Şimdi Ara

19' 0 ÖLÜ PKSL garantisi 600:1 10 ms 16,7m speaker ucuz LCD TEST! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sende aynı düzenbaz gazeteciler gibisin iyi yerlerini çıkartıp halkı yönlendiriyorsun bıravo sana neden acaba mantıklı cavaplarıda koymadın aha o sitenin linki bizde yalan yok biz fiyat düşürmek için uğraşıyoruz bu 1 2. si panele açıklık getirmek için sizin gibi bol keseden atmıyoruz bu 2 3. olarak gerçekten gigatek ve gold arasında 30 dolar oynuyor eğer orda bu ürün satılsaydı ve kargoya değecek kadar 30 dolar oynasaydı ordan alırdım inan buda 3 ayrıca memnuniyetimi dile getiren yeri çıkartmışsın buda dört yıkıcı olmaya devam zaten yapıcı olamassın ama sana karışmayacam sen istediğin kadar saldır milletin kafası senin kadar çalışıyor ürünleri kıyaslayabilecek güçte
  • Oğlum iyiki alınmazsın dedik adam nefret kusmuş ya.
    Geç birader espriden de anlamıyorsun.
  • NEYSE SANA YİNE ÖZELİKLERLE CEVAP VERECEM DAHA İYİSİ VARSA ÇIK VE YAZ BU FİY ATA.
    19" 10MS 600:1 KONTRAST 16,7M RENK 0 ÖLÜ PİKSEL GARANTİSİ AZ GÜÇ TÜKETİMİ. 330+KDV
  • Eğer bu olağanüstü!!,muhteşem!!,benzersiz!! monitörü övmeyi bırakacaksan 330$ değil,1330 $ bile veririm.Hatta sistemimi baştan aşağı INCA kurarım.İşlemcisi+anakartı vs vs. olmaması önemli değil.Adamlar yapana kadar da beklerim.INCA sen bizim herşeyimizsin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakal -- 8 Aralık 2005, 12:44:01 >
  • Çok komiksiniz kralların şaklabanları olur ya aynı öyle eğlendiriyorsunuz adamı nedenmi HADİ YAZSANA BU ÖZELİKLERDE BU FİYATTA Bİ ÜRÜN ? SESİNİZ KESİLDİ BİRDEN
  • Sen bize cevap yetiştireceğine koş git yeni yeni konular açılıyor,sokuştur INCA'yı oralara.3 günde teğmen oldun bu monitör sayesinde.Bir kaç güne kalmaz Genelkurmay Başkanı bile olursun.Dediğin gibi benzersiz bir ürün!Özelliklerine "rütbe atlatma"yı da eklesinler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakal -- 8 Aralık 2005, 12:58:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLUE.İST

Çok komiksiniz kralların şaklabanları olur ya aynı öyle eğlendiriyorsunuz adamı nedenmi HADİ YAZSANA BU ÖZELİKLERDE BU FİYATTA Bİ ÜRÜN ? SESİNİZ KESİLDİ BİRDEN

Kağıt üzerindeki özelliklerin çoğunun testlerde ne olduğunu bilmeyen, DVI girişinin ne oldğunu bilmeyen, sürekli o ürünü satıyormuşcasına her yerde öven ve başka bir monitörle (sanırım) karşılaştırma yapmamış birinin önerisini kimse dikkate almaz. Ayrıca sitesinde ürün hakkında karşılaştırma amacıyla hiçbir bilgi vermeyen bir monitörü de kimse almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 8 Aralık 2005, 12:59:44 >

