Şimdi Ara

1800TL Max. bütçe ile ne önerirsiniz,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu işten pek anlamam, evdeki tüplü teklemeye başladı 1500-1800tl arası minimum 42" öneriniz ne olur? marka takıntım yoktur.
    gördüğüm kadarı ile yenilerde HD uydu alıcıları da mevcut. tv aldıktan sonra birde HD uydu alıcısı da almaktansa dahili olanlar tercihim olacaktır.

LCD-LED-Plazma, dediğim gibi çok anlamam. ben genede maç izlerim, muhtemelen USB girişli olacağından indirip arşivlediğim ve PC de sarmadığı için izlemediğim filmleri de izlerim.

maksimum 1800 yazdım ama 1500 tl civarında tutabilirsek sevinirim, zira ekstradan olacağı için fazla uçmak istemiyorum...

Şimdiden teşekkürler.

• 42LV570S LG dahili uydu alıcılı ama biraz bütçeyi aşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevincent -- 8 Şubat 2012; 19:58:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

42LV570S LG dahili uydu alıcılı ama biraz bütçeyi aşıyor
    42pw450 alabilirsin hd ready ama full hd filmlerde ve pc de sorun yasamazsin ben aldim cok memnunum ayrica 3d var ve 2 gozliuk hediye tam bir fiyat performans urunu diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

42pw450 alabilirsin hd ready ama full hd filmlerde ve pc de sorun yasamazsin ben aldim cok memnunum ayrica 3d var ve 2 gozliuk hediye tam bir fiyat performans urunu diyebilirim

Alıntıları Göster
    Merhaba
    Yeniyim burada. yanlış bir yere yazdıysam kusura bakmayın
    Tv almayı düşünüyorum Bu tv de olmazsa olmazlarımı tek tek yazacağım
    Bu tv de olmasını istediklerim;
    *3d
    *1080p
    *en az 47''
    *en fazla '' 51''
    *optical audio çıkış
    *en az 4 hdm çıkış
    *plazma-led-lcd fark etmez
    *ince kasa tasarım
    --------
    Bu tv de olmasını istemediklerim ise ( ya da önemsemediklerim )
    *ricever önemsemiyorum
    *2d-3d converter önemsemiyorum
    *media player (harici WD marka oynatıcım olduğundan) önemsemiyorum
    bütcem 2000 tl -2500 tl
    Böyle bir tv varmı?
    Bana yardımcı olacak tecrübeli bilgili arkadaşlar ,önerileriniz bizler için çok değerli
    herkese selamlar saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: dem0

Merhaba
    *3d
    *1080p
    *en az 47''
    *en fazla '' 51''
    *optical audio çıkış
    *en az 4 hdm çıkış
    *ince kasa tasarım
    --------
    *ricever önemsemiyorum
    bütcem 2000 tl -2500 tl
    Böyle bir tv varmı?
    Bana yardımcı olacak tecrübeli bilgili arkadaşlar ,önerileriniz bizler için çok değerli

47" boyutta ev bu özelliklere sahip alabileceğin en iyi TV LG 47LW4500. FPR gözlük kullanan 3D si var. Optik audio çıkışı var ama sen zaten MP kullanacağın için MP yi HDMI ile TV ye bağlayacaksın, MP nin optik çıkışını kullanacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Alıntıları Göster
    Lg 42PW450 42" 600Hz UsbMovie HD Plazma TV (3D) + 2 Adet 3D Gözlük

Ekran Özellikleri
    Parlaklık 19 cd/m²
    Tepki Süresi Belirtilmemiş
    HD Ready Var
    Full HD HD Ready
    3D Var
    Ekran Çözünürlüğü 1024x768
    Ekran Formatı 16:9
    Televizyon Tipi Plazma
    Görüntü Tarama Hızı 600Hz
    Kontrast Oranı 3.000.000:1
    Garanti
    Garanti Süresi 24 Ay
    Garanti Sağlayıcı LG Electronics Türkiye
    Genel Özelikler
    Ses Çıkışı 2x10 W
    Ses Geliştirme Infinite Surround
    Ekran Boyutu 42'' 106 cm
    HDMI Girişi Var, 3 adet
    USB Girişi Var
    Kulaklık Çıkışı Var
    Internet TV Yok
    Enerji Tüketimi 129 W
    Stand By Enerji Tüketimi 0,3 W

ekran çözünürlüğü düşük değil mi? 106 ekran için!

