Şimdi Ara

19' 0 ÖLÜ PKSL garantisi 600:1 10 ms 16,7m speaker ucuz LCD TEST! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 330+KDV ALDIM BEN PEŞİN. FİYAT BENCE İYİ AMA BİLMİYORUM BENLE DEĞİL KENDİSİYLE KONUŞUN FİRMNIN BEN 330+KDV PEŞİN ALDIM.TEK BİLDİĞİM BU BUDA ŞİMDİLİK İYİ FİYAT .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE.İST -- 6 Aralık 2005, 13:59:49 >
  • arkadaşlar bence bu monitörde gözden kaçırılmaması gereken bir nokta var gibi...

"60Hz ile 1280x1024" yani 60 hz veriyor...çok düşük değil mi..sorun olmaz mı bu..yani diğerleri 75 hz verirken???
  • hayır arkadaşım aynen kutusunun üstünden yazıyorum 1280*1024@75 Hz ama biliyosun zaten herz olayı lcd için geçerli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE.İST -- 6 Aralık 2005, 15:03:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLUE.İST

hayır arkadaşım aynen kutusunun üstünden yazıyorum 1280*1024@75 Hz ama biliyosun zaten herz olayı lcd için geçerli değil

ben o verdiğin sitede gördüm de o yüzden dedim..neyse...
  • yanlış yzılmış olabilir ben aynen kutusunun üstünden yazdım hem o adamın demek istediği lcd ler için 60 herz olayının genelde uygun olduğu bu her lcd için geçerli ama kutusu ve kitapçığında yzan değer 1280*1024@75 hz dir bilginize sunarım ayrıca bahsetiğimiz panel A+ bir paneldir biraz araştırırsan bunun ne demek olduğunu öğrenebilirsin...
    ben özetliyim 0 ölü piksel ve harika kontrast :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE.İST -- 6 Aralık 2005, 15:11:20 >
  • söyle bakalım blu bukadr reklam yaptın.Kullanıom da dion.Lcd yi neyle temizlicez.yoksa sür bezi geçelimmi.malum ekran oldukca hassas.inca ithalatcısındamı calısıon sen bakım
  • bence de BLUE.IST in Inca ile bir baglantisi var :-) Onbasi basladi INCA onu Cavus yapti bile..
  • Tek toz konsa görüyosu ben toz fırçası almayı düşünüyorum.bir öneriniz varsa iletin bende bilmiyorum gerçekten.Hiç bi şekilde ilgim yok bir firmayla tamamen 3 gün dolaşıp tüm bilgisayarcıları ve compex2005 i ondan sonra bu ürünü almış birisiyim.kararım doğru iddiasındada değilim kendimce bi karar paylaşmak istedim hepsi bu..2 gündür kulanıyorum ve çokta memnunum.
  • resimi yok mu bu ürünün, estetik açıdan bakalım birde zira daha ucuz bir rakibi var.
  • güle güle kullan dostum. bakalım gerçekten uygun fiyat peformans değilde uygun fiyata yönelirsem bunu alabilirim. gerçi buda performaslı ürünlere kafa tutuyo + sıfır ölü piksel garantisi beni bayağ heveslendirdi bu lcdye. iyiki yazdın buraya bu yazıları reklamsa reklam kardeşim dimi bu reklamı yapmasaydın ben bu lcd yi hiç duymayacaktım.

bu arada güneş bilgisayarın sitesinde 9 sayfa monitör listesi var bu yok. nasıl buldun bunu harbiden yaw..
  • Güneş bilgiayarın kapısında kocaman inca amblemi vardı bende içeri girip bu monitörü almak istediğimi söyledim.Kendileride ithalatçıdan benim için getirtiler.Ayrıca ürün yeni olmasına karşın byte fiyat performans ödülünü aldığınıda söylemek isterim..
    resimler ve detaylı teknik bilgi için bu linke tıklamanız yeterli :
    http://www.pasifikbilgisayar.com/default.asp?nx=urun-020&kx=urun-020-04

Ha bu arada diğer tüm bilgisayarcılara sordum ama onlar ilgilenmediler.ilgilenenlerde faiş fiyat verdi.ben çok gezdim en uygun alınabilecek yerdi.
    Kedileri inca bayisi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE.İST -- 6 Aralık 2005, 17:03:14 >

• Ya bende alıyorum bu hafta içinde ama bi türlü karar veremedim ama inca kesinlikle işim olmaz Sony veya philips alıcam ama stoklarda kalmamış ucuz etin yahnisi gibi olur mu bana sağlam ve güvenilir bir marka lasım ona kalsa lcd almak cok ucuz ama ilerde nolcak hiç düşündünüz mü peki sony philips modellerş varken buna bakmam cok gereksiz sırf ucuz öle pixel garantisi veriyo diye sony ve philips de veriyo aynı garantiyi...
  • HAKLISIN ARKADAŞIM BENCE SENDE HAKLISIN.BEN KENDİ DENEYİMİMİ YAZDIM.FİYAT PERFORMANS OLARK İYİ Bİ SONUÇ ALDIM.İSTERSEN SENDE ALACAĞIN ÜRÜNLE BU ÜRÜNÜ KIYASLA.FİYAT PERFORMANS YAP.EKSİSİ NE ATISI NE ÖNÜNE KOY ONDAN SONRA TEKRAR YAZ.TEKRARLIYORUM BU ÜRÜN BENİM SEÇİMİM AMACIM SADECE PAYLAŞMAK.ASLA HAYATIM BOYUNCA MARKA DELİSİDE OLMADIM.AÇIK VE NET YAZIYORUMKİ DAHADA FAZLA BİR BÜTÇEM OLSAYDI YİNE BU ALETİ ALIRDIM.BU BENİM HAYAT GÖRÜŞÜM.
  • 17 Olsun philips sony olsun Bizim olsun
  • Tebrik ederim caner iyi bi karar kendin için . en güzeli kendi bildiğin ?
  • Ya karar vermiş deilim daha kafayı yiyorum evde bi türlü yok olmuyo forumu hertürlü araştırdım bakalım napcaz
  • LCD gibi hassas bir konuda kendini ispatlamış firmalar tercih edilmeli. 3-5 kuruş kar edeceğim diye dandik mallara para vermeyin sonra.
  • Uyarın için teşekürler özelikler ortada her mantıklı insan kıyaslamasını yapabilir kendine göre.Ürün sözle değil işleviyle kendini anlatıyor.Şu anda kullanmaktayım a+ panelin yüksek kontrastın ve 0 ölü pikselin keyfini sürüyorum ayrıca ek bi özelik olarak speakerleri olması masa üstünü derleyip topluyor.Bi özeliğini daha keşvetim osd menüsü türkçe ve auto ayar yapabiliyor tek tıklamada her çözünürlükte elini suya sabuna sokmada ayarlayabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLUE.İST
    osd menüsü türkçe ve auto ayar yapabiliyor tek tıklamada her çözünürlükte elini suya sabuna sokmada ayarlayabiliyor.

Eğer oto çözünürlüğü DVI girişi olmadan yapabiliyorsa harika işçilik yapmışlar.
    Bildiğim kadarıyla oto çözünürlük DVI olan her LCD mevcut.
  • Beyler yapmayın etmeyin böyle dandik markalara yarım milyar yatırmayın alacaksanız philips sony falan alında aldığınıza değsin.
    Hiç olmazsa eve gelenlere hava atma şansınız olsun ben şahsen birinde INCA marka bir LCD görsen hiç bir şey hissetmem ama SONY LCD görsen kıskanırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.