Bildirim
1800 tlye Sistem Onerisi( oyun icin degil is icin)
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bütcenizi belirtin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: iLikeCats
Bütcenizi belirtin
Şakacı seni 15 gün gez gel bakalım
-
ekran kartı ? -
2012 yillindaki adama yardim ettik :)
:D heheh hacı 3500 4000 e patladı ortalama ama bıdaha tovbe intel 3770 gtx 690 16 gb ram 128 ssd anakartı hatırlamıyorum överlock yapan cocugun resmı cıkıyo her acılısta f1 mı oyle bıseydı konsola alısmısım valla ps4 le xbox one var pc ye yazık oldu -
neden kendi vatanımızda oem üretmiyor tayyip uçak üretti bunuda üretsin bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şimşekyıldırımcanakanten -- 25 Ağustos 2014; 1:58:19 > -
Bende 2000 lira bütçeyle başlatıp ara parçalar falan derken 3500 lirayı gördüm Oluyor böyle şeyler..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X