Bildirim
1800 2000 YTL arası notebook tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dell inspirion 6400 .ati x 1400 256 mb -
ACER 5601 ve ACER5102 var..
ACER 5102nin ekran kartı ATİ radeon xpres1100 idi..ACERler forumda baya methediliyor.. -
teşekkürler arkadaşlar . bende dell düşünüyorum ama acer yaramaz . ama dell in de dizaynı kötü be yw . küçük gibi geliyor bana -
Dostum bende aynı bütçelerde notebook arıyordum iki gün önce Packard Bell v7413 modelini aldım.. Gayette güzel.. ati x1600x ekran kartı var üstünde, 80gb 4200rpm hdd, 512mb 533mhz ddr, dvdrw, uzaktan kumanda.. vs vs.. aynı özelliklerdeki bilgisayarlardan 100 ytl daha ucuzdu o yüzden tercih ettim.. ayrıca malzeme kaliteside çok güzel çok şık bir makina tavsiye ederim.. vatan bilgisayarda satış fiyatı 2050YTL ben bu fiyata aldım 5 gün önce düşmüş zaten fiyatı kaçırma derim.. -
yani packardbell makine daha uygun galiba bencede onu alman daha iyi sonucta alacaksan ii bir yerden al sonra sorun cıkmasın derim ben -
ati ekran kartı nasıldır oyun oynamak için yeterlimidir? -
quote:
Orjinalden alıntı: aeydes
ati ekran kartı nasıldır oyun oynamak için yeterlimidir?
İmzamdaki sistemle bütün oyunları normal ve high detayda oynayabiliyorum.. Kart ATI x1600.. -
Merhaba Arkadaşlar ..Exa Bilgisayarın Beşiktaş Şubesi açılmış..Açılışa özel adetli malı piyasadan cok ucuza almışlar kısa süreliğine çok özel fiyatlara satış yapıyorlar...Mesela Acer 5101 fiyatı 719$+kdv,Acer 5602 949$+kdv,Packard Bell V7413 1079$+KDV,ASUS A6JC 1249$+KDV...Bilhassa piyasayı iyi bilen arkadaşlar bir baksınlar derim..Beşiktaş Kültür Merkezi Karşısında yerleri..Aramak İsteyenler için Tel:0212 259 4790... -
ACER ASPİRE 5602 aldık yanlız acer alacaklara tavsiyem 5600 serisinde bluetht aramasınlar alete 2 küsür milyar para verdik bir mavidişi bile yok herifler 14 ytl lik dongle i ücretsiz verdiler .
özellikleri
1.63 ghz core duo işlemci
1 gb ram
80 gb hdd
ati radeon x1300
wireless lan
parlak lcd ekran
1.3 mp web cam
performansına gelince
NEED FOR SPD UNDERGROUD 2 DE YERLERDE SÜRÜNMESEDE BENİ TATMİN ETMEDİ
800*600 çözünürlükte orta detayda ancak akıcı oynayabiliyorsunuz üst detayda frame rate çok düşüyor .
HALF LİFE 2 de 1024 *768 FULL DETAYDA GAYET AKICI
aletin artıları
+ acer in kendi kurtarma yazılımı mükemmel hiç bir şeye gerek duymadan windows içerisindeyken tek dokunuşla yeniden sistemi full driver larıyla kurabiliyorsunuz . 5gb lık bölümünü kurtarma yazılımı olarak ayırıyor . 40 a 40 iki sürücü olarak ayırdığında bana biraz kapasitesi az geldi .
+ alete entegre web kamerası çok güzel . fakat kare yakalama oranı biraz düşük çok ilginç yazılımı var poz verirken seçeneklerden single face i seçerseniz alet otomatik sizi zoom luyor
+ ekran yansıma pek yapmıyor
aletin eksilerine gelince
- ses çıkış kolonları touch pad in hemen iki yanında ve gücü yetersiz full seste portatif radyo dinler gibi olduk
- kolonların hemen yanında iki tane biri wireless i diğeri de bluetooth u açıp kapatan switch ler var çok şık fakat aleti test için mağazada açıp bluetooth switch ini çevirdiğimizde no device yazısı zıbank diye oturdu .
2000 ytl lik alette bluetooth un olmaması biraz eksi .
- daha önce pek notebook kullanmadım ama ekranı biraz widescreen i anımsatıyor .
- ekran son parlaklık seviyesinde abartı derecede parlak nerdeyse ekran bembeyaz bana sorarsanız eski moda lcd ekranlar bunun ekranından daha keskin görüntü veriyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimate -- 7 Kasım 2006; 10:57:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X