Şimdi Ara

18999TL Lenovo Yoga Slim 6 Oled Evo 12.Nesil Core i5 1240P-8Gb-512Gb Ssd-14inc-W11 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam yanlışlık oldu sanırım ben tinuviel adlı arkadaşın attığı cihazdan bahsediyordum 16 gb rami.

akakce.com
    Lenovo IdeaPad Slim 5 14IAH8 83BF0065TX i5-12450H 16 GB 512 GB SSD UHD Graphics 14" WUXGA Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-lenovo-ideapad-slim-5-14iah8-83bf0065tx-i5-12450h-16-gb-512-gb-ssd-uhd-graphics-14-wuxga-notebook-fiyati,693400488.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• dolcia kullanıcısına yanıt
    Cihaza baktım, son yoruma baktım. Kusura bakmayın. Bu cihaz oyun açar. Üstteki cihazı darboğaz yapan ram di. Bunu darboğaz yapan igpu. Ama gönderdiğiniz videodaki gibi biraz ayar kısarak oyun oynatır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • electrogas E kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah ben de beğendim 16lık cihazı. Yalnız oledlerde ekran çok yansıma yapıyor diyorlar bi o konu var aklımda maalesef.

Team Pandoryyoutube
    Intel Core i5-12450H Gameplay Benchmarks [10 Games Tested]
    https://www.youtube.com/watch?v=12sq868K5zs

Bu video daha iyi fikir verebilir oyun açısından.
    Oled ekranı çok beğeniyorum ama şu oled yanığı konusu çözülmedi gibi (sabit görüntüde). Bilemiyorum nasıl ortamda kullanacağına bağlı (aydınlık açısından). En önemlisi zevk meselesi. Bütçe de var. Çok bilinmeyenli denklem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• electrogas E kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi gerçekten. Sağolun hocam attığınız videoyu izleyeyim

• Evet lenovo sitesinden ulaştım ürün türkiye için üretilmiş model kodu tutuyor. Bilgiler de doğru ekran oled ve 400 nit garanti de 4 yıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yabancı satış sitelerinde ve lenovo forumda cihazın ısınma sorunu olduğundan bahsetmişler,eğer satın alan varsa bizimle ısınma durumunu paylaşabilir mi?

18999TL  Lenovo Yoga Slim 6 Oled Evo 12.Nesil Core i5 1240P-8Gb-512Gb Ssd-14inc-W11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniking -- 30 Haziran 2024; 23:49:9 >
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt

merhaba satın aldığınızda ısınma sorunu olup olmadığını kontrol edermisiniz?

• tekniking kullanıcısına yanıt

Laptop yarın gelir büyük ihtimalle test edip paylaşırım. Benim satın aldığım kişi office ve medya tüketim cihazı olarak kullanacak o yüzden H kodlu işlemcinin bu kasada fazla ısınmasını dert etmiyorum ancak oyun oynamayı düşünen arkadaşlar için zaten ince cihazlar mantıklı değil.

Hocam bir de batarya süresini test edebilirseniz çok iyi olur mümkünse

merhaba son durum nedir bilgisayar geldimi

• tekniking kullanıcısına yanıt

Bugün teslim aldım. İlandaki bilgilerin tamamı doğru.

Cihaz Ideapad Slim 5i 14IAH8 , 12450H - 16GB Ram - Oled panel - Micron 512GB SSD ile geliyor. Kurulumu akşam yapacağım cihaz hafif ve şık genel malzeme kalitesi bu fiyat segmenti için başarılı.

Hocam kurulum yapıp incelediğinizde detaylı bilgi verebilirseniz çok seviniriz

ben özellikle ısınma sorunu varmı merak ediyorum :)

• Cihazı ancak kurabildim ve uzun süreli test edebilecek bir vaktim yok ancak sıcaklığı merak ettiğiniz için Cinebench R23 multicore testi bataryaya takılı halde performans modunda tamamladım fanlar devreye girene kadar 93 dereceye çıkıp fanlar çalıştıktan sonra 82 dereceyi geçmeden testi tamamladı ve 8600 küsür aldı, fan devri de fırtına gibi dönmüyordu. Office, youtube vs cihaz ısınmadan çalışıyor hafif yüke girerse WASD'nin biraz sağında hafif ılık bir alan oluşuyor bunun haricinde daha detaylı bir kullanım senaryosu için bir şey diyemem.

Malzeme kalitesi başarılı, klavye hissi güzel, 16:10 OLED panel bu fiyat segmenti için muazzam. Bu konfigürasyonun kimseyi üzeceğini sanmıyorum şu anda satılan en mantıklı laptoplardan birisi olmuş.

@tekniking @dolcia

Teşekkürler hocam. Sizce 400 nitlik parlaklık yeterli mi açık havada falan sorun yaratır mı? Asusun oledleri genelde 600 nit oluyor ya kafama takıldı. Bir de ev içinde aydınlık ortamda yansıma durumu nasıl hocam çok yansıma yapıyor mu oled kullananların bazıları bu durumdan bahaediyor

Ev ortamında tam %50'de tuttum en fazla fazlası bana parlak geliyor 55" OLED TV kullanıyorum onda da HDR içerik hariç çok yüksek parlaklıkta kullanmam kişisel tercih meselesi. Direk güneş ışığında nasıl olur bilemem yansıma belki dert olur ama öyle bir senaryoda da herhangi bir cihaz ne kadar fazla kullanılabilir soru işareti.

• Fan sesi normal kullanımda duyuluyormu?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.