OLED Ekranlı laptop bu fiyata bulmak zor. 8GB ram yükseltilemiyor oraya dikkat. www.vatanbilgisayar.com Lenovo Yoga Slim 6 Evo 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-yoga-slim-6-evo-12-nesil-core-i5-1240p-8gb-512gb-ssd-14inc-w11.html |
18999TL Lenovo Yoga Slim 6 Oled Evo 12.Nesil Core i5 1240P-8Gb-512Gb Ssd-14inc-W11
-
-
bunlarda sanırım kalem de kullanılıyor. geçen yıl tablet almadan önce böyle bir ürün görseydim kesin alırıdm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
8gb cok az degil .. cok cok az..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu laptop'u yukseltilemeyen RAM ile tasarlayan artik tasarimci veya muhendis kim ise zeka geriligi ust seviye olan spastik biri olarak goruyorum. Windows 11 zaten bosta 5.8GB kullaniyor. Maalesef alinmaz.
-
Bende laptop bakıyorum. İlerleyen zamanlarda kesinlikle yükseltme yapacağım. Acaba nasıl anlıyorsunuz donanım yükseltmesi yapılmayacağını ?
-
Katılıyorum. Bence artık 16 gb bile yetmiyor 32 GB almak çok daha faydalı olur çünkü kısa sürede yetersiz kalacaktır.
-
Ince laptoplarin yer tasarrufu icin cogunlukla ramlari lehimlenmistir ,, genel olarak anakarta extra sodimm slotuda olmaz bu modellerin.. o incelik ve compact dizayn baska turlu zor .. yinede internette o model kasa ve anakartina bakmadan bilemezsin..
16gb maliyet ne be kardeşim. 2.000 tl fazla sat 16 gb yap. Çöpten farksız bir ürün.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
FM Oynanır mı bunda
-
Artik giris seive telefonlar bile 6 gb ram ile geliyor neredeyse, pc lerde 8 gb ram modasi gecmeli artik. En dusuk 16 dan baslamali
yükselemeyen 8gb ram mi?
fırsat varken laptoptakileri söküp 32 yapayım diyorum millet 8gb yükselmeyen ramli laptop alıyor şiakkkkaaa gibi.
-
Kasa Yoga kadar premium değildir ama daha iyi fiyata 16GB / Oled / 12450H benzer kombinde bir laptop yok. Kardeşim için aldım geldiğinde yorum atarım.
https://www.n11.com/bilgisayar/dizustu-bilgisayar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 29 Haziran 2024; 14:16:46 >
Açılmıyor, bitti mi acaba ?
Sistem linki düzeltiyor anlamadım.
akakce.comLenovo IdeaPad Slim 5 14IAH8 83BF0065TX i5-12450H 16 GB 512 GB SSD UHD Graphics 14" WUXGA Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-lenovo-ideapad-slim-5-14iah8-83bf0065tx-i5-12450h-16-gb-512-gb-ssd-uhd-graphics-14-wuxga-notebook-fiyati,693400488.html
Hocam bu ürünü biraz araştırdım ilginç şekilde türkiyede sadece Kanyon Teknoloji adlı firma satıyor önceden de başka satan olmamış. Model kodunu arattığımda farklı ülkelerdeki sitelerde ekranın oled olmadığı yazıyor ancak satıcıya sordum oled dedi. Özel konfigüre edilmiş bir model ve trde sadece biz satıyoruz dedi. Gelince yorumlarsanız çok iyi olur.
Benzer araştırmayı ben de yaptım OLED değilse iade edeceğim ama özel getirttik diyorlar bakacağız kargoya vermişler. Dedikleri gibi çıkarsa 16GB Ram / OLED / H işlemci bu fiyata başka cihaz yok.
Evet bir de 48 ay garantiliymiş ilginç şekilde. Bu arada bu cihaz ufak oyunları çalıştırır mı hocam valorant football manager falan
Windows 7, 10 da bence sınırda açar. Ama sanal ram açık olmalı. Oda SSD ömrünü azaltır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam videoda i5-12450h ekran kartsız laptop oyun performansları var ve fena değil gibi. Konudaki laptop da bu şekilde çalıştırmaz mı?
LawxyoutubeASUS Vivobook i5-12450H rodando JOGOS COMPETITIVOShttps://www.youtube.com/watch?si=37972I2fSC_1yS_l&v=GEVLKoJ0Nmo&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sorun ram 8gb olması ve yukseltilememesi. Ayrıca bu 8gb paylaşımlı. Yani ekran kartına bir kısmı gidecek. Sınırda çalışacak dedim zaten. Arkada ram yiyebilecek uygulama olmayacak. Bazen çözünürlüğü düşürecen. İşlem gücü sıkıntısı yok ram sıkıntısı var. Akıl alır gibi değil 8 ram ve yukseltilemez cihaz yapmak 2020ler sonrası için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu laptop'u yukseltilemeyen RAM ile tasarlayan artik tasarimci veya muhendis kim ise zeka geriligi ust seviye olan spastik biri olarak goruyorum. Windows 11 zaten bosta 5.8GB kullaniyor. Maalesef alinmaz. |
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- kazanan akbanklı
- tcl 65c755 yorum
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- merci çikolata a101
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X