Arkadaşlar, aşağıdaki bulunan sıralamadan ilk 3ünden birini almayı düşünüyorum. Araç 2018 Polo. goodyear 1. sırayı aşınma puanından almış bu değeri %10 alsa birinciliği kaybediyor. Gerçekten önemli midir aşınma tercih değiştirecek kadar ? Önerileriniz ne olur ? Ayrıca bu testte conti premium contact 6 yok. |
185/65/R15 Lastik Önerisi
-
-
eğer lastiğin km olarak ömrünü bitirmeden önce 5 yılı dolduruyorsanız aşınma puanına bakmanıza pek gerek yok, çünkü bu süreden sonra ne kadar az kullanılmış olursa olsun lastiğin özelliği kalmıyor. lastik ömrü ortalama olarak 25-30 bin km oluyor genelde. aşınma olarak iyi puan alan lastiklerin ömrü ise 45-50 bin km.
-
ilk 3 arasında goodyear aşınma dışında grubun en kötüsü, ilk olarak onu elerdim. bridgestone da gürültü/konfor sıralamasında bırakın ilk 3ü, tüm testin en kötüsü, bridgestone da elendi. benim tercihim michelin olurdu. tabi listede olmayan bir kriter daha var, fiyat
aşınma kriterinin normal bir kullanıcı için çok önemli olduğunu düşünmüyorum, çoğu zaman dişler bitmeden lastik değiştiriyoruz, lastik sertleşmesi/çatlaklar vb. sebeplerle.
-
Wetproof veya primacy 4
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Efficentgrip güzel lastiktir, goodyearın marka imajını bozan eagle serisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hankook kt435 al lastik başına 200 liradan en az 800 lirayı da yakıt parası yaparsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X