Şimdi Ara

180 bine kadar araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir husus hakkında görüşlerinize ihtiyaç duyuyorum, ailemizin genelde istanbul şehir içinde kullanacağı rahat, atik ve konforlu bir araç arıyoruz, jip yada sedan olabilir ama temel kıstas rahatlık ve konfor. Bütçemiz 185000 tl ve bazı araçlar aslında önce çıktı sedan olursa 2012 model a6 yada 520d, jip olursa ise 2011 toureg yada 2008 model x5 alınabilir. A6 ve 5 serisi anladığım kadarıyla kafa kafaya arabalar ancak 2011 touregle x5 i çok karşılaştıramadım fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Son olarak kullanan varsa fabrika verisi toureg 3.0d nin 8 küsür yazıyor mümkün olup olmadığını söylerlerse sevinirim.

Başka araba tavsiyesinde bulunursanız dinlemek isterim ancak ml'in motorunu ve tipini sevmedik, e serisi ise görece daha pahalı.

Saygılarımla,

• 2014-2015 ya 0 ya da 5-6 binde temiz e180 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 180 bin verip 2.el araba hayatta almam. Ki o kadar parayı bir arabaya vermek ne kadar doğru bilmiyorum.
    Yinede tavsiyem SUV Tarzı araç bakmanızdır.

• kaptanfuko K kullanıcısına yanıt
    Audi Q7 3.0 TDI nasıldır?

• zx6r kullanıcısına yanıt
    Q7 de güzel geldi en başta ancak yakıt tüketimi x5 e göre yüzde 15 daha fazla gibi hem de daha hantal bir araç, kullanan birkaç kişinin yorumları en azından böyleydi.
  • 1.6 Tdi Polo işinizi görür ciddiyseniz A6

• kaptanfuko K kullanıcısına yanıt
    X5 te olabilir. Test edin. Sıfır araç almanız daha iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500 Bine kadar araba önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    Beyler ciddiyim ayda yılda bir konu açıp size danışayım dedim, yıllar önce 206'da direksiyon sorunu vardı onu yazmıştım ondan beri herhangi bir yazım olmadı zaten, polo diyen, kaçakçı diyen neyin derdindesiniz ben anlamadım. Araba alacağız, bu kadar para var, fikri olan varsa söyler mantık çerçevesinde konuşuruz. beklediğim cevap sizin saçma cevaplarınız değil zaten çıkar birisi der ki toureg az yakıyor yeni içi güzel yada x5 2008 de olsa daha iyidir düşük km'li bulursan kaçırma yada a6 bmwden daha sağlam vs
  • 2014 A6 olabilir.
    Volvo XC60 olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xc60 bize küçük gibi ama eğer temiz bir suv bulunamaz ise 2014 a6 alınacak gibi. Toureg hakkında internette ve forumda çok birşey bulamadım, denildiği kadar az yakıyorsa ve konforluysa çok güzel bir seçenek neredeyse 2011 modelini 2008 x5 fiyatına alabiliyorsun
  • Sıfır araç almanız her zaman yararınıza olacaktır diye düşünüyorum. O araçta neler yapıldı nasıl kullanıldı ne gibi muamele gördü bilemiyoruz malesef o yüzden ilk kontağı sizin çeviriceğiniz bir araç alın.Mondeo olabilir, otopark.com da incelemesi vardı oradan inceleyebilirsiniz. Ne gibi donanımları var bilmiyorum ama konforlu olduğunu çoğu yerden duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

180 bin verip 2.el araba hayatta almam. Ki o kadar parayı bir arabaya vermek ne kadar doğru bilmiyorum.

500 binim olsa yine 2. el alırım.

Temizinden kazasız bulurum, 5 bin lira verir temizletirim fabrika çıkışı gibi temizliyorlar zaten.

Geriye kalan parayla da yakıt alır gezer tozarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

180 bin verip 2.el araba hayatta almam. Ki o kadar parayı bir arabaya vermek ne kadar doğru bilmiyorum.

Temizinden kazasız bulurum, 5 bin lira verir temizletirim fabrika çıkışı gibi temizliyorlar zaten.

Tamam. 500 bin liran olunca alırsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Tamam. 500 bin liran olunca alırsın.

:) dilerim senin de olur.
  • Sıfır yenilenen kasa en dolu donanım BMW X1 net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayaer07 -- 20 Aralık 2015; 20:04:27 >
  • Yeni E180'i bekleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasa E180

• 2.el neyse de 2011 altına düşmeyin derim ben 180 bin verip 8 yaşında araç pek akıl karı değil bence

• 2010 altı model bakmayın bence 2008 x5 falan demişssiniz boşverin o modeli

• Ben kesinlikle E180 tavsiye ederim. 170.500tl üstüne opsiyon eklersiniz. Ya da biraz bütçeyi aşıp, 192.200tl'ye edition donanımını alabilirsiniz. Biraz indirimle 190 bine alınabilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.