• quote:

Orijinalden alıntı: fexil

Lg 42PW450 42" 600Hz UsbMovie HD Plazma TV (3D) + 2 Adet 3D Gözlük

Ekran Özellikleri
    Parlaklık 19 cd/m²
    Tepki Süresi Belirtilmemiş
    HD Ready Var
    Full HD HD Ready
    3D Var
    Ekran Çözünürlüğü 1024x768
    Ekran Formatı 16:9
    Televizyon Tipi Plazma
    Görüntü Tarama Hızı 600Hz
    Kontrast Oranı 3.000.000:1
    Garanti
    Garanti Süresi 24 Ay
    Garanti Sağlayıcı LG Electronics Türkiye
    Genel Özelikler
    Ses Çıkışı 2x10 W
    Ses Geliştirme Infinite Surround
    Ekran Boyutu 42'' 106 cm
    HDMI Girişi Var, 3 adet
    USB Girişi Var
    Kulaklık Çıkışı Var
    Internet TV Yok
    Enerji Tüketimi 129 W
    Stand By Enerji Tüketimi 0,3 W

ekran çözünürlüğü düşük değil mi? 106 ekran için!

Alıntıları Göster
    Ekran boyutu ile native çözünürlüğün alakası yok ki, 22" Full HD monitörler de var. O plasma giriş seviyesi üründür. Full HD istiyorsan 500TL daha koy LED 42LW4/5 serisine bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Ekran boyutu ile native çözünürlüğün alakası yok ki, 22" Full HD monitörler de var. O plasma giriş seviyesi üründür. Full HD istiyorsan 500TL daha koy LED 42LW4/5 serisine bak.

Alıntıları Göster
    Hocam uydu bağlayıp izleyeceksen ve HDD de biriktirdiğin filmleri izleyeceksen kesinlikle PLAZMA olanından al derim.Birde 50" ten aşağısını almamaya çalış.Tavsiye ederim. PW450 söylediğim bu özellikler için harika.Fiyat yönündende çok uygun. 3D konusunda fazla heves etmesen iyi olur çünkü hayal kırıklığına uğrayabilirsin henüz.Yani 3D için fazla bir para ödenmesi taraftarı değilim henüz.Ama PW450 ile, biraz olsun 3D hevesinide uygun fiyata körletmiş olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: CUMHUR45

Hocam uydu bağlayıp izleyeceksen ve HDD de biriktirdiğin filmleri izleyeceksen kesinlikle PLAZMA olanından al derim.Birde 50" ten aşağısını almamaya çalış.Tavsiye ederim. PW450 söylediğim bu özellikler için harika.Fiyat yönündende çok uygun. 3D konusunda fazla heves etmesen iyi olur çünkü hayal kırıklığına uğrayabilirsin henüz.Yani 3D için fazla bir para ödenmesi taraftarı değilim henüz.Ama PW450 ile, biraz olsun 3D hevesinide uygun fiyata körletmiş olursun.

Alıntıları Göster
    Yahu herkeste bir 3d merakı ilk gün açar bakar 3d bi filme sonra 10 yıl kullanmazsın o özelliği ama türküz işte gösteriş işimiz gücümüz.. Orjinal film alıyoruz ya çok 3d alıcaz bide ..

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Yahu herkeste bir 3d merakı ilk gün açar bakar 3d bi filme sonra 10 yıl kullanmazsın o özelliği ama türküz işte gösteriş işimiz gücümüz.. Orjinal film alıyoruz ya çok 3d alıcaz bide ..

Alıntıları Göster
    hocam yaklaşık bende bir aydır tv almak için araştıyorum
    en sonunda şu karar kıldım
    PANASONIC 3D FULL HD 106CM NEOPLAZMA TV,1920X1080, 600 HZ, 4XHDMI, 5MIL:1,TX-P42ST33E

burda baya indirime girmiş askı aparatı kargo ve altın uçlu hdmi kablo ücretsiz
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-tx-p42st33-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,24850.html

aynı zamanda vatandada kappanyası var ama aparatlar ücretsiz değil kargoyada para verilecek
    şimdi arayıp garanti durumlarını soracağım istanbul bilişimde panasonic garantili dğeil sanıyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    PANASONIC 3D FULL HD 106CM NEOPLAZMA TV,1920X1080, 600 HZ, 4XHDMI, 5MIL:1,TX-P42ST33E

burda baya indirime girmiş askı aparatı kargo ve altın uçlu hdmi kablo ücretsiz
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-tx-p42st33-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,24850.html

aynı zamanda vatandada kappanyası var ama aparatlar ücretsiz değil kargoyada para verilecek
    şimdi arayıp garanti durumlarını soracağım istanbul bilişimde panasonic türkiye garantili dğeil sanıyorum

evet şimdi arayıp sordum istanbulbilişimde stoklarında yokmuş.o yüzden en uygun fiyatlı vatanda
    http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42st33e-3d-full-hd-106cm-neoplazma-tv,1920x1080,-600-hz,-4xhdmi,-5mil:1,tx-p42st33e/productdetails.aspx?I_ID=54638

