O bütçeye GTX 650 Ti olmaz.@01salazar01 ekran kartı ASUS GTX 680 TOP olursa daha iyi olur.Zotac kullanıcıları şikayet ediyordu.Bütçe yetersiz derseniz MSI GTX 670 P.E alınması daha iyi.
Ben hala GTX680 diyorum 670 ve 660ti ile arasında dağlar kadar fark var
Abi soracağım soracağım bir türlü denk getiremedim
Neden sadece psu öneriyorsun, kasa da lâzım insanlara. Sen ben ihtiyaç duymuyor olabiliriz ama öneri isteyen insanlar her zaman bu işin içinde değil.
Harbiden
Arkadaşım gayet güzel sistem toplamışsın bir sorun göremedim. ramleri niye vengeance alıyorsunuz anlamadım yahu. çok büyük soğutucu blokları var. işlemci sogutucusuna engel olur ripjawsx al sen 2x4 gerisi güzel için rahat olsun..
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
Arkadaşım gayet güzel sistem toplamışsın bir sorun göremedim. ramleri niye vengeance alıyorsunuz anlamadım yahu. çok büyük soğutucu blokları var. işlemci sogutucusuna engel olur ripjawsx al sen 2x4 gerisi güzel için rahat olsun..
Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler ...
Ramin büyük soğutucu blokları var demişsiniz benim fazla tecrübem olmadığı için anlamadım Dediğiniz rami mümkünse vatandan linkini atar mısınız ???
quote:
Orijinalden alıntı: 01salazar01
Ramin büyük soğutucu blokları var demişsiniz benim fazla tecrübem olmadığı için anlamadım Dediğiniz rami mümkünse vatandan linkini atar mısınız ???