Şimdi Ara

1800TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kuzenimin elinde ssd var. samsung 850evo. Sadece depolama hariç başka parcalar alınacak. Anakart asrock h110
    İşlemci g4560
    Ekran kartı gtx1050ti
    ram 8gb ddr4 ram
    kasa dark ninja 500w 80+ bronz kasası

bunlar 1800tutuyo bu fiyata varmı daha iyi bi öneriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genel olarak seçimleriniz uyumlu görünüyor ama bir tek kasayı beğenmedim :) O kasada 80+ PSu yok bildiğim kadarıyla ki zaten bu sistem 500w güç çekmez,gereksiz yani.Baka bir model seçin ve oradan artan parayı başka bir ürüne yatırırsınız.ayrıca anakart içinde bios güncellemesi istemeyi ihmal etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheare78

Genel olarak seçimleriniz uyumlu görünüyor ama bir tek kasayı beğenmedim :) O kasada 80+ PSu yok bildiğim kadarıyla ki zaten bu sistem 500w güç çekmez,gereksiz yani.Baka bir model seçin ve oradan artan parayı başka bir ürüne yatırırsınız.ayrıca anakart içinde bios güncellemesi istemeyi ihmal etmeyin.

+1. Şu an ki fiyat oranlamasını bilmiyorum fakat belki Amazon dan toplayınca 100-150 TL kar edebilirsin. Bununda üstüne biraz da sen koyup daha iyi bir PSU alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sheare78 kullanıcısına yanıt
    kasada 500w 80+ bronz güç sertifikası var. Şayet daha iyisini biliyosanız söyleyin onu alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK i5 9400f 3 aylık 900TL
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.