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterr -- 11 Şubat 2012; 10:57:48 >

• quote:

zaten dünyanın en saçma teknolojisi ve asla sinemalar dışında evlere tam olarak girmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 11 Şubat 2012; 18:40:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dem0

Merhaba
    *3d
    *1080p
    *en az 47''
    *en fazla '' 51''
    *optical audio çıkış
    *en az 4 hdm çıkış
    *ince kasa tasarım
    --------
    *ricever önemsemiyorum
    bütcem 2000 tl -2500 tl
    Böyle bir tv varmı?

47" boyutta ev bu özelliklere sahip alabileceğin en iyi TV LG 47LW4500. FPR gözlük kullanan 3D si var. Optik audio çıkışı var ama sen zaten MP kullanacağın için MP yi HDMI ile TV ye bağlayacaksın, MP nin optik çıkışını kullanacaksın.

Tekrar merhaba seçtiğiniz tv bütcemi asıyor.
    Ayrıca mp yi tv ye optic baglayacaksınız demişsiniz ancak ben hd uydu alıcımı da ses ses sistemime optical baglıyorum. yani benim ses sistemim ve tv birbirlerine optic baglı olduğundan diğerleri hdm ile tasınmış oluyor. o yüzden tv de optical çıkış olmalı diyorum. ben maximum 2000 tl ödeyebilirim. eger ki 3000 tl lere geliceksem seytana uyar kontrolü elden kaçırır ve gider 47LW980 S alırım ve bunun sonucunda aylarca aç gezerim :) onun için lütfen 2000tl aslında bizzat benim kontrol eşiğimdir.. yoldan çıkmamam lazım.. yeni bilgilendirmelerinizi bekliyorum tesekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

iyiymiş... bunu cebe atıp araştırmaya devam edelim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

iyiymiş... bunu cebe atıp araştırmaya devam edelim...

Alıntıları Göster
    v satın aldım bunu.hadi hayırlısı

• quote:

bu işten pek anlamam, evdeki tüplü teklemeye başladı 1500-1800tl arası minimum 42" öneriniz ne olur? marka takıntım yoktur.
    gördüğüm kadarı ile yenilerde HD uydu alıcıları da mevcut. tv aldıktan sonra birde HD uydu alıcısı da almaktansa dahili olanlar tercihim olacaktır.

LCD-LED-Plazma, dediğim gibi çok anlamam. ben genede maç izlerim, muhtemelen USB girişli olacağından indirip arşivlediğim ve PC de sarmadığı için izlemediğim filmleri de izlerim.

maksimum 1800 yazdım ama 1500 tl civarında tutabilirsek sevinirim, zira ekstradan olacağı için fazla uçmak istemiyorum...

Şimdiden teşekkürler.

tam benim aradığım özellikleri dile getirmişsiniz, ben de yaklaşık 2 aydır araştırma içerisindeyim..

P42ST33E bu ürün normalde 2200 liranın üzerinde olmasına ragmen istanbulbilişimde baya uygun fiyattaymış..1700 lira civarında..değişikmiş gerçekten..ben de bu ürüne çok yakınım şuan

bu arada usb den oynattıgımız filmleri destekleme sorunu yasar mıyız acaba?? cunku adı usb den film oynatıyordur ama sendeki format ona uymaz, ugras dur artık ona uyumlu film bulmak için, bu konuda bilgisi olan arkadas bizi aydınlatabilir mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fati32 -- 13 Şubat 2012; 13:35:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fati32

quote:

bu işten pek anlamam, evdeki tüplü teklemeye başladı 1500-1800tl arası minimum 42" öneriniz ne olur? marka takıntım yoktur.

Şimdiden teşekkürler.

tam benim aradığım özellikleri dile getirmişsiniz, ben de yaklaşık 2 aydır araştırma içerisindeyim..

