Şimdi Ara

1899 TL Navitech LDS-4966UHD 49' 124 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
16.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce gittigidiyor dan satıcısı media markt olandan tv siparişini verdim.
    1900 lira idi kazananlar klübü üyelerine anında %5 indirim ile 1805 lira 6 taksit ile aldım. Birde yapı kredi 75 lira puan yükleyecek misss. hepsiburada da peşin fiyatına 2175 lira 9 taksit idi bekliyordum media marktın kendi siteside 3000 lira altı tv lere 9 taksite başlayacakmı diye ama bir türlü başlamadı gg da bu kampanya olunca yapıştırdım artık 1730 liraya geldi.
    Mal gelsin tecrübelerimi paylaşırım.
    Dahili uydu alıcısı yok bildiğiniz monitör modunda ama olsun ben zaten dahili uydulu tv lere sinir oluyorum ve hep harici cihaz kullanıyorum imzamdaki tv de bile harici cihaz kullanıyorum.
  • Burak Gucluyoutube
    NAVITECH LDS-4966UHD 49" 123 Ekran Smart 4K Ultra HD LED EKRAN Inceleme
    https://www.youtube.com/watch?v=WGW9sCSCDos

ufak bi inceleme videosuna denk geldim
  • Televizyonu iki haftadır kullanıyorum.

Görüntü kalitesinden memnunum, cihazın android uygulaması da benim için yeterli.

Fakat cihazda gördüğüm bazı eksikler var.
    Cihazda optik ses girişi olmaması benim için ciddi bir sorun. Sadece 2 Hdmi girişi olması da aynı şekilde. Bunun dışında tv'de android özelliği bugün için bana yeterli gelse de 4.4 sürümünde olması ve güncellenememesi iyi olmamış.

Şu an digiturk 4k yayınıyla ilgili bir problem yaşıyorum ama hala çözemedim. Digiturk 4k uydusundan 400 nolu 4k yayın yapan kanaldayken hdmi video çözünürlüğünü 2160p yapamıyorum. Digiturk uydu alıcısı hata veriyor, tv uyumlu değil veya bağlantı hdmi kablo ile yapılmamış diyor. Digiturk servisini aradım, geldiler ve cihazı değiştirdiler yine bir şey değişmedi. Hama marka 2160p yayını destekleyen kablom var ama illa o yayını almak için hdcp 2.2 protokolüne sahip bir kablo mu kullanmak gerekir bilemiyorum. Eğer zaten o tür bir kabloyla da yayını alamazsam tv ile kutu uyumsuzluğu sebep olarak ortaya çıkacak. Bu da 4k özelliği olan bir tv için ciddi sorun.

• Televizyon salı günü elime ulaştı. Alırken de çok bir beklentim yoktu ancak 4K olduğundan şüphelendim. Android olduğu için Google Play'den donanım bilgisi veren programlardan kurup çalıştırdım ve full HD çıktı. Bilmiyorum ne kadar güvenilirdir ama sonuç fotoğrafını da paylaşıyorum.
    1899 TL Navitech LDS-4966UHD 49" 124 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ben de bu cihazı aldım 2-3 gündür kullanıyorum, bence cihaz gayet güzel,avantaj ve dezavantajlarını sıralayayım.
    1. Ekran görünme açısı 178 derece diyor, panel VA değildir demek bu herhalde,
    2. Kumanda pekte uyduruk görünmüyor ve mouse gibi kullanılabiliyor, ben beğendim.
    3. Android tarafına digiturk dilediğin yerde, youtube ve opera yükledim kasmadan kullanılıyor ve play store'dan da program seçmiyor pek
    4. Youtube'dan 4k videoları bende takılmadan oynattı, bazen de takılıyor ama benim internettendir diye tahmin ediyorum. Android 2 çekirdekli ama işlemci markasını çözemedim :(
    5. Normalde digiturk kullanıyorum onun da kalitesi gayet iyi
    6. Seside iyi bence boğuk veya az değil, ben sonuna kadar açamadım henüz,
    7. kablosuz klavyeden de ses açıp kapanabiliyor , harika bir özellik
    8. Media player özelliğini denemedim.
    9. Cihaz gayet ince ve hafif 10 kg civarı, ayrıca çalıştığında da pek ısınma yapmadı panel.
    10. Her açışınızda android açılıyor ve hızı da pek yavaş değil :) ayrıca HDMI tuşu var, oradan uyduya geçiş yapılıyor.
    daha sorusu olan olursa cevaplarım. Benim puanım 10 üzerinden 7.

