Bildirim
1899 TL Navitech LDS-4966UHD 49' 124 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV (4. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
YouTube'da normalde 4K var zaten telefonumda da aynı videoyu 4K olarak görebiliyorum. Televizyona kurduğunuz YouTube uygulamasında ekranı tıklayınca sağ üst köşede üç nokta çıkıyor. Orayı tıklayınca kalite seçimini görebilirsiniz. Bende hiçbir videoda 1080den yüksek çözünürlük çıkmadı.
Bu arada ben de uzman değilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet ben de kontrol ettim sizin dediğiniz gibi haklısınız, bunun da tek sebebi var, ekranın çöznürlüğünün 1280x1920 görünmesi android üzerinde... düzeltilebilir mi? sanmam, 4k oynatacak işlemci de yok zaten anladığım kadarıyla, vlc veya mxplayer da açamadı videoları doğru düzgün, gerçi benim i5-3320 laptop da kasıyor :)quote:
Orijinalden alıntı: kanguruu
YouTube'da normalde 4K var zaten telefonumda da aynı videoyu 4K olarak görebiliyorum. Televizyona kurduğunuz YouTube uygulamasında ekranı tıklayınca sağ üst köşede üç nokta çıkıyor. Orayı tıklayınca kalite seçimini görebilirsiniz. Bende hiçbir videoda 1080den yüksek çözünürlük çıkmadı.
Bu arada ben de uzman değilim.
300-400 daha verip regal mi alsaydık ne :) şaka bir yana... android bence harika, gerisi de keyfe keder...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moguz -- 17 Şubat 2019; 21:27:42 >
-
Ya parasına göre lafım yok benim de memnunum.quote:
Orijinalden alıntı: moguz
evet ben de kontrol ettim sizin dediğiniz gibi haklısınız, bunun da tek sebebi var, ekranın çöznürlüğünün 1280x1920 görünmesi android üzerinde... düzeltilebilir mi? sanmam, 4k oynatacak işlemci de yok zaten anladığım kadarıyla, vlc veya mxplayer da açamadı videoları doğru düzgün, gerçi benim i5-3320 laptop da kasıyor :)
300-400 daha verip regal mi alsaydık ne :) şaka bir yana... android bence harika, gerisi de keyfe keder...
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba arkadaslar ben de bundan almak istiyorum. Simdilik en ucuz istanbulbilisim.com da var gibi gorunuyir. Daha uygun fiyata veren var mi? Bu siteden alsak sikinti çıkar mı ki?
İstanbul bilisimde de kalmamis
Sene 2019 Cihaz 1600tl. Sene 22 Eylül 2019 Cihaz 2999tl
Ben hep 1600tllik alıyorum o yuzden sorun olmuyor...
Kriz mi kriz ne gezer pazarda....
www.hepsiburada.com
Navitech LDS-4966UHD 49" 124 Ekran 4K Yorumları - Sayfa 2https://www.hepsiburada.com/navitech-lds-4966uhd-49-124-ekran-4k-ultra-hd-smart-led-tv-pm-HB00000AKNTP-yorumlari?sayfa=2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu tv ye ps5 bağladım ama bir türlü 4k yapamadım. Epey gibi sitelerden kontrol ettim ekran çözünürlüğünün 4k olduğu belirtilmiş ama 1080p olarak kullanılıyo sadece ne yapmam lazım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axl Rose 87 -- 8 Mayıs 2024; 20:34:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 yıllık fırsat konusunu hortlatmak..
Yok mu şu tv yi ps5 e bağlayan bi tane insan evladı bir türlü 4k olmuyo kafayı yiycem güya tv 4k bilen varsa yardım etsin hortlattın falan demeyin napıyım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X