Şimdi Ara

18899₺-onvo ov75f500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ONVO OV75F500 75inc 190 cm Frameless UHD webOS Smart TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ONVO OV75F500 75inc 190 cm Frameless UHD webOS Smart TV en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/onvo-ov75f500-75inc-190-cm-frameless-uhd-webos-smart-tv-uydu-alici.html

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 0--3 yıl içinde kaldır çöpe at tv si ----> Tarih 19.09.2023 (2-3 yıl sonra görüşek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Eylül 2023; 22:2:38 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

Uzatma garantili almak lazım.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

ekranı mağzada açtırın leke (beyazda belli olur), bulutlanma, ışık sızması ölü piksel ve ekranda donma bunların olma olasılığı %90

led kalitesi, işlemci, gpu ve ram bakın sonra elinizde patlamasın

onvo ve bunun gibi türlerde (BİM A101 ŞOK ... satılır) kalitesiz led kullanılır

İxaom note 9proyoutube
    ONVO TV ALINIRMI BEN ALDIM PİŞMAN OLDUM TERCİH SİZİN
    https://www.youtube.com/shorts/bqHMyNh-oNI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Eylül 2023; 22:3:19 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Hocam sen tv işine cok yanlıs bakıyorsun. Senin dedigin lekelenme bulutlanma vs bunların hepsi her markada var. Sebebi de fabrika üretimi sırasında değil üretimden sonra yapılan taşıma işlemlerinden dolayı bu problemler oluyor. İlla bir tv ucuz diye kötüdur anlamına gelmez. Panelleri zaten belli üreticiler üretiyor . Markalarda onlardan tedarik ediyor panelleri. Verdiğin paraya oranla değerlendirme yapcaksın.aynı inc en kötü samsung tv alsan 40bin lira. Arada bi zahmet kalite farkı olsun. Ama samsung lg almazsan vestel toshiba vs alırsan bunlar zaten toplama tvler. Bende onvo ver ekranla alakalı en ufak bir problem yok. Teknoloji işi biraz şans işidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingodisco09 -- 19 Eylül 2023; 22:22:21 >
  • 2020 haziranında BİM’den 50 inç Dijitsu aldım 1600 liraya, mi box ile kullanıyorum. 3 yıl oldu bir sorun yaşamadım. Gayet memnunum.

• kingodisco09 kullanıcısına yanıt

1 - Teknoloji şans işi değildir (sorunlu veya sorunsuzdur) monitör veya tv panelleri malzemesi yüksek teknolojiyle üretiliyor

2 - 1 veya 2 yıl beklemiş tv ve monitörü asla almam (akşam pazarından kalan çürük ürünler)

3 - Sürekli tv alan birisi değilim sony 55xe9005 6,5 yılı bitirdi hala çalışıyor benim üstüme 3 harfli market tvleri alanlar 3-4 defa değiştirdi

4 - Lekelenme olayı üretim yerinin merdiven altı veya defolu olarak ayrılan ürünleri küçük firmalara ucuza satılmasıyla başlar

5 - Bulutlanma led teknolojisi ve arka aydınlatma sorunudur (Edge LED tvlerin %80 ninde vardır) FALD ve MiniLED Va panel böyle bir sorun yoktur hatta kaliteli led olan Va Panel Direct LED de bulamazsınız

6 - Aydıklıkta farkedilen ışık sızması ve ölü piksel -----> Kesinlikle değişmesi gereken ürün grubudur

7 - Led kalitesi (parlaklığı ve ısınması)

8 - Panel havalandırması

9 - Aydınlatma teknolojisi tv almadan önce araştırırım

10 - Paneli düzgün çerçeveye yerleştirilmiş mi hiç kimse buna bakmaz ben bakarım

11 - ppi yazı netliğine kimse bakmaz ben bakarım (4K 75" ----> 4405/75" = 58ppi ÇÖP panel teknolojisi ne olursa olsun 75" te olması gereken çözünürlük en az 8K dır bunu çalıştıracak işlemcisi yok gibi)

12 - GPU

13 - İşlemci

14 - Ram (2GB tan aşağısı ÇÖP TV olur isterse OLED panel olsun)

15 - Her büyük markanın iyi ve kötü ürünleri vardır (Onvo merdiven altı markadır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 20 Eylül 2023; 0:39:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5,5 yıl önce regal tv almıştım. her gün aktif kullanmama rağmen bi kere sorun çıkartmadı. artık bozulsa da yenisini alsam diyorum çünkü teknoloji olarak geri kaldı baya :D fakat yakınımda samsung tv 3. yılda arızalar başladı. her isimli marka iyi her toplama marka kötü demek yanlış olur. samsung gördügüm kadarıyla yazılım desteğini de tv den erken çekti. alırken youtube vardı tv de aldıktan 3 yıl sonra uygulama magazadan kalktı ve tv deki mevcutta çalışmayı bıraktı. güncel kullandığım tv deki youtube 5,5 yıldır sorunsuz ilave netflix felan da. ben alırken uygun olmasına ve orta seviye bir marka olmasına bakıyorum en azından. 30-40k verdiğimiz laptoplarda bile ışık sızması varken koca panelde bi nebze olması ( rahatsız etmeyecek kadar) normal bir durum gibi geliyor bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.