Şimdi Ara

1800 liralık topladığım sistem nasıl acaba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sekai

quote:

Orijinalden alıntı: black37

quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

quote:

Orijinalden alıntı: black37

quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

R9 280'e g3258 takarsanız max R7-265 performansı alabilirsiniz.Zira fx6300'ün bile yetmediği yerler oluyor.

Fairlighty hocamın yazdığı sistemde;

Kasayı z3 plus ile,
    Psu yu vs650 ile,

Değiştirip alabilirsin.Sistemi güvenilir bir güç kaynağına emanet etmek önemli.

intel g3258 i 4.5 ghz ve üstü değerlerde r9 280 dual-x e kdr kullanabilirsiniz emin olun,darboğaz olduğuna dair kanıtınız varmı varsa gösterin öğrenelim yoksa benim olmadığına dair birçok kanıtım varda

bu işlemciyi neden bu kadar övüyorsun.sanki şirket senin kimse anlamıyor bu durumunu

hocam bu fiyata daha fazla performans sistem kurulamazda o yüzden işlemci fx 6300 olsa ekran kartı r9 270 dual-x e düşer ki g3258+r9 280,fx 6300+r9 270 den daha performanslıdır bu kesin birşey

anlıyorum ekran kartını yüksek tutmak için yapıyorsunuz da her konuda 2000 üzeri bütçe için bile bu işlemciyi öneriyorsunuz.çok saçma oluyor.düşük bütçelerde iyi olabilir kimse buna bir şey demiyor.ama 2000 veya üzerinde olmuyor.neyse arkadaşın konuyu bozmayalım kolay gelsin

hocam benim bu işlemciyi max önerdiğim ekran kartı r9 280 dual-x dir üstü kurtarmaz zaten ayrıca haklısınız arkadaşın konuyu bozmayalım kolay gelsin

• yok o sorun değil benim için güzel aslında bilmediklerimi öğreniyorum :)
  • quote:

Peki,

@One_Shot bekliyoruz cevabınızı hocam.Değerlendirmede lütfen single değil multiplayer yorumunuzu bekliyoruz.

single player oyun için yeterli bir işlemci coğu oyunda sıkıntı çıkarmaz ama iş multiye geldiğinde g3258 r9 280 e darboğaz yapacaktır 4.5 ghz de bile. Ancak işlemci g3258 alınabilir ileride 4. nesil i5 e upgrade edilir. Sonuç olarak singleplayer için yeterli ama multi için g3258 alınmaz
  • Teşekkürler hocam tam beklediğim yorumu yapmışsınız

Arkadaşıda unutmadan ekleyelim;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkürler hocam tam beklediğim yorumu yapmışsınız

Arkadaşıda unutmadan ekleyelim;

kardeşim ben dediğini anladım lakin şunu diyorum g3258+r9 280,fx 6300+r9 270 den hem single de hem multide daha çok performans verir
  • 4.5ghz de R9 280'e darboğaz yapmaz demiştiniz g3258 için.

Mobildeyim alıntılayamıyorum

• hocam boşuna uğraşmayın eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine aynı eşekmiş
  • quote:

4.5ghz de R9 280'e darboğaz yapmaz demiştiniz g3258 için.

Mobildeyim alıntılayamıyorum

evet dedim yapmaz zaten ben 2 görüş öne sürüyorum 1.si 4.5 ghzde işlemci r9 280 e darboğaz yapmaz
    diğer görüş hadi yaptı diyelim yapsa bile fx 6300+r9 270 den daha performanslı olur sistem
  • hocam bf 4'te kaç fps aldığınızı yazar mısınız
  • Bende ilk teorini çürüttüm bundan bahsediyorum.

2. Sinide çürütürüzde o kombinasyonları kullanan adam lazım.Hani bilmemek değil öğrenmemek ayıptır,kaçtır söylüyorum anlamıyorsunki?

Üstteki arkadaşa +1

'Eşeğe altın semer vurmuşlar,eşek yine aynı eşek'

• arkadaşlar bakın saygısızlık etmek asla istemem ama yardımcı olursanız sevinirim
    bu son sistem bence bundan daha iyisi olmas bu bütçeye başka bişey eklemek isteyen var mı ?
     1800 liralık topladığım sistem nasıl acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: snane3858

hocam bf 4'te kaç fps aldığınızı yazar mısınız

fps ekran kartıyla alakalı bişeydir en üst işlemciyle orta işlemci arasında max 3 4 fps fark olur ama işlemci darboğaz yaparsa işte o zmn sıkıntı olur biyolojide minumum yasası vardır bakabilirsiniz aynı şey burdada geçerli her parça sisteme darboğaz yapabilir sistemde darboğaz yapan parçanın performansına göre şekillenir benim dediğim şu bu işlemci 4.5 ghzde r9 280 e darboğaz yapmaz bf4 te normalde r9 280 ile alınan performans alınır sıkıntı olmaz yani
  • Tahtabacak1905 T kullanıcısına yanıt
    kasayı zalman z3 güç kaynağını da cooler master rs 600 b yap yoksa sistemi yakabilirsiniz
  • anladım 70-80 lira daha çıkarım o zaman teşekkürler
  • yanlız bunlar 70 80 TL değil ordaki kasayı bununla değiştir hem daha fazla watt hemde sağlamlık

http://www.bimeks.com.tr/urun/128863/corsair-carbide-200r-550w-mid-tower-siyah-kasa.aspx
  • haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: snane3858

hocam bf 4'te kaç fps aldığınızı yazar mısınız

maalesef elimde bf4 yok ama şu konuya yavaş yavaş testler ekleyeceğim onu takip edebilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_101439854/f_//tm.htm#101715597
  • One_Shot kullanıcısına yanıt
    takipteyim bir sorum var size imzanızdaki sistemi ne kadara topladınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahtabacak1905

takipteyim bir sorum var size imzanızdaki sistemi ne kadara topladınız

Sistemi yavaş yavaş eski parçaları idarelik kullandım ama son hali şöyle

monitör 500
    ekran kartı 2. el 420
    işlemci 180
    anakart 140
    ssd 230
    hdd önceden vardı
    ram 120
    kasa 180

yani 1770 tl ye geliyor sanırsam
  • quote:

R9 280'e g3258 takarsanız max R7-265 performansı alabilirsiniz.Zira fx6300'ün bile yetmediği yerler oluyor.

Fairlighty hocamın yazdığı sistemde;

Kasayı z3 plus ile,
    Psu yu vs650 ile,

Değiştirip alabilirsin.Sistemi güvenilir bir güç kaynağına emanet etmek önemli.

öyle birşey olmaz kardeşim emin ol
    g3258+r9 280 her durumda r9 270+fx 6300 ü geride bırakacaktır tekli çekirdek seven oyunları saymıyorum bile bütçeye en uygunu dediğim sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TonyStank -- 18 Ocak 2015; 20:50:13 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.