1.2 TSİ Polo - 1.4 TSİ Jetta |
185 bin TLye kadar otomatik araç tavsiyesi (2. sayfa)
-
-
Benzer kriterlerde uzun süre araştırdıktan sonra 2015 Auris 1.6 Premium almaya karar verdik, inşallah üzmez bizi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Problem33Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Focus'a bakıyorum zaten. Hocam Focus 1.0 ecoboost otomatik st line tavsiye edermisiniz? Tutulmuyor galiba sadece 6 adet ilan var nedeni nedir acaba
Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum yardım lütfen
Konu yeniden karşıma çıktı
Focus Hb normalde tercih edilen bir araç değil . Üstüne benzinli ve st line olduğu için pek tutulmuyor
Fakat 1.0 ecoboost kuru kavrama pws ye sahip. 1.5 Tdci ise ıslak kavramaya sahip. 1.5 Tdci st line ı öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.0 leon dsg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aman hocam accent blue 1.6 dizele bulaşmayın. tamam motor güzel, 5.7 litre yakıyor, 7 ileri otomatik filan ama insan hiç mi yalıtım yapmaz. arabanın her yerinden ayrı trim sesi, standart lastik ve yaylarla yolu zor tutuyor. yoldaki her engebeyi araba sönümlediği için hissediyorsunuz. 120 km/h 2 bin devir de arabada inanılmaz uğultu var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X