• quote:

Orijinalden alıntı: moguz

merhaba ben de bu cihazı aldım 2-3 gündür kullanıyorum, bence cihaz gayet güzel,avantaj ve dezavantajlarını sıralayayım.
    1. Ekran görünme açısı 178 derece diyor, panel VA değildir demek bu herhalde,
    2. Kumanda pekte uyduruk görünmüyor ve mouse gibi kullanılabiliyor, ben beğendim.
    3. Android tarafına digiturk dilediğin yerde, youtube ve opera yükledim kasmadan kullanılıyor ve play store'dan da program seçmiyor pek
    4. Youtube'dan 4k videoları bende takılmadan oynattı, bazen de takılıyor ama benim internettendir diye tahmin ediyorum. Android 2 çekirdekli ama işlemci markasını çözemedim :(
    5. Normalde digiturk kullanıyorum onun da kalitesi gayet iyi
    6. Seside iyi bence boğuk veya az değil, ben sonuna kadar açamadım henüz,
    7. kablosuz klavyeden de ses açıp kapanabiliyor , harika bir özellik
    8. Media player özelliğini denemedim.
    9. Cihaz gayet ince ve hafif 10 kg civarı, ayrıca çalıştığında da pek ısınma yapmadı panel.
    10. Her açışınızda android açılıyor ve hızı da pek yavaş değil :) ayrıca HDMI tuşu var, oradan uyduya geçiş yapılıyor.
    daha sorusu olan olursa cevaplarım. Benim puanım 10 üzerinden 7.
    Merhaba,

Youtube videosunu cihaz uygulaması üzerinden mi denediniz? Çünkü ben cihazın android youtube uygulamasından video seçtiğimde en fazla 1080p çözünürlük veriyor. 4k seçeneği hiç çıkmıyor. Sizde çıkıyor mu?

Digiturk 4k uydu mu kullanıyorsunuz? Çünkü ben şu an 4k digiturk uydusundan 2160p görüntü alamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kanguruu

Televizyon salı günü elime ulaştı. Alırken de çok bir beklentim yoktu ancak 4K olduğundan şüphelendim. Android olduğu için Google Play'den donanım bilgisi veren programlardan kurup çalıştırdım ve full HD çıktı. Bilmiyorum ne kadar güvenilirdir ama sonuç fotoğrafını da paylaşıyorum.
    Bu konuda ben de gelgit yaşıyorum. Cihaza harici disk bağladım ve 2160p çözünürlükte 4k film oynatabildim. Fakat ne hikmetse digiturk 4k uydusundan görüntü alamıyorum. Biraz kafam karıştı bu konuda.

• jokond kullanıcısına yanıt
    Ben USB üzerinden de oynatamadım YouTube'dan indirdim 1080i açıyor ama 4Kda ses var görüntü yok. Farklı playerlarla denedim olmuyor. Siz denediniz mi panel bilgilerini öğrenmeyi Aida64 ya da Hardware Info gibi uygulamalarla?

• quote:

Ben USB üzerinden de oynatamadım YouTube'dan indirdim 1080i açıyor ama 4Kda ses var görüntü yok. Farklı playerlarla denedim olmuyor. Siz denediniz mi panel bilgilerini öğrenmeyi Aida64 ya da Hardware Info gibi uygulamalarla?
    Merhaba,
    Bende bu cihazı almayı düşünüyordum ancak 4k olarak çekincelerim vardı. Normal hd uydu alıcısı ile trt 4k deneme şansınız oldu mu? Acaba onda da ses gelip görüntü gelmez ise o zaman panel 4k değil full hd mi?
    Teşekkürler.

• Stantsız yükseklik 520 mm , stantlı yükseklik 720 mm yazıyor. Ayağı 20 cm mi? Çok yüksek değilmi?

• kanguruu kullanıcısına yanıt
    Hardware özelliklerine bakmadım
    Mxplayer ile Avengers filmini açabildim, Samsung’un 4K demo videosunu da oynattı ama bunlar harici diskten. Bunları oynatan cihaz nasıl Digiturk 4k oynatmaz aklım almıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jokond

Hardware özelliklerine bakmadım
    Mxplayer ile Avengers filmini açabildim, Samsung’un 4K demo videosunu da oynattı ama bunlar harici diskten. Bunları oynatan cihaz nasıl Digiturk 4k oynatmaz aklım almıyor.
    Stantsız yükseklik 520 mm , stantlı yükseklik 720 mm yazıyor. Ayağı 20 cm mi? Diğer markaların 49 inç TVlerin ölçüsü 110 x 63 cm. Navitech in ise 113x52 cm. En boy oranı olarak görüntüde bozulma var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursel80 -- 10 Şubat 2019; 17:2:5 >
  • arkadaşlar ben youtube üzerinden herhangi bir seçim yapmadım, manhattan ı gösteren 4K video vardı onu açtım ama HD olduğunu sanmam görüntü çok kaliteli çünkü...arada 1 sn den az takılıyor o da internetimden diye tahmin ediyorum.
  • basdart B kullanıcısına yanıt
    Tvplus kullanıyorum onda da 4k üyelik olmadığı için TV üzerinden deneme şansım olmadı. Harici bağladığımda da dediğim gibiydi sonuç.

• moguz M kullanıcısına yanıt
    YouTube uygulaması üzerinden seçeneklerde 2160 yani 4k çözünürlük yok zaten. En fazla 1080 açılabiliyor.

• mursel80 M kullanıcısına yanıt
    İnanın hiç ölçmedim. Ayakların o kadar uzun olduğunu sanmıyorum. En boy oranında da bir tuhaflık yok. https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=137083787
  • quote:

YouTube uygulaması üzerinden seçeneklerde 2160 yani 4k çözünürlük yok zaten. En fazla 1080 açılabiliyor.
    Merhaba, siz youtube uygulamasında nereden seçim yapabiliyorsunuz?
    4k video var benim bildiğim youtube üzerinde... ama işin uzmanı falan da değilim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.