Bildirim
1800 tl oyun kasası
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Sistemi upgrade yapmayı düşünmüyorum ama 1.sistem daha iyi değil mi ? Yada aralarında ne gibi farklar var acaba -
Birinci sistemde işlemci daha iyi çünkü ileride iyi bir ekran kartı taktığınızda sorun yaşamamak için.
İkinci sistemde ise ekran kartı daha iyi oyunlarda daha iyi performans almak için.
Benim önerimi isterseniz;birinci sistemi almanız,ileri zamanlarda bir tane ekran kartı takar yolunuza bakarsınız. -
Dostum sinerjiden topladım umarım yardımı dokunur
Msi h81m p33 anakart
İ5 4460 işlemci
Sapphire r9 280 ekran kartı
Hi level 4 gb 1600mhz ram (ileride 4 gb daha eklersiniz)
Toshiba 500 gb hdd
Deep cool tesseract bf kasa
Zalman zm600 600w psu
Montaj ücretiz
Toplamda 1843,88 lira
Eğer biraz daha bütçen varsa anakart msi h81m pro vd yapabilirsin yada msi b85m g43 yapabilirsin kasanın ön usb 3.0 desteği var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X