Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

180 bine kadar araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhandemirell

Ben kesinlikle E180 tavsiye ederim. 170.500tl üstüne opsiyon eklersiniz. Ya da biraz bütçeyi aşıp, 192.200tl'ye edition donanımını alabilirsiniz. Biraz indirimle 190 bine alınabilir.

Edition paket 0 E serisi 175bin tl.Liste fiyatlarina bakmayin aracin,173 e kadar birakirlar.Fakat 10 litre yakan,gitmeyen bir araba almak ne kadar mantikli tartisilir.

Tavsiyem 2012 civari bir 5.20D olacaktir.Bulabirseniz 525 xDrive alabilirsiniz o rakamlara.520d kullaniyoruz,6 litre civari yakiyor karma olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeep Cherokee Limited alabilirsiniz 2014-2015 model. O fiyata öyle bir araç rakipleriyle karşılaştırıldığında bedava.

• Bmw 4 serisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Ben kesinlikle E180 tavsiye ederim. 170.500tl üstüne opsiyon eklersiniz. Ya da biraz bütçeyi aşıp, 192.200tl'ye edition donanımını alabilirsiniz. Biraz indirimle 190 bine alınabilir.

Edition paket 0 E serisi 175bin tl.Liste fiyatlarina bakmayin aracin,173 e kadar birakirlar.Fakat 10 litre yakan,gitmeyen bir araba almak ne kadar mantikli tartisilir.

Tavsiyem 2012 civari bir 5.20D olacaktir.Bulabirseniz 525 xDrive alabilirsiniz o rakamlara.520d kullaniyoruz,6 litre civari yakiyor karma olarak.

Bence e class bir başka kim ne derse desin. F10 kasaya tercih ederim ben her haliyle. Yakıt kısmında yorum yapamayacağım o kadar uzun kullanmadım ama aynı motoru c class'ta kullandım gitmeyen demişsiniz ama bayağı bayağı gidiyor araç. Benim 160lık tsi rocco'dan bir performans farkı hissedemedim his olarak.

• takip+ neredeyse bu bütçe civarinda 1-1.5 senedir arastiran birisi olarak su an en mantikli araba F10 520d ya da 525d xdrive , E180 ve A6. aralarinda en mantiklisi "bence" A6 cunku araba daha yeni makyajlandi ve 2.0 tdi gayette yolda pek gorulmeyen (F10 a kiyasla) ve cok kaliteli bir araba ve guzel tabi. Ondan sonra F10 ama o da eskidi ve yolda cok gördüğüm bi araba sıktı yani. E180 desek yenisi cikti yeniside 200 gibi gelir tahminimce ama o da benzinli ve 1.6. Ben olsam A6 alirim temizinden az kullanilmis. SUV lere bakmayin eski ve cok kullanilmis oluyor çoğu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 520 dizel alabilirsiniz.
  • Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim, alabileceğimiz x5'in 8 senelik olması gerçeği fikirleri değiştirdi, ay sonuna kadar arabayı almış olacağız, umarım temiz bir 5.25 yada a6 bulunur bu süreçte. Arabayı aldıktan sonra detaylı olarak görüşlerimi de yazarım. Bu arada en beğenilen araba aile içinde de e 180 oldu ancak şehir içi 10 11 litre benzin yakması büyük bir sıkıntı.
  • quote:

quote:

quote:

Bence e class bir başka kim ne derse desin. F10 kasaya tercih ederim ben her haliyle. Yakıt kısmında yorum yapamayacağım o kadar uzun kullanmadım ama aynı motoru c class'ta kullandım gitmeyen demişsiniz ama bayağı bayağı gidiyor araç. Benim 160lık tsi rocco'dan bir performans farkı hissedemedim his olarak.

Yakitta 8-9 iddia edenler var fakat Mercedes satis elemanlari bile 10 civari diyor.Ve araba agir oldugu icin cokta performansli sayilmaz.5.20i den daha kotu performansa sahip oldugu kesinken 5.20d ile arasinda ciddi fark var.Bahsettigim 5.20i ile ayni segmentteler ikisi de 1.6 benzinli motor.Performans farkini da Mercedes ve Bmw danismanlari kabul ediyor

E serisi gercekten guzel bir arac,biz de almayi dusunduk ama mantiksiz durumda ozellikle E180.Bir de mart gibi yeni kasa gelicekken sifira girmeye gerek yok bence.F10'da benzer durumda ama daha fazla zamani var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptanfuko

xc60 bize küçük gibi ama eğer temiz bir suv bulunamaz ise 2014 a6 alınacak gibi. Toureg hakkında internette ve forumda çok birşey bulamadım, denildiği kadar az yakıyorsa ve konforluysa çok güzel bir seçenek neredeyse 2011 modelini 2008 x5 fiyatına alabiliyorsun

3.0 motor ve ağır bir araç en iyi ihtimalli şehir içi 10 litre den kapıyı açmak lazım , aslında touareng 2011-2012 model 180 bine bulunabilir, çok eski kasalara pek bakmamak lazım özellikle a6 gibi araçların içinde bulunabildiği bir skalada pek avantajlı gözükmüyor 2005-2008 arası araç almak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    En mantıklı seçenek ise 520i sıfır alınabiliyorsa. Madem performansta isteniyor. Ne dersiniz?

• quote:

En mantıklı seçenek ise 520i sıfır alınabiliyorsa. Madem performansta isteniyor. Ne dersiniz?

Sifir alma amaci varsa evet olabilir.Performans onemli degil,yeni kasa cikmasida umrumda degil bana konfor lazim deniliyorsa kesinlikle E180 edition oneririm.Zaten benzer tuketimlere sahip 2 aracta.

2.el alicam diyorsaniz 5.25d veya 5.20d derim,olmadi A6.

• quote:

Yine forumcu ruhu konuşmuş, hep bütçenin üzerinde tavsiye yapılır. Bu kaideyi bozmamışssınız tebrik ederim
  • quote:

quote:

Sifir alma amaci varsa evet olabilir.Performans onemli degil,yeni kasa cikmasida umrumda degil bana konfor lazim deniliyorsa kesinlikle E180 edition oneririm.Zaten benzer tuketimlere sahip 2 aracta.

2.el alicam diyorsaniz 5.25d veya 5.20d derim,olmadi A6.

Evet hemfikire ulaştık sonunda. Ama 525d'nin tadı nasıl olur varyaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

quote:

Yine forumcu ruhu konuşmuş, hep bütçenin üzerinde tavsiye yapılır. Bu kaideyi bozmamışssınız tebrik ederim

Olsun ama en azından bütçeye göre alternatifi de sunmuşum. Alıcı mağdur olmasın maksat iş görülsün.

• Ben yine yazayım da siz almayın.
    0 superb 4x4 190 hp.
    Hem geniş hem ferah hem de bastın mı kaçar....
    Bir de BMW 3 GT ye bakmayı ihmal etmeyin derim.
    2. Eli nispeten ucuz olur.

• Arkadaşlar herkese selamlar, 2012 5.20d aldık bugün. hepinize yorumlarınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum.
  • Yahu adam 206'nın direksiyon sorunundan foruma yazmış. Hala besliyorsunuz trollü.

• A5,Q5

• Aynı konuya A6, XC60 yazmışsın zaten önceki sayfada

• baba0392 kullanıcısına yanıt
    A5i sıfır alma durumu var aslında iyi seçim olabilir,q5 de göz ardı edilmemeli belki birileri araştırma sonucu sayfaya yolu düşerse diye yazdım ama önceki sayfaya yazdığımı bilmiyordum,teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.