satıp series s alabilirsin. yada sistemini komple satıp laptopada geçebilirsin. 2060 lı 2. el 10k ya güzel laptop bulabilirsin. şuan laptop almak kasa toplamaktan daha mantıklı |
1800 tlye aldigim ekran kartı(1660ventus) 5 6 bin tl olmuş satayım mı (2. sayfa)
-
-
1660 ti Evo 4bine sattım 21 gün önce şuan bekleseydim daha fazlaya satardım ama gerek yoktu saçmalıktan ibaret. Eğer soğuduysanız PC den ara verin :) Satın geçin yazık paraya insanlar yorgun kartlara bir dünya para ödüyor özellikle mining ile uğraşmayan kesim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeçerkenUğradı -- 22 Mart 2021; 20:18:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sniper23Yerine yenisini alabiliyorsan sat. Önce satın al.
hocam bendede aynı durum var ya 570 4 gb var 1500-1900 TL arası ediyor ama yerine kart bulamıyorum param olsa bile.
satmam sanırım mantıklı değil?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Celesthocam bendede aynı durum var ya 570 4 gb var 1500-1900 TL arası ediyor ama yerine kart bulamıyorum param olsa bile.
satmam sanırım mantıklı değil?
Alıntıları GösterYerine bir şey bulamıyorsan değil. Yerine sıfır bulabilsen direk sat derdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sniper23Yerine bir şey bulamıyorsan değil. Yerine sıfır bulabilsen direk sat derdim.
Alıntıları Gösterhocam 0 bulamıyorum maalesef bulsam bile çok fahiş fiyatlar işte satsam mining patlayana kadar ne yapacağım
adam diyor sen sat diyor 100 tl ye uydurma bir kart al yeterki görüntü versin diyor mining gümlediği zaman üzerine koyup istediğin kartı alırsın diyor
mantıklımı sizce?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Celesthocam 0 bulamıyorum maalesef bulsam bile çok fahiş fiyatlar işte satsam mining patlayana kadar ne yapacağım
adam diyor sen sat diyor 100 tl ye uydurma bir kart al yeterki görüntü versin diyor mining gümlediği zaman üzerine koyup istediğin kartı alırsın diyor
mantıklımı sizce?
Alıntıları GösterBöyle bir şey var, bilmiyorum gerçek mi: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-radeon-rx-580-ekran-karti-az-kullanilmis-831016830/detay
4 GB RX 580 bulabilirsen 1500 TL altına onu bence. 4 GB kartlar ile mining yapılamadığı için fazla para etmiyor. 8 GB olanlar 3000'den fazla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X