fazla ısınması bir bakıma iyi, en azından ısıdan tasarruf sağlar
plazmada şu anda, sadece star tv logosunun olduğu alanda az bir ısı var. az bir ısı. diğer yerlerde hiç ısı yok arkadaşlar. tv ne zamandır çalışıyor derseniz, ben eve 5.5 ta geldim. o saatten beri durmaksızın çalışıyor. ondan öncesini bilmiyorum ne zamandır çalışıyor siz hesap edin artık. star tv logosunun haricindeki yerlerde hiçmi hiç ısı yok.
valla seçim sizin.
O Star logosundan çok çekecek var sanırım, forumdan bir kişinin plasmasına yapişmıştı
valla şimdilik iyi idare ettim dur bakalım hocam. Ama plazmanın sıcaklığı konusunda ciddiyim. kesinlikle ısınma yoktu öbür mekanlarda.
sahi hocam, bu tv kanalları artık niye hareketli logo kullanmazlar ki? Madem panel dönemine geçti dünya, bu kanallarda artık bir zahmet logolarını hareketli yapsınlar.
sayın techraven, önerdiğiniz tv için tesekkür ederim. ancak; hem bütcemi aşıyor. hemde kasasının fazla kalın buldum. alacagım bu tv ye hem d mart HD yi , hem wd playerimi, hemde lg kablosuz 1000 wat ses sistemimi bağlayacağım.. istediğim Bu tv de olmazsa olmazlarımı tek tek yazacağım Bu tv de olmasını istediklerim; *3d *1080p *en az 47'' *en fazla '' 51'' *optical audio çıkış *en az 4 hdm çıkış *plazma-led-lcd fark etmez *mutlaka slim ince kasa tasarım
-------- Bu tv de olmasını istemediklerim ise ( ya da önemsemediklerim ) *internet önemli değil *ricever önemsemiyorum *2d-3d converter önemsemiyorum *media player (harici WD marka oynatıcım olduğundan) önemsemiyorum bütcem 2000 tl-2200 tl Böyle bir tv varmı? Bana yardımcı olacak tecrübeli bilgili arkadaşlar ,önerileriniz bizler için çok değerli herkese selamlar saygılar...
1.999.00 TL--http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p50ut30e-3d-full-hd-127-cm-plazma-tv,-1920x1080,-600-hz,tx-p50ut30e/productdetails.aspx?I_ID=57933 ( Bunda ayrıca gözlüklere para bayılmanız gerekiyor.)
1.999.00 TL--http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-50pz250-3d-full-hd-127cm-plazmatv,-600-hz,-1920x1080,-3xhdmi,-usb,-50pz250/productdetails.aspx?I_ID=53961 ( 2 adet 3D gözlük dahil fiyata )
Bu seçeneklere bir göz atın. Hepsi 50" ekran genişliğine sahip. son adreste yer alan tv yi halen kullanıyorum ve çok memnunum. Dediğim gibi 3D ye de fazla özenmeyin bence.
quote:
Orijinalden alıntı: dem0
sayın techraven, önerdiğiniz tv için tesekkür ederim. ancak; hem bütcemi aşıyor. hemde kasasının fazla kalın buldum. alacagım bu tv ye hem d mart HD yi , hem wd playerimi, hemde lg kablosuz 1000 wat ses sistemimi bağlayacağım.. istediğim Bu tv de olmazsa olmazlarımı tek tek yazacağım Bu tv de olmasını istediklerim; *3d *1080p *en az 47'' *en fazla '' 51'' *optical audio çıkış *en az 4 hdm çıkış *plazma-led-lcd fark etmez *mutlaka slim ince kasa tasarım
-------- Bu tv de olmasını istemediklerim ise ( ya da önemsemediklerim ) *internet önemli değil *ricever önemsemiyorum *2d-3d converter önemsemiyorum *media player (harici WD marka oynatıcım olduğundan) önemsemiyorum bütcem 2000 tl-2200 tl Böyle bir tv varmı? Bana yardımcı olacak tecrübeli bilgili arkadaşlar ,önerileriniz bizler için çok değerli herkese selamlar saygılar...
Kasası kalın mı? O TV Edge LED, şu an piyasadaki TV lerin en ince sınıfına giriyor. Ki sen 47-51 inch boyut istiyorsun, istediğin özelliklerde alabileceğin en iyi TV bu. Başka bulamazsın LED olarak. Yukardaki arkadaşın yazdığı plasmalara bakabilirsin ama LW4500 e kalın kasalı diyorsan o plasmaları görünce ne yaparsın bilmem
evet kasa konusunda yanlış bir anlam kullanmışım şimdi fark ettim. çerceve kısımlarının kalın olmasın istiyorum.(estetiğe fazla önem veriyorum sanırım) özellikle LW4500 alt çerceve kısmı kalın. ooooo sende çok sey istiyorsun derseniz konuyu kapatabilirizde :)) şimdi asıl sorum şu; bugün hisense LED55T36R 3D TV ile magazada kurulmuş bir şekilde göz göze geldim. bu tv de birde pasif gözlükleri görünce iyice kanım kaynadı. fulhd olan bu tv ile kullanıcı yorumu forumda tatmin edici değil henüz. bunun dışında cumhur45 önerdiğiniz tv lere baktım. hepsi çok güzel. özellikle PZ250 özellikleri ile ön plana çıkıyor. ancak pz250 ye muadil 51D550 de hoşuma gitti. çerceve neredeyse hepsinden daha ince.ancak dediğim gibi hisense LED55T36R 3D TV görünce kafam karıştı. düşünsenize hem led,hem fulhd,hemde pasif gözlük teknolojisi. acaba bu karışıklıktan çıkmama yardımcı olurmusunuz.
he bu arada hisense LED55T36R 3D TV fiyat askı aparatı hdm kablo 4 adet pasif gözlükle beraber 2900 tl 12 taksitle . 55 inçlik bu dev benim kafamı çok karıştırdı arkadaşlar...
quote:
he bu arada hisense LED55T36R 3D TV fiyat askı aparatı hdm kablo 4 adet pasif gözlükle beraber 2900 tl 12 taksitle . 55 inçlik bu dev benim kafamı çok karıştırdı arkadaşlar...
