Şimdi Ara

1899 TL Navitech LDS-4966UHD 49' 124 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
16.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    cihazı malum birkaç gündür kullanıyorum, genel olarak fiyatını göz önünde bulundurduğumda memnunum.
    çözünürlük olarak ben de cpu-z indirip baktım ekrana aşağıdaki resimler çıktı fakat yanıltıcı galiba çünkü ekran boyutunu da mesela 9,18 inç olarak görüyor.
    büyüteç ile baktım kabaca orantıladım yatayda 3500 piksel gibi yani 1920 den kesinlikle fazla, ama 4k değilde 3k mıdır onu bilemem.
    Digitürk yanıltıcı olabiliyor çünkü bende bir zamanlar pioneer hd ready plazma da full hd görüntü alamamıştım. çünkü digitürkün hdmi kablo üzerinden çıkışı 1920x1088 idi 1080 olmadığı için o 8 pikselden ötürü desteklenmeyen mod diye görüntü alamamıştım.
    En doğru ve sağlıklısı 4k uhd çıkışı olan bir bluray player yada uydu alıcısı ile denemek olacaktır.
    4k uhd bir uydu alıcısı bugün 650 liradan başlıyor, henüz yayın yaygın olmadığı için almadım, erteledim.
    onun için HD uydu alıcısı aldım. hd uydu alırken malum 60 liradan başlıyor bu tür cihazlar cimrilik etmeyin ve 100 lira ve üstü cihazlara bakın derim. hatta alırken bakın 4000 yada 5000 kanal kapasiteli cihazların hem kullanılabilirliği hem osd menüsü, kanal geçiş hızı kanal sıralama, uzaktan kumandası vs gibi işler can sıkıcı olabiliyor bu nedenle 50 lira fazla verin kanal kapasitesi 8000 ve üstü olan cihazlara bakın benden söylemesi.

1899 TL Navitech LDS-4966UHD 49" 124 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV1899 TL Navitech LDS-4966UHD 49" 124 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkale -- 16 Şubat 2019; 14:58:10 >

• moguz M kullanıcısına yanıt
    YouTube'da normalde 4K var zaten telefonumda da aynı videoyu 4K olarak görebiliyorum. Televizyona kurduğunuz YouTube uygulamasında ekranı tıklayınca sağ üst köşede üç nokta çıkıyor. Orayı tıklayınca kalite seçimini görebilirsiniz. Bende hiçbir videoda 1080den yüksek çözünürlük çıkmadı.
    Bu arada ben de uzman değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanguruu

YouTube'da normalde 4K var zaten telefonumda da aynı videoyu 4K olarak görebiliyorum. Televizyona kurduğunuz YouTube uygulamasında ekranı tıklayınca sağ üst köşede üç nokta çıkıyor. Orayı tıklayınca kalite seçimini görebilirsiniz. Bende hiçbir videoda 1080den yüksek çözünürlük çıkmadı.
    Bu arada ben de uzman değilim.
    evet ben de kontrol ettim sizin dediğiniz gibi haklısınız, bunun da tek sebebi var, ekranın çöznürlüğünün 1280x1920 görünmesi android üzerinde... düzeltilebilir mi? sanmam, 4k oynatacak işlemci de yok zaten anladığım kadarıyla, vlc veya mxplayer da açamadı videoları doğru düzgün, gerçi benim i5-3320 laptop da kasıyor :)
    300-400 daha verip regal mi alsaydık ne :) şaka bir yana... android bence harika, gerisi de keyfe keder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moguz -- 17 Şubat 2019; 21:27:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: moguz

evet ben de kontrol ettim sizin dediğiniz gibi haklısınız, bunun da tek sebebi var, ekranın çöznürlüğünün 1280x1920 görünmesi android üzerinde... düzeltilebilir mi? sanmam, 4k oynatacak işlemci de yok zaten anladığım kadarıyla, vlc veya mxplayer da açamadı videoları doğru düzgün, gerçi benim i5-3320 laptop da kasıyor :)
    300-400 daha verip regal mi alsaydık ne :) şaka bir yana... android bence harika, gerisi de keyfe keder...

Alıntıları Göster
    Ya parasına göre lafım yok benim de memnunum.

• Merhaba arkadaslar ben de bundan almak istiyorum. Simdilik en ucuz istanbulbilisim.com da var gibi gorunuyir. Daha uygun fiyata veren var mi? Bu siteden alsak sikinti çıkar mı ki?

• İstanbul bilisimde de kalmamis

• Sene 2019 Cihaz 1600tl. Sene 22 Eylül 2019 Cihaz 2999tl

Ben hep 1600tllik alıyorum o yuzden sorun olmuyor...
    Kriz mi kriz ne gezer pazarda....

• Bu tv ye ps5 bağladım ama bir türlü 4k yapamadım. Epey gibi sitelerden kontrol ettim ekran çözünürlüğünün 4k olduğu belirtilmiş ama 1080p olarak kullanılıyo sadece ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axl Rose 87 -- 8 Mayıs 2024; 20:34:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Axl Rose 87 kullanıcısına yanıt

5 yıllık fırsat konusunu hortlatmak..

• Yok mu şu tv yi ps5 e bağlayan bi tane insan evladı bir türlü 4k olmuyo kafayı yiycem güya tv 4k bilen varsa yardım etsin hortlattın falan demeyin napıyım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.