Şimdi Ara

1800 liralık topladığım sistem nasıl acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1813 lira gibi bi para yapıyor her şey dahil olan bu sistem sizce nasıldır yada başka tavsiyeniz olursa böyle her şeyi olan yorumlarınızı beklerim

Monitör:http://www.gameekstra.com/BENQ-215-RL2240HE-GAMING-LED-1MS-HDMI-MONITOR,PR-4308.html

Mouse pad:http://www.gameekstra.com/Logitech-G440-Gaming-Mouse-Pad,PR-4021.html

• boyle bır sıstem daha ıyı olur
  • kardeşim o sistemi alacağına bu sistemi al fark atar emin ol
  • R9 280'e g3258 takarsanız max R7-265 performansı alabilirsiniz.Zira fx6300'ün bile yetmediği yerler oluyor.

Fairlighty hocamın yazdığı sistemde;

Kasayı z5 plus ile,
    Psu yu vs650 ile,

Değiştirip alabilirsin.Sistemi güvenilir bir güç kaynağına emanet etmek önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simplyfor -- 18 Ocak 2015; 22:31:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

R9 280'e g3258 takarsanız max R7-265 performansı alabilirsiniz.Zira fx6300'ün bile yetmediği yerler oluyor.

Kasayı z3 plus ile,
    Psu yu vs650 ile,

intel g3258 i 4.5 ghz ve üstü değerlerde r9 280 dual-x e kdr kullanabilirsiniz emin olun,darboğaz olduğuna dair kanıtınız varmı varsa gösterin öğrenelim yoksa benim olmadığına dair birçok kanıtım varda
  • Darboğaz her an olmaz.

Belirli sahnelerde olur.Eğer işlemci çok alt seviyede ise her karede gpu kullanımı düşmesi normal olacaktır.

Kendiniz kullanıyorsanız buyrun bekliyoruz darboğaz yapmadığına dair kanıt.Unutmayınki iddiayı siz ortaya atıyorsunuz.

Öyle kıytırık cpuboss(taraflı) gibi sitelerden yada nette single player videosu çekenlerden alıntı yapmayın lütfen.İlah yaptınız işlemciyi mübarek.Bir zamanlarda fx6300 için aynılarını söylüyorlardı.

R9 280 ile benzer performansta olan gtx760+g3258 kullanan bir arkadaşım mevcut.Dilerseniz onuda çağırabiliriz.

• quote:

Darboğaz her an olmaz.

Belirli sahnelerde olur.Eğer işlemci çok alt seviyede ise her karede gpu kullanımı düşmesi normal olacaktır.

Kendiniz kullanıyorsanız buyrun bekliyoruz darboğaz yapmadığına dair kanıt.Unutmayınki iddiayı siz ortaya atıyorsunuz.

Öyle kıytırık cpuboss(taraflı) gibi sitelerden yada nette single player videosu çekenlerden alıntı yapmayın lütfen.İlah yaptınız işlemciyi mübarek.Bir zamanlarda fx6300 için aynılarını söylüyorlardı.

R9 280 ile benzer performansta olan gtx760+g3258 kullanan bir arkadaşım mevcut.Dilerseniz onuda çağırabiliriz.

çağırabiliriz sıkıntı yok
    yine iddia ediyorum 4.5 ghz üstünde r9 280 dual-x e kdr besler üstünde darboğaz başlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2200 TL toplama nasıl olmuş?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki,

@One_Shot bekliyoruz cevabınızı hocam.Değerlendirmede lütfen single değil multiplayer yorumunuzu bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simplyfor -- 17 Ocak 2015; 21:18:35 >
  • quote:

Peki,

@One_Shot bekliyoruz cevabınızı hocam.Değerlendirmede lütfen single değil multiplayer yorumunuzu bekliyoruz.
    @simplyfor hocam boşuna uğraşmayın nafile.
    @black37 hocam intel şirketi bile övmedi bu işlemciyi sizin kadar.
  • keremakdmr1 kullanıcısına yanıt
    İnsanlara ısrarla yanlışı diretmenin mantığı yok.Bizde hata yapıyoruz elbet,ancak kanıtlanınca aynı hataya düşmüyoruz.O yüzden daha önce anlatıldıysa hala aynısını diretiyorsa problem var demektir,ancak bilinmeyen bir konu ise faydalı olacaktır.

