Şimdi Ara

180 tl ye 212 evo dan daha iyi soğutma sistemi varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kararim kesin yarin sogutucu alcam. Babama aldiririm buyuk bi ihtimalle 182 tl yi gecmeyecek sogutucu tavsiyelerinizi almak istiyorum.
    Bu arada aklima gelen birsey var ben simdi 212 evo alsam + 2000 rpm fan alsam bu uzerindeki max 1600 luk fani soksem. 2000 rpm olani takip bu fani egzos fanmis gibi cogalticiya baglasam sabit 2000 rpm de doner. Dogrumudur ? Anakartada 1600 rmp yi baglasam sistemi kandirsam :) bi sikinti olurmu 1600 lugu egzos olarak kullancam. Merak ettigim 212 evoya bi zarar verirmi iyimi olur kotumu bilgilendirirseniz sevinirim teşekkurler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

• Yarin kesin alcam acil yardim arkadaslar...

• DarqSWorD D kullanıcısına yanıt
    180 tl ye daha iyisini bulamazsın. Fanlarla ilgili sorunu anlayamadım. Çoğaltıcı derken tam olarak nereden bahsediyorsun? PWM özellikli fanları araştırabilirsin.
  • 212yi al kurcalamadan kullan :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyper 212 evo i7 4790k gibi ısınan bir işlemciyi 58-59 dereceyi geçirmeden çalıştırıyor haf x 942 kasa üzerinde.

Hiç elleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Anarsist_ -- 21 Kasım 2015; 1:35:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Anarsist_

Hyper 212 evo i7 4790k gibi ısınan bir işlemciyi 58-59 dereceyi geçirmeden çalıştırıyor haf x 942 kasa üzerinde.

Hiç elleme.

Hocam max 1600 devirli fani sokcem 2000 devirli takcam 2000 sabit olcak hani ekfan takma yeri varya oraya takcam pc acilsin diyede formalite icabi anakart grisine eski fani baglicam anladinizmi ? Ben yarin oglen alirim telden video cekip atarim neyi nasil yapacagimi gosteririm.
    Onemli olan max sogukluk 4.1 ghz fx 6300 kullancam suan 3.8 de stok 65 70 derece amacim yuk altinda 212 ile 50 yi 4.1 ghz de gecirmemek aklimda bisiler var ciddi isi dususu elde edersem ses ile paralel nasil yaptigimi yazarim tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

212yi al kurcalamadan kullan :)

Vallaha hocam kurcaliycam :) cok ciddi isi dususu elde edersem video cekerim sessiz yuksek isi dususu aklimda var bisiler bakalim ne olcak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

http://www.amazon.com/Cooler-Master-Hyper-212-RR-212E-20PK-R2/dp/B005O65JXI/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448073056&sr=1-1&keywords=212+evo
    Soğutucuyu buradan alırsan 104 liraya almış olursun.

Ordan hic alisveris yapmadim gider gelir ankara sincana kaca patlar bi arastirip soylersen cok tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı.K

180 tl ye daha iyisini bulamazsın. Fanlarla ilgili sorunu anlayamadım. Çoğaltıcı derken tam olarak nereden bahsediyorsun? PWM özellikli fanları araştırabilirsin.

Hocam yarin 3 4 gibi video ile gostercem yaziyla anlatamiyorum :)

Yazdığım fiyat zaten kargo dahil tutarı ve 10 gün civarında eline ulaşır ürün. Eğer 200 lira civarına çıkabilirsen sıvı soğutma kitleri de var uygun fiyata. Bu arada amazon app (mobil uygulama) kodu girerek 5$ indirim alabilirsin. Böylece 90 liraya gelir sana. Kod için pm atarım buradan alacaksan.
    https://www.techpowerup.com/mobile/reviews/Deepcool/Lucifer/6.html

http://www.hepsiburada.com/deep-cool-lucifer-v2-soket-intel-ve-amd-140x26mm-fanli-islemci-sogutucusu-pm-bd304987

Yalnız büyük soğutucudur kasanın ebatlarını ve ramlerini kontrol etmelisin almadan sıkıntı çıkar yoksa.

Amazondan 212 evo ucuza gelir alabiliyorsan ordan almaya bakarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 21 Kasım 2015; 6:56:43 >

• O para verilmez artık haketmiyor daha 8320'yi zor soğutuyor daha ucuz soğutuculara bak aynı işi görür testler felan hep şişirme zannedildiği gibi bir soğutucu değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarqSWorD

quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

212yi al kurcalamadan kullan :)

Vallaha hocam kurcaliycam :) cok ciddi isi dususu elde edersem video cekerim sessiz yuksek isi dususu aklimda var bisiler bakalim ne olcak :)

Peki çok ciddi ısı yükselişi yasarsan ne olacak 212 çöpe :D

• quote:

Orijinalden alıntı: berkke

O para verilmez artık haketmiyor daha 8320'yi zor soğutuyor daha ucuz soğutuculara bak aynı işi görür testler felan hep şişirme zannedildiği gibi bir soğutucu değil

Aynen ya iki senenin maks 100tl edecek sogutucusu
    Noctua nhd14 leri aliyoduk bu fiyata be yuh yani fiyatlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 180TL etmez o soğutucu gerçek değeri 100TL olan bir model tamam iyi soğutucu dolarda yüksek ama verilmez o kadar para ben bunu öneririm.
    http://www.hepsiburada.com/deep-cool-gammaxx-400-soket-intel-ve-amd-120x120x25mm-fanli-mavi-led-islemci-sogutucusu-p-BD801430
  • Deep Cool Lucifer V2
  • İkinci el alırsanız evet bulursunuz. Ben 40tl'ye (evet 40) thermalright true black almıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.