İyi günler herkese Arkadaşlar sizden otomatik 185 bin tl kadar araç tavsiyesi istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Aracım 1.2 tsi golf 7 manuel. Yakıt veya arza yönünden beni üzmedi fakat otomatiğe geçmek istediğimden değiştirmek istiyorum *Benzin yada dizel olması farketmez. *Hatchback veya sedan farketmez. * 3 kişilik aile arabası olarak kullanılacak. * model yılı yüksek km düşük tercihimdir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Problem33 -- 1 Mayıs 2021; 18:18:52 > |
185 bin TLye kadar otomatik araç tavsiyesi
-
-
Focus,i30 veya ceed alınabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: SHIHAD
Focus,i30 veya ceed alınabilirTeşekkür ederim tavsiyeniz için. Focus'a bakıyorum zaten. Hocam Focus 1.0 ecoboost otomatik st line tavsiye edermisiniz? Tutulmuyor galiba sadece 6 adet ilan var nedeni nedir acaba
Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum yardım lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Problem33 -- 1 Mayıs 2021; 21:54:4 > -
Kendi aracınızın otomatik ini alın midline plus bulunur -
Evet hocam alınabilir ama değiştirmişken model yılı yüksek olsun birazda dolu paket olsun istiyorum.
-
Golften sonra bence hiçbiri kolay kolay kesmez sizi
-
Focus 1.5 TDCİ trend x donanımı alınabilir o fiyatlara , golf 1.2 TSİ dan sonra performans , yakıt , yol tutuş olarak bir üst seviyeye geçersiniz. -
kia rio düşünülebilir yada
baz paket corolla
örnek ilan ;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-ilk-sahibinden-kazasiz-boyasiz-2020-model-kia-rio-922718634/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 2 Mayıs 2021; 1:46:15 > -
Herrhalde dediğiniz gibi olacak fakat eşiminde kullanması için otomatik bir araç lazım.
@ussuz
Focus baktığım araçlardan birisi. Yılda 15 bin km yapıyorum. Sizce 1.6 titanium paket almak dizel trend X den daha mantıklı bir seçim olmaz mı?
@Lukany
B sınıfı düşünmüyorum. Coralla işyerinde çok kullandım malesef malum sıkıntılarından dolayı antipatim var. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam.
@suatcagdas -
quote:
Orijinalden alıntı: Problem33
Herrhalde dediğiniz gibi olacak fakat eşiminde kullanması için otomatik bir araç lazım.
@ussuz
Focus baktığım araçlardan birisi. Yılda 15 bin km yapıyorum. Sizce 1.6 titanium paket almak dizel trend X den daha mantıklı bir seçim olmaz mı?
@Lukany
B sınıfı düşünmüyorum. Coralla işyerinde çok kullandım malesef malum sıkıntılarından dolayı antipatim var. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam.
@suatcagdasFocus benzinli otomatik kuru şanzıman sorun gösterme ihtimali yüksek , dizel otomatikler yağlı tip şanzıman sorun çıkma ihtimali daha az. 15.000 km dizel daha mantıklı..ayrıca güç olarak 1.5 TDCİ , 1.6 dan daha iyidir.
-
Clio al gec fazla bekleme bütçen otomatiğe düşük zati
-
Tesekkür ederim hocam araştıracagım.
@Lukany
Teşekkür ederim öneriniz için.
@defiant82 -
Tavsiyelerinizi bekliyorum -
Kasa olarak eskimiş olsada Astra 2017 elite paket 1.6 CDTI sedan otm düşünebilirsiniz 180 bin lira civarında. -
civic eco cvt.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzalescivic eco cvt.
Merhaba hocam bu rakamlara fc5 kasa alınır mı? O kadar şişik bir piyasası var ki Honda nin:) İlanlarda fd6 yazan bile var bu rakamlara ..umitlenmek istiyorum 185 e en azından fc5 e binebilmeliyiz..
-
quote:
Orijinalden alıntı: SarkesstMerhaba hocam bu rakamlara fc5 kasa alınır mı? O kadar şişik bir piyasası var ki Honda nin:) İlanlarda fd6 yazan bile var bu rakamlara ..umitlenmek istiyorum 185 e en azından fc5 e binebilmeliyiz..
Alıntıları Gösterhocam bu fiyatlara ağır hasar kayıtlısı veya yüksek kmlisi var ancak...temiz fb7 bulunabilir ama.
-
Kısa süreli geçiş arabası olarak tercih etme aşamasındayım umarım pişman olmam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Problem33Kısa süreli geçiş arabası olarak tercih etme aşamasındayım umarım pişman olmam.
pişman etmez hocam,hayırlı olsun şimdiden
-
2020 astra sedann 1.4 turbo otomatik düşük km bulabilirsiniz
Benzer içerikler
- ford kuga 1.6 ecoboost kronik sorunları
- kadjar neden tutulmadı
- vw cc 1.4 tsi 160 hp kullanıcı yorumları
- megane 3 alınır mı
- renault clio paket sıralaması
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X