Şimdi Ara

20 yaşında Üniversiteye başlamak hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de durum öyle olacak üniversite ortamını bilmediğimden lise 5 gibi olacak da sınıfta 2007lilerin ablası falan olacakmışım gibi hissediyorum. (büyük ihtimal öyle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-949BFDF3E -- 20 Ağustos 2024; 17:16:52 >
  • Bölümümde 95,96,97,98li adamlar 1-2 tane de 30+ veteran elemanlar var. Hepsiyle de sohbetimiz muhabbetimiz mevcut. Cogu da siritmiyor bile. En kucuk olanin 18 oldugu yerde 20-21 yasi dert etmeniz komik duruyor. Baslayinca anlarsiniz zaten.
  • 20 yaşında başlamak 18 yaşında başlamaktan daha iyi bence, kendinizi daha iyi tanımış oluyorsunuz.

• Merhaba. Fena tespit olmamış. Bazen de 68 kişi ilk sene giriş, 25 kişi mezun senesinde giriş, 5 kişi 2. mezun senesinde giriş, 5 kişi herhangi bir üniden mezun olanlar, 3 kişi Ortalama ile Yatay Geçiş yapanlar, 15 kişi MYP ile Yatay Geçiş yapanlar, ve 1 kişi Dikey Geçiş Sınavı ile geçiş yapan şeklinde olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 20 Ağustos 2024; 19:24:50 >
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Üniversite daha bitmedi mi

• Boniek kullanıcısına yanıt

az kaldı. Ders notu bekliyorz

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

tevellüt nedir sorması ayıp

• Boniek kullanıcısına yanıt

00-01 civarı

• bu sene bir tanıdığım 22 yaşında üniversiteye başlıyor. büyük ihtimalle 26-27 yaşında mezun olucak.(top iibf kazandı)
    eğer bu durumu çok kafaya takıyosanız yök atlastan boun odtü itü gibi okullara 20-21-22 yaşında girenlerin olduğunu görürsünüz
  • 22 yaşına kadar başlanabilir sonrada baslanabilir ama bence 22 yaşına kadar normal bu zamanda
  • Boşuna endişeleniyorsun ben 96lıyım 2025de sınava gircem
  • İkinci üniversiteme 24 yaşında başladım ama Aöf bölümü idi. İleride de 40-50'li yaşlarda örgün bir okul okumayı da düşünüyorum. Söz konusu fakülte ise bana göre yaşı yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.