Şimdi Ara

189K ANKET VAR İÇERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

189K ANKET VAR İÇERİ

(En Son Oy Tarihi: 10.8.2021)
Giriş
    bu şey demi hani ben kazanamadım oraları gittim 150-200 bandı üniye girdim yaaağ abi verilen eğitim aynı yaavv ne farkı var kars daha iyi ağağağağa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah sağol benim aklımda da sadece bursa aydın ve ankara var inşallah olucak 11 saat ders çalışıyorum 😂😂

• Velette3 kullanıcısına yanıt
    ankarada bursada yada aydın da okumuyorsan boşuna konuşma dostum seni bu konuda ciddiye alamam kusura bakma kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş aynı o hesap.

• dizzydizzydizz kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle eğer türkiyede sıradan bir veteriner olacaksan o zaman ha karsta okumussun ha siirtte ha bingölde farketmez ama ben gerçekten en iyi veterinerlerden olacağım dersen en iyi 1 2 fakültede olman lazım birde şöyle düşün adamların kullandığı kitapları bile bizim hocalarımız yazıyor bölüm hocalarının hepsi yurtdışında öğrenim görmüş çalışmış hocalar en basitinden her üniversitede tüm anabilim dalları 1 binadayken ankarada 11 farklı bina var her anabilim dalı için özel ayrılmış bina bu bile çok büyük fark araştırma yapmak için yarın öbür gün yurt dışına gitmek istersen referans olacak hocalar türkiyede yurtdışı bağlantıları olan nadir hocalardan olacak uzun lafın kısası ankara şuanda açık ara en iyi fakültedir veterinerlikte kardeşim sen iyi çalış seneye inşallah geldiğinde tanışırız fakültede

• VictorNoch kullanıcısına yanıt
    Ben gidenlerden ve konuşulanlardan biliyorum hocam. Kliniklere gidebilirsiniz 1. sınıf olarak fakat 5. sınıfta maalesef yoğunluktan dolayı klinikte hastalarla ilgilenme şansınız olmuyor. Ankarayı bu yüzden yazmadım ben. Şu anda değişmiş midir,bilmiyorum.

Pratik olarak düşünüldüğünde kesinlikle tercih edilmemesi gereken bir üniversite. Puanım yetiyordu fakat yazmadım. İnek bile göremeden mezun olan öğrencileri var.

Pratik olarak tavsiye ettiklerim:
    1- Uludağ
    2- Selçuk/Kars
    3- Burdur/İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Velette3 -- 22 Kasım 2018; 14:17:44 >
  • dizzydizzydizz kullanıcısına yanıt
    O 3ünden birinde okuyorum. Hangisi olduğunu söylemeyeceğim. Kendin bilirsin baba, git istedigin yere. Sonra ağlarsın, diyeyim.

• geleceği görmüşüm vay awk
  • Bende okuyorum ankarada hergün hastanede çalışan 5.sınıflarla konusuyoruz tek molaları öğle arası her türlü hayvan geliyor pet olarak eğer inek at veyahut egzotik hayvan çalışmak isteyenler varsa ankara kazandaki çiftliğe gidiyorlar orada ineklerle atlarla çalışıyorlar hatta 1.sınıftan itibaren hocalarla birlikte gidilip çalışıyor yani hayvan görememe gibi bir durum asla yok inek göremeden mezun olan öğrenciler kendilerini geliştirmek istemeyen ot gibi yaşayan insanlar eğer gerçekten iş yapmak istiyorsa bir öğrenci üniversite sonuna kadar destek sağlıyor eğer pet düşünüyorsa türkiyedeki en iyi hastanelere yolluyor çalışması için büyükbaş düşünüyorsa hocalarımızın tanıdığı klinisyenler var referans sağlayıp oralarda çalışabiliyorlar

Hem teorik hem pratik tercih edilmesi gereken 2 üniversiteden birisidir ankara ve uludağ gerisi faso fiso diğerlerinden mezun olduğunda ya iş ararsın yada asgariye talim edersin ama araştırdığında piyasayı işsiz ankara üniversiteli mezun bulman çok ama çok zordur bulduğunda ot gibi gelmiş ot gibi gitmiştir bence kazanmış ve yazmamışsan büyük hata yapmışsın konuşulanlara değil gelip görmen lazımdı karsta okuduğunu biliyorum karsta görebileceğin hayvan sayısı 10 20 tane inek belki 2 3 tanede kedi köpektir gelmiş birde ankaraya sallaman komik olmuş

Şimdi anladım hocam neden ankarayı bu kadar kötülediğinizi sıralamanız yetmiyormuş meğer yoksa eminim yazar ankarada okumak için can atardınız
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=134630657

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VictorNoch -- 22 Kasım 2018; 15:10:2 >

• VictorNoch kullanıcısına yanıt
    Kek. Oradaki yorumları görüp de yazman kötü. Karsta okumuyorum. Neyin ne olduğunu bilmeden yazma lütfen. Uludağ üni 4. Sınıftayım. Amca oğlumun yazdıkları bunlar. Babam-Amcam ortak çiftçiler ve evlerimiz yakın.

Tamam hocam anladım demek istediğini Ankara mükemmeldir. 402 puanla girmeyerek esseklik etmişim tamam.

• Velette3 kullanıcısına yanıt
    evet evet anladım kesinlikle öyledir kardesim kesinlikle!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.