Bahsettiğin televizyon 3D performansı vasattır,SD yayınlarda yine Vasatın üzerine çıkamaz,bu büyüklüğe bu fiyat elbetteki daha ne olsun diyebilirsiniz,herkesin kedni tercihidir !
Hisense bu ürün Türkiye'de tutarmı bilemem ama Avrupada pek memnun edici detaylara sahip değil !
Orijinalden alıntı: andy1
Bahsettiğin televizyon 3D performansı vasattır,SD yayınlarda yine Vasatın üzerine çıkamaz,bu büyüklüğe bu fiyat elbetteki daha ne olsun diyebilirsiniz,herkesin kedni tercihidir !
Hisense bu ürün Türkiye'de tutarmı bilemem ama Avrupada pek memnun edici detaylara sahip değil !
sayın andy1 baska bir baslık altında söyle yamışsınız aynen aktarıyorum;
(Hisense,Markası iyidir iyidir derken,Yakında Çin firması işte çakmadır falan cümleleri duyabilirsiniz,fazla itibar etmeyin !
Bir ara Panellerini Japonlardan alıyorlardı,zaten Hitachi klimalarıda ortak üretirler,Whirlpool markasınında buzdolabı çamaşır makinelerini bu firma üretir,yani ıvır zıvır bir firma değil !
Televizyonları Macaristanda montajlıyorlar,Teknolojide Hitachi ile sıkı işbirliktelikleri mevcut,panelleri ise bir çok insanı memnun edecektir özellikle yeni nesil ürünleri !
Keşke bu tür firmalar piyasalara daha kuvvetli girebilseler,fiyatlar dahada düşecektir !) demişsiniz...
acaba bu iki yorumdaki farklı görüşlerinizin bir sebebi varmı? yani bu tv ile ilgili daha sonra yeni bilgilere yorumlara ya da deneyimlere mi sahip oldunuz.. tesekkürler..
(Hisense,Markası iyidir iyidir derken,Yakında Çin firması işte çakmadır falan cümleleri duyabilirsiniz,fazla itibar etmeyin !
Bir ara Panellerini Japonlardan alıyorlardı,zaten Hitachi klimalarıda ortak üretirler,Whirlpool markasınında buzdolabı çamaşır makinelerini bu firma üretir,yani ıvır zıvır bir firma değil !
Televizyonları Macaristanda montajlıyorlar,Teknolojide Hitachi ile sıkı işbirliktelikleri mevcut,panelleri ise bir çok insanı memnun edecektir özellikle yeni nesil ürünleri !
Keşke bu tür firmalar piyasalara daha kuvvetli girebilseler,fiyatlar dahada düşecektir !) demişsiniz...
acaba bu iki yorumdaki farklı görüşlerinizin bir sebebi varmı? yani bu tv ile ilgili daha sonra yeni bilgilere yorumlara ya da deneyimlere mi sahip oldunuz.. tesekkürler..
Sanıyorum siz Genel manada mesajımı ele alıyorsunuz !
Hisense'ye kötü demiyorum,bahsedilen yani sizin yazdığınız seriden bahsediyorum,Panasonic içinde eleştiri yaparım ama tüm modellerine kötü manası çıkmamalı yada Samsung yada Lg yada tüm üreticileriin cihazlarına geçerli bu yorumum !
hocam yükleyin filmlerinizi usb ye, gidip deneyin. en güzeli budur.Başka ne diyebilirizki.full hd, hd, divx ve 3d filmleri yükleyin gidin . fiyatı boyutuna göre çok çok iyi.
fiyatı biraz daha düşerse hele, sadece hd film izlemek için bile alınır bu 55 lik delikanlı:)
quote:
Orijinalden alıntı: cumhur45
hocam yükleyin filmlerinizi usb ye, gidip deneyin. en güzeli budur.Başka ne diyebilirizki.full hd, hd, divx ve 3d filmleri yükleyin gidin . fiyatı boyutuna göre çok çok iyi.
inanın gittim wd playerimi taktım bu tv ye seyrettim. benim fark ettiğim diğer insanların fark edemediği şey ,resimleri sanki led de değilde plazma da seyrediyormuş gibi soluk durmasıydı...üselik tüm ayarlarını yapmışken. yahu bu tv yoksa sadece HD mi dedim. baktım yok hayır FUL HD . ancak aynı videoyu samsung panele ve lg panele taktığımda tam istediğim canlı parlak ve daha keskin görüntüyü alabildim. bu yüzden galiba vazgeçiyorum bu 55 inçlik delikanlıdan..
Sanıyorum siz Genel manada mesajımı ele alıyorsunuz !
Hisense'ye kötü demiyorum,bahsedilen yani sizin yazdığınız seriden bahsediyorum,Panasonic içinde eleştiri yaparım ama tüm modellerine kötü manası çıkmamalı yada Samsung yada Lg yada tüm üreticileriin cihazlarına geçerli bu yorumum !
ha evet bu model için demişsiniz. zaten vazgeçtim. çünki renkler canlı değil. tüm ayarlarını yaptım. kontras keskinlik parlaklık v.s yinede panel plazma gibi bir karakterde.. hele aynı görüntüyü, lg led ve samsung led panellerde seyrettikten sonra farkı iyice gördüm. katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme