1800 tlye aldigim ekran kartı(1660ventus) 5 6 bin tl olmuş satayım mı
-
-
5-6 bine RTX 3060 alabilseydin onun yerine mantıklı olurdu ama şu anki piyasa şartlarında yerini doldurabileceğin kart yok piyasada, önce kart bulmaya çalış sonra sat..
-
5 6 k arası olan 1660s ler.
Fakat yine iyi para eder düzüde.
Satın gidip 570 4 gb alın 1700 1800e.
Çok fazla fps kaybına uğramazsınız. -
Ben rx 590 ı 5000 e satıp kendime telefon aldım vallahi.
-
Yerine yenisini alabiliyorsan sat. Önce satın al.
-
Ekran kartına ihtiyacın yoksa veya bana 750 Ti gibi bir kart yeter dersen sat.
-
Sattığınla kalırsın boşver -
Yani bana o kadar yuksek kartin geregi yokmus alirken cok heves etmistim ama simdi nadiren arada gta csgo 60 70 civari fps vericek yerine ucuz hangi kart bulabilirim ozelikler 16gb ram
ryzen 5 3500x
Felan -
1800 civari en iyi ekran karti ne alabilirim fps kaybi cok yasamayacagim bide benim islemcim ryzen3500x apu mu oyun oynatirmi ekran kartsiz (cok tesekurler yanitlariniz icin ◉‿◉) -
3500x için ekran kartı şart. Rx570 alın iyi karttır. Kaç senedir gık demedi. Zaten ayda 1-2 oynarım en fazla. Benim için fazlası gereksiz. -
Yukseltmek istemiyorum dusurmek istiyorum sonucta pcde cok oynamiyorum -
Seninle ayni durumdayim. Suanda nerdeyse hic oyun oynamiyorum. İlerde de oynamayacagim. O yuzden ekran karti 1060 3gb degerliyken satayim diyorum. İslemciyi de apu ile degistirip yoluma devam edeyim diyorum. Bence mantıklı. Ancak kazandigin parayi mantijli şekilde harcarsan onemli. Yoksa enayilik oluyor bir yerde. Ben o parayla işlemci alıp kalan paraya minik borcumu odemeyi düşünüyorum. Ama guvenilir birine satmak lazim benimki tertemiz oc moc görmedi -
Apu islemci mantiklimi yani isinirmi felan cok kararsizim haftada bir ufak bi hobi icin bu kadar pahali kart kulanmak sacma geliyor bana -
Ben oyun odaklı alirsam 2400g yoksa 2200g ya da 200g alacam. Apu isinma falan yaratmaz. Ben muzikle uğraşıyorum gündelik islerde falan isinma olmaz. Günlük 2 3 saat oyunla da birşey olmaz. Tabi ikinci el alınacağı için dikkat etmekte fayda var tabi. Ben pimpirikliyim sıfır alırım belki de 16 gb çift kanal ram ile kullanırsan üzmez apu -
Minin yap ayda 50-60$ bırakır -
Bitcoin mining mi elektrik faturasi cikinca kac tl kalirki bide nasil yapiyo felan 0 im bilgim yok hem oyun icin topladigim pc mining icin degilki ben girmeyim hic o islere :) -
Elektrik çok çekmez, mining hesaplama siteleri var Google dan bak
Kart boşa yatmasın maksat. Ucuza almışsın madem süper mining yapılır. -
Dostlar Benim fikrim ekran kartini(1660 ventus gddr5) ve islemciyi(ryzen5 3500x) satmak ve apu islemci almak elde kalan paraylada birikimime katmayi planliyorum nasil -
Dostum selamlar,
Bende 2 ay önce rx5600xt ekran kartımı 6300 tl ye sattım.
Series s aldım 3600 tl ye
32" samsung 2k 144hz monitör aldım 2450 tl ye
Kasa monitör ve diğer bileşenleri de 3500 tl ye sattım birikim yaptım.
30 yaşındayım zaten günde 1 saat 2 saat oynama vaktim var beni oldukça tatmin etti 3 yıllık gamepass i de aldım fifa nba forza ve destiny oynuyorum şimdilik gayet güzel. Yok güncelleme geldi fps düştü vs derdi yok. LOL tarzı oyunları da emektar laptopumla gt640m ile güzel şekilde oynuyorum.
-
En iyisi valla ben bi hevesle pc aldim sonra istegim kacti mal gibi kaldim simdide haftada anca 3 4 saat oynuyorum babam izin verse bende oyle yaparim unide satmayi dusunuyorum simdilik kalsin belki fiyati dahada artar pcnin
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
5-6 bine RTX 3060 alabilseydin onun yerine mantıklı olurdu ama şu anki piyasa şartlarında yerini doldurabileceğin kart yok piyasada, önce kart bulmaya çalış sonra sat.. |
Benzer içerikler
- entegre grafik nedir
- intel iris xe graphics
- gddr6 nedir
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- zotac ekran kartı alınır mı
- dikey senkronizasyon nedir
- radeon 780m
- rtx nasıl açılır
- en iyi ekran kartı
- rx 8800 xt
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X