Şimdi Ara

1800 TL'ye PC toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1700-1800 TL'lik bir PC toplamak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim. Araştırmalarım sonucu İntel'in AMD'ye göre daha iyi olduğunu gördüm. İntel i3 veya i5 istiyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• Intel core i5 4460
    GSkill RipjawsX 2*4 1600Mhz
    Wd caivar blue 1tb 7200rpm
    Xigmatek Asgard 382 Pure Black
    Asus h81-m plus
    Sapphire R9 270x Dual-X OC

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeni biraz aştı ama fena olmadı, Core i5 + R9 280'li...

1800 TL'ye PC toplama
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerHD35

Intel core i5 4460
    GSkill RipjawsX 2*4 1600Mhz
    Wd caivar blue 1tb 7200rpm
    Xigmatek Asgard 382 Pure Black
    Asus h81-m plus
    Sapphire R9 270x Dual-X OC

Sizin önerdiğiniz sistem 1970 TL oldu ve o benim bütçemin çok üstünde biraz daha bi şeylerden kısarsarak bir kez daha sistem toplarsanız çok sevinirim ve i5 olması şart değil fakat İntel olmasını istiyorum.Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Bütçeni biraz aştı ama fena olmadı, Core i5 + R9 280'li...

1800 TL'ye PC toplama

Bütçemi biraz aştı o kadar önemli değil fakat günümüz oyunları minimum 4 GB Ram istiyor ve bana 8 GB Ram gider diye düşünüyorum o yüzden işlemci+ekran kartından toplam 50-100 TL kısıp 8 GB Ram alsam daha iyi diye düşündüm.Ve daha ucuz bir kasa olsa olmaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdulsamet39 -- 21 Ocak 2015; 22:54:43 >

• Ram yüzünden işlemci kısılmaz kardeşim, ram'i her zaman alırsın sonuçta, ama işlemci sürekli alınan bir parça değil, bir süre 4gb'lık oyunları oynarsın sıkıntı yapmayın bunu bu kadar.
  • Hdd yi 500gb veya altı yapabilirsin. indirimler oluncada uygun fiyat olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • leon-x hocam dogru soyluyor.4 gb ram idare eder. sonra 4 gb daha alırsın iyi olur takma kafana.

• quote:

Ram yüzünden işlemci kısılmaz kardeşim, ram'i her zaman alırsın sonuçta, ama işlemci sürekli alınan bir parça değil, bir süre 4gb'lık oyunları oynarsın sıkıntı yapmayın bunu bu kadar.

Peki Everest'in 600W'lık kasası var 183 TL ;http://www.vatanbilgisayar.com/rhino-432-600w-midt-atx-siyah-kasa.html
    Bunu alsam ne fark olur önerdiğiniz kasadan ?
  • Everest'in o kasasını daha düşük konfiglere öneriyorum, R9 280'li sistem için önermem, kasa ve psu önemli her zaman alınmıyor.
  • quote:

Everest'in o kasasını daha düşük konfiglere öneriyorum, R9 280'li sistem için önermem, kasa ve psu önemli her zaman alınmıyor.

Açtığım diğer konuya cevaplarınızı bekliyorum bu sistemden vazgeçtim, yinede teşekkürler cevaplarınız için.
  • Yeni konu yerine tek konudan devam edin, bu şekilde açılmış yüzlerce konu oluyor, bütçene göre ya biraz fark ile i5'li, ya da FX6300'lü R9 280'li sistem olur, başka alternatif olmaz.
  • quote:

Yeni konu yerine tek konudan devam edin, bu şekilde açılmış yüzlerce konu oluyor, bütçene göre ya biraz fark ile i5'li, ya da FX6300'lü R9 280'li sistem olur, başka alternatif olmaz.

Bu konuda tam olarak istedigim sistemi olusturamadigim icin yeni actim kusura bakmayin.i5 islemci istiyorum fakat r9 280 610 TL ve ben 500 TL civari bir ekran karti istiyorum ve Nvidia ekran karti konusunda daha iyi degil mi ve bir tane de kasa onerirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.