerini barındırıyor şampuanı ilk aldığım zaman dökülme %50 filan arttı fakat 2-3 ay sonra dökülmemenin gözle görülür şekilde azaldığını farkettim.ARtık kitap okurken , ders çalışırken elimi kafama attığımda saç telleri gelmiyordu bu bile benim için süperdi.

Benim tavsiyem şampuandan öyle süper bir etki beklemeyin ama bioxcin işe yaramıyor demek saçma olur bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

dökülen yere sarmsak sür

Sırf renk kodunu test etmek için attın değil mi ?

Hayır.Renk kodunu bir süredir kullanıyorum zaten.

• peki bu bioxcin tarzı şampuanları ömür boyumu kullanıcaz bırakanların saçları tekrar dökülüyormuş dökülmesin diye 50 lere kadar kullanmak zorundamıyız
  • minioxidil farklı bişey mi minoxil var mavı kutulu %5 yazıyor üstünde aynı şeyden mi bahsediyoruz ???
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.