Bilgisayarımın, işlemci ve anakartını değiştirmek istiyorum bunun için de 1800 TL lik bir bütçem var sizin önerileriniz nelerdir acaba, teşekkürler...
Mevcutta kullandığınız işlemci ve diğer sistem bileşenleri nedir ? İki parçaya bu kadar para vermeye gerek yok...
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Mevcutta kullandığınız işlemci ve diğer sistem bileşenleri nedir ? İki parçaya bu kadar para vermeye gerek yok...
AMD Phenom II 4x 925 2.8 Ghz işlemci Asus M4A785TD-V Evo Anakart 8 GB 1333 DDR 3 Ram AMD Radeon 7850 Ekran Kartı
İlginize Teşekkürler
EnanoE
kullanıcısına yanıt
tam olarak bilmiyorum ama anakartindaki ikinci pci express yuvasi da 16x ise crossfire yapabilirsin boylece eski ekran kartini elden cikarma derdin de ortadan kalkar. islemcin bana kalirsa iyi ve yine anakartin hakkinda bilgim hic yok tekrar soyluyorum ama eger destekliyorsa ram de bi degisiklige gidebilirsin islemci yerine 16 gb 1600 mhz bi kit yakisir.
1600'ü OC ile destekliyor sadece. AM3 destekli ilk çıkan anakartlardan.
Sistemimi alalı yaklaşık 4 sene oldu. Artık değiştirmem gerektiğine inanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Enano
1600'ü OC ile destekliyor sadece. AM3 destekli ilk çıkan anakartlardan.
Sistemimi alalı yaklaşık 4 sene oldu. Artık değiştirmem gerektiğine inanıyorum
bende en son bilgisayarimi 4-5 yil once toplamistim benim islemcim phenom un ilk surumlerinden simdiye kadar aldigima en cok pisman oldugum donanimlardan biri olan dfi lanparty 790fx anakartimida o zaman almistim :D bide sapphire 4850 iki ekran karti almistim en son crysis 3 ve call of duty ghosts oynayamayinca yenileme karari aldim.
neyse sen bence islemciye dokunma zira phenom II fena bi islemci degil anakart ve ram e oncelik vermelisin.