• NE DERSENİZ DİYİN SİZE KIZMAYACAM.ÇÜNKÜ MAL MEYDANDA.NE SİZİ BU KADAR RAHATSIZ ETTİ ANLAMIYORUM
  • AYRICA BU AYIN CHİP ÖNERİLERİNDE 4. SIRADA BYTE DERGİSİNDE İSE FİYAT PERFORMANS ÖDÜLÜNÜ ALDIĞINI HATIRLATIRIM.VE ÜRÜN DAHA 2 AYLIK Bİ BEBEK EN SON TEKNOLOJİ YANİ. BİLMEM ANLATABİLDİNMİ!!!!!!!!!
  • Farkında mısın bilmiyorum sen şu an ürünün reklamını yapmıyosun bilakis insanları bu üründen iyiden iyiye soğutuyosun. İnsanın alacağı da varsa senin bu yazdıklarından sonra almaz. Belki bi faydası olur...
  • Çin'de 9.7 Megapixel fotoğraf makinesi gördüm. Daha iyi özellikte var mıydı? Ama kibrit kutusu hafifliğindeydi. Bilmem anlatabildim mi?
  • SEN BİRZ ÖNCE 10 TANE ALACAM DİYİP İDDAYA GİREN VE KAYBEDİNCE DÖNEN KİŞİSİN SBASOL SANA HİÇBİŞEY DİYEMİYECEM 10 MONİTÖR ALMADAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE.İST -- 8 Aralık 2005, 13:10:22 >
  • gRANDTÜRK İLK ÖNCE ŞUNU KABUL ET SON ÇIKAN İLK ÇIKANI DÖVER TEKNOLOJİDE BEN OLSAM O BAHSETİĞİNİ HİÇBİR KAMERAYA DEĞİŞMEZDİM TEKNOLOJİ OLARAK.
  • Her özelliğe inanma demek istedim. 9.7 Mp ama gerçekte 3.2 Mp gibiydi,zoom u zor çalıştı demek istedim ama anlamamışsın.Neyse tartışmaya gerek yok.
  • GÖZLERİN ÖYLE KESKİNKİ 1 BAKIŞTA ADAMLARI YALANCI ÇIKARDIN DEDİĞİN DOĞRU HER ÜRÜN KALİTELİ DEĞİLDİR AMA BEN BUNU BİLİR BUNU DÖYLERİM SON ÇIKAN HEP DAHA İYİDİR.SONUÇTA HEPSİ ÇİN MALI İSTERSENİZ ÜSTÜNE BAKIN GÖRECEKSİNİZ.
  • Son çıkan daha iyi değildir.
    Ben uzun zamandır Çinle iş yapıyorum,Çin'e güven olmaz!
  • quote:

Orjinalden alıntı: grandturk85

Sen bu fiyata kaç " aldın? 19 ise süper! Başlığa baktım 19"miş.Evet diyecek bir şey bulamıyorum. Mutlaka deneyeceğim.
    INCA

sen belki uzun zamandır çinle iş yapıyorsun ama inan inca kadar değildir koca firmayı aşalamış oluruz dimi.100 lerce insan anlamıyor grandtürk çıkıyor ve çine güvenilmez diyor bi kulandığın parçalara bak kaç tanesi çin malı.A+ panel ve ölü piksel garantisi sana bişey anlatmıyormu gerçi anlamak isteyenler anlamıştır bi şu 4 kişilik guruba anlatamadım ne alıp veremedikleri varsa

• quote:

Orjinalden alıntı: BLUE.İST

SEN BİRZ ÖNCE 10 TANE ALACAM DİYİP İDDAYA GİREN VE KAYBEDİNCE DÖNEN KİŞİSİN SBASOL SANA HİÇBİŞEY DİYEMİYECEM 10 MONİTÖR ALMADAN

. Nolurr bi şeyler de.lütfenn.

tamam kardeş sana Inca'nla mutlu bi hayat dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbasol1981 -- 8 Aralık 2005, 13:45:30 >

• Bahsetiğin ürünle buınu kıyaslayamasın 500:1 kontrast bu ürün 600:1 16.2 m renk bu ürün 16.7 m renk bilmem anlatabildimmi Ayrıca speakerleri var. dvi modelide mevcud isteyene.Köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış diye bi atasözü var bilmem bilirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE.İST -- 8 Aralık 2005, 14:32:13 >
  • 16.7 milyon renk ile 16.2 milyon renk arasındaki farkı gözünün ayırt edebileceğini sanıyosan sanmaya devam et.
    Ya bunu tartışmaya bile gerek yok 600:1, 12ms (10ms'lik tepkime süreli monitör yoktur,sadece pazarlama taktiği 'Cevap verme süresi: tr/tf: 2/10 ms' =12ms) tepkime süreli , 16.7 M renkli INCA monitr mü alınır yoksa 500:1 ,16.2, 8ms tepkime süreli PHILIPS mi?
    Sen INCA alırsın umarım pişman da olmazsın.
    Ama bu sana yazdığım son cevap olacak daha önemli işlerim var senle uğraşamam ben. Inca'nla mutluluklar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.