• quote:

Peki,

http://www.youtube.com/watch?v=YHImH0VQYZ8
    örnek teşkil etmesi amacıyla
  • Videoda gpu-cpu kullanımları yok.Ayrıyeten ben size forumumuzda bulunan gtx760,g3258 kullanıcısı bir arkadaşın yorumlarını bekleyin diyorum.

• quote:

Videoda gpu-cpu kullanımları yok.Ayrıyeten ben size forumumuzda bulunan gtx760,g3258 kullanıcısı bir arkadaşın yorumlarını bekleyin diyorum.

ok bekleyelim
    hocam ayrıca o bütçeye alınacak en performanslı sistem dediğim sistemdir amd tarafında ise bu sisteme fx 6300 önerilir ikisi arasındaki farkı oyunlarda hissetmezsiniz ama
    tekil çekirdek performansına önem veren oyunlarda g3258 fx 6300 ü geçecektir emin olun
  • Benim bahsetmek istediğim o değildi.

Single player,mmo oyunlarında g3258 öne geçecektir.Ancak çoklu çekirdek destekleyen uygulamalarda Fx6300 geçecektir dediğiniz doğru.

Fakat biz burda çoklu çekirdeği baz almalıyız çünkü yeni nesil çoğu uygulama/oyın multi thread destekli.

• quote:

Benim bahsetmek istediğim o değildi.

Single player,mmo oyunlarında g3258 öne geçecektir.Ancak çoklu çekirdek destekleyen uygulamalarda Fx6300 geçecektir dediğiniz doğru.

Fakat biz burda çoklu çekirdeği baz almalıyız çünkü yeni nesil çoğu uygulama/oyın multi thread destekli.

dediğiniz gibi ama çoklu çekirdekli oyunlarda devasa fark olmaz kullanıcı o farkı hissetmez bile ama ekran kartının performansı arttıkça darboğazı daha fazla hissedecektir ama önerdiğim ekran kartında bir sorun çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: black37

quote:

R9 280'e g3258 takarsanız max R7-265 performansı alabilirsiniz.Zira fx6300'ün bile yetmediği yerler oluyor.

Kasayı z3 plus ile,
    Psu yu vs650 ile,

intel g3258 i 4.5 ghz ve üstü değerlerde r9 280 dual-x e kdr kullanabilirsiniz emin olun,darboğaz olduğuna dair kanıtınız varmı varsa gösterin öğrenelim yoksa benim olmadığına dair birçok kanıtım varda

bu işlemciyi neden bu kadar övüyorsun.sanki şirket senin kimse anlamıyor bu durumunu

• Tek çekirdek performansına diyeceğim yok ancak multi thread te fark ortada;

http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Pentium-G3258-vs-AMD-FX-6300/2434vs1555

Multi core puanına fazla takılmayın g3258 çift çekirdekli.Asıl fark 2 çekirdekten sonra başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

quote:

quote:

Kasayı z3 plus ile,
    Psu yu vs650 ile,

bu işlemciyi neden bu kadar övüyorsun.sanki şirket senin kimse anlamıyor bu durumunu

hocam bu fiyata daha fazla performans sistem kurulamazda o yüzden işlemci fx 6300 olsa ekran kartı r9 270 dual-x e düşer ki g3258+r9 280,fx 6300+r9 270 den daha performanslıdır bu kesin birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: TonyStank

quote:

quote:

quote:

Kasayı z3 plus ile,
    Psu yu vs650 ile,

hocam bu fiyata daha fazla performans sistem kurulamazda o yüzden işlemci fx 6300 olsa ekran kartı r9 270 dual-x e düşer ki g3258+r9 280,fx 6300+r9 270 den daha performanslıdır bu kesin birşey

Alıntıları Göster
    baya tartışma olmuş :) baya güzel de kafam karıştı aslında :) şöyle ben 1-2 aydır sürekli bu bileşenler hakkında araştırma yapıyorum kafayı taktım ama yani benim 1-2 aylık öğrendiğim şey yetmez rica etsem pc ve monitörü toplam max 1.900 liraya toplayabilir misiniz şöyle bi olay da var cs go oynuyorum yani monitörün ms önemli teşekkür ederim naçizane yorumlarınız için

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kasayı z3 plus ile,
    Psu yu vs650 ile,

anlıyorum ekran kartını yüksek tutmak için yapıyorsunuz da her konuda 2000 üzeri bütçe için bile bu işlemciyi öneriyorsunuz.çok saçma oluyor.düşük bütçelerde iyi olabilir kimse buna bir şey demiyor.ama 2000 veya üzerinde olmuyor.neyse arkadaşın konuyu bozmayalım kolay gelsin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.