Şimdi Ara

1800 TL Bütçe | Kulaklık ile müzik ve sinema keyfi yaşamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1800tl bütçem var.

Yapmak istediğim şey şu. Evimde 4-5 tb 1080p DTS destekli film var. PC'im ile [LAPTOP DEĞİL, PC] TV'im yan yana. Amacım, biraz uzun da olsa bir kablo çekerek, gerekli ekipmanlar alarak, her detayı duyabilmek, YÜKSEK SES ile filmlerden zevk alabilmek... DAC falan ne işe yarar bilmiyorum. Hangi kulaklığı almalıyım onu da bilmiyorum ama forumdan yardım alabileceğimi biliyorum.

1) Ses kartım yok. Sanırım ses kartı tavsiye edilmiyor artık. "Ses kartı alma" "DAC" al diyorlar.
    2) İyi bir kulaklığım da yok. Logitech G930 var. O da kablosuz olduğu için gücü çok yetersiz. Zamanında bir de Sennheiser PC 350 kullanmıştım. İkisi de oyuncu kulaklığı. Ciddi bir şey istiyorum.

Saygılar.

• Kulaklık istiyorsanız bu iş için yapılmış en iyi kulaklık diyebilirim. Ne dac ne de ses kartına ihtiyacınız var. Tek yapmanız gereken hdmi kablosunu buna takıp arkanıza yaslanmak.

https://www.amazon.de/gp/product/B00IAQ3L20/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Her şey dahil 343 euro fiyatı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

Kulaklık istiyorsanız bu iş için yapılmış en iyi kulaklık diyebilirim. Ne dac ne de ses kartına ihtiyacınız var. Tek yapmanız gereken hdmi kablosunu buna takıp arkanıza yaslanmak.

https://www.amazon.de/gp/product/B00IAQ3L20/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Her şey dahil 343 euro fiyatı var.

Katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar konu hala güncel. Lütfen yorumlarınızı iletin...
  • Selamünaleyküm

Sony hw700 şu zamana kadar sinema için kullandığım en iyi kulaklıklardan. Diğerleri de Sony mdr ds7500 Sony mdr ds6500 , Pioneer SE-DIR800C .

Sinema ve müzik kulaklığı bir arada zor. İkisi için ayrı kulaklıklar almak daha doğru olur sanki. Ya da forumlardaki yorumlardan hareketle tavsiye edebileceğim Fidelio x2 var . İkisinde de kullanabileceğiniz. Rahatlık ve sahne bakımından da Sennheiser hd598 tavsiye edilir. Fidelio da hd598 de pc nin anakartıyla sürülür diye düşünüyorum. Zor sürülen kulaklıklar değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.