Şimdi Ara

800 TL'ye kadar no-frost'suz buzdolabı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirttiğim fiyat civarında no-frost'suz, mümkünse deep freeze'li bir buzdolabı arıyorum. Özellikten çok sağlamlık ve servis problemi olmaması önemli.

Bu fiyat aralığında Profilo iyi diyorlar. Doğru mudur? Dolap bozuldu , acil seçim yapmamız lazım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Üstteki post silindiğinden edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJ -- 14 Ekim 2010; 20:37:01 >
  • Bu bütçede alacağınız no frostlar işe yaramaz. Bu anlamda bence tercihiniz isabetli.

Statik buzdolabında Orijinal Electrolux, Arçelik ve Bosch gurubu tercih edilebilir. Ancak fiyat çıtası olduğundan seçenekler de daralıyor.

Profilo Embraco marka kompresör, düşürülmüş enerji tüketimi(A+), sessiz çalışması(39dB), cam rafları ve antibakteriyel oluşu ile tavsiyemdir.

BD2208TE modelini önerebilirim. Bahsettiğiniz bütçeyle temin edilebilir. Bunun yanında dondurucu bölmesi geniş model istiyorsanız BD2358T modelini de inceleyebilirsiniz.

2 model de internette tam yayınlanmamış. Bu yüzden resimlerini koyuyorum;

• Tavsiyeniz için çok teşekkürler. Hemen bakacağım.
  • profilonun dolapları kalite değil ama iş görüyor carrefour a bakma şansınız varsa indirimde pek çok profilo ürünü oluyor şu an ÇİFT KAPILI BUZDOLAPLARI* % 15 iNDİRİMLİ! ibaresi var sitelerinde.

21 ekim son günmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 14 Ekim 2010; 23:39:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    200 tl miz var c3200 vs 2700
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.