P42ST33E bu ürün normalde 2200 liranın üzerinde olmasına ragmen istanbulbilişimde baya uygun fiyattaymış..1700 lira civarında..değişikmiş gerçekten..ben de bu ürüne çok yakınım şuan

bu arada usb den oynattıgımız filmleri destekleme sorunu yasar mıyız acaba?? cunku adı usb den film oynatıyordur ama sendeki format ona uymaz, ugras dur artık ona uyumlu film bulmak için, bu konuda bilgisi olan arkadas bizi aydınlatabilir mi acaba
    TX-P42GW30 TX-P42ST33 bu iki ürününde iyi oldugu söyleniyor, yalnız çok kaba kasaları var, ayrıca kalınlar..belki plazmanın özelliği budur ama lcd ve led televizyonlar tasarıma dönük çok hoş makineler..1500 tl ye samsung ve lg nin led leri var az once en cok satanlara baktım, yorumlarda herkes iyi oldugunu soylemiş..şeytan diyo git onlardan al..showroom larda özellikle dikkat ettiğim şey; yerel yayınlar acıkken plazmaların akıcı sahnelerde daha iyi oldugu, ama ekrana yaklaşıyorum cayır cayır yanıyor..ve ağır, kabalar..daha çok elektrik tüketimleri var..gerçekten plazma almaya değer mi diye düşünüyorum???

şuan tüplü televizyondan başka bir televizyon izlememiş biri olarak yazıyorum bunları..alıcı ve kararsız arkadaşları yanıltmak değil, kafamdaki soru işaretlerini gidermektir amacım..

• quote:

Orijinalden alıntı: fati32

TX-P42GW30 TX-P42ST33 bu iki ürününde iyi oldugu söyleniyor, yalnız çok kaba kasaları var, ayrıca kalınlar..belki plazmanın özelliği budur ama lcd ve led televizyonlar tasarıma dönük çok hoş makineler..1500 tl ye samsung ve lg nin led leri var az once en cok satanlara baktım, yorumlarda herkes iyi oldugunu soylemiş..şeytan diyo git onlardan al..showroom larda özellikle dikkat ettiğim şey; yerel yayınlar acıkken plazmaların akıcı sahnelerde daha iyi oldugu, ama ekrana yaklaşıyorum cayır cayır yanıyor..ve ağır, kabalar..daha çok elektrik tüketimleri var..gerçekten plazma almaya değer mi diye düşünüyorum???

şuan tüplü televizyondan başka bir televizyon izlememiş biri olarak yazıyorum bunları..alıcı ve kararsız arkadaşları yanıltmak değil, kafamdaki soru işaretlerini gidermektir amacım..

Alıntıları Göster
    cayır cayır yanıyor???? Yemekleri plazmada mı pişirsek acaba.
    Biraz abartmıyormusunuz arkadaşlar.2 aydır plazma kullanıyorum.Hiçte ısındığı falan yok.siz beni dinleyin, ağırlıkta uydu yayın izleyecekseniz kesinlikleeeee plazmaaaaaaa.50" ten küçüüğünü de almayın sonra pişman olursunuz. 3D olayınada fazla takmayın bence.Daha katetmesi gereken çok yolu var çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: CUMHUR45

cayır cayır yanıyor???? Yemekleri plazmada mı pişirsek acaba.
    Biraz abartmıyormusunuz arkadaşlar.2 aydır plazma kullanıyorum.Hiçte ısındığı falan yok.siz beni dinleyin, ağırlıkta uydu yayın izleyecekseniz kesinlikleeeee plazmaaaaaaa.50" ten küçüüğünü de almayın sonra pişman olursunuz. 3D olayınada fazla takmayın bence.Daha katetmesi gereken çok yolu var çünkü.

Alıntıları Göster
    Oho o nedir ki, biz evi plasma ile ısıtıyoruz

• quote:

Oho o nedir ki, biz evi plasma ile ısıtıyoruz

Alıntıları Göster
    bu ayranım ekşi muhabbetine dönüşecek anlaşılan, ben showroomda lcd televizyonlarıda elledim plazmaları da, ve plazmaların diğer televizyonlardan fazlaca ısındığını ve bir elektronik malzemedeki o sıcaklığın cayır cayır yandıgıyla tabir edilebileceğini düşünüyorum.! yüzümü yaklaştırdığımda sıcaklığı yüzümde hissediyorsam bu cayır cayır yanmaktır bana göre. ama dersenizki showroomdaki tvler akşama kadar açık, o sıcaklıga ulaşması normal, ona sözüm olmaz. mesela aynı sıcaklık notebookta da olsa aynı benzetmeyi yaparım. o da cayır cayır yanıyordur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.