Şimdi Ara

19-23 Nisan oyuncaklarda %50 indirim- Migros (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
21
Favori
30.568
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

Bugun b3n de baktim da trivial, monopoly elektronik ve jenga tetris alacaktim. Ama burdaki yorumlar cidden vazgecirdi almadim hicbirisini de.

Icinden parcasi cikmadi, taşı eksik cikti vs gibi sikayetler ciddi sikayetlerdir. Piyasaya gore bu saydigim oyunlardan adet basi belki 10 belki 20 lira kar edecektim ama belli ki iade edilmis "eksik" paketleri de arada kaynatiyorlar. Ne anladim ben bu isten.

Hizlialdaki bozuk helikopter olayina dönmüş bu da maalesef.

Hocam bazı rahat arkadaşlar markette oyuncakları açıp geri koymuyor veya koyamıyorlar ve parçalarda eksiklik ve deformasyon oluyor. Arada hatalı üretim olabilir ama çoğunluk milletin rahatlığı. Migros müşteri memnuniyetini bozacaksa 3-5 kıytırık oyuncak için yapmaz. Etleri 1 kalite düşürse zaten milyon dolar kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felixculpa -- 23 Nisan 2014; 0:36:14 >

• carrefour ve kipa boş geçti heralde bu sefer. realden de ses yok
  • mureynur M kullanıcısına yanıt
    Şu an adesede 45 TL ye geliyor pilsan markalı. Tam da bunu demek istemiştim acele etmeye gerek yok derken. Siz de gereksiz bir tartışmaya girdiniz. Neyse almak isteyenlere adesede 1 alana 1 bedava bilginiz olsun. Skooter 16.50 TL ye geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akköprü adesenin ouyncak kapssitesi nasıl acaba çeşit var ı uğrasak mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felixculpa

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

Bugun b3n de baktim da trivial, monopoly elektronik ve jenga tetris alacaktim. Ama burdaki yorumlar cidden vazgecirdi almadim hicbirisini de.

Icinden parcasi cikmadi, taşı eksik cikti vs gibi sikayetler ciddi sikayetlerdir. Piyasaya gore bu saydigim oyunlardan adet basi belki 10 belki 20 lira kar edecektim ama belli ki iade edilmis "eksik" paketleri de arada kaynatiyorlar. Ne anladim ben bu isten.

Hizlialdaki bozuk helikopter olayina dönmüş bu da maalesef.

Hocam bazı rahat arkadaşlar markette oyuncakları açıp geri koymuyor veya koyamıyorlar ve parçalarda eksiklik ve deformasyon oluyor. Arada hatalı üretim olabilir ama çoğunluk milletin rahatlığı. Migros müşteri memnuniyetini bozacaksa 3-5 kıytırık oyuncak için yapmaz. Etleri 1 kalite düşürse zaten milyon dolar kazanır.

Bizim milletin daha çok zamana ihtiyacı var. Biz 1 tane ekmek almak için ekmek dolabındanki bütün ekmeklere elleyen bir milletiz.

• arkadaşlar net olarak,indirime giren alnmasını tavsiye attiğiniz oyun veya oyuncak tavsiye edermisiniz.
    başlık biraz karışmış,indirimi-değil diye tartışmalar olmuş o yüzden net olarak yazdım.
  • Kampanyanın son gunü dündü ama acaba bugün de devam ediyor mu kampanya. Konu hakkında bilgisi olan var mı?

• hocam devam etmez etse de zaten oyuncak namına birşey kalmamıştır en azından dün akşam migrostaydım oyuncak reyonunda kırık dökükler ve paketleri dağılmış olanlar haricinde hiçbirşey kalmamıştı.
  • migrosta tabu xl indirimli ne kadara aldınız arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gumus299

Kampanyanın son gunü dündü ama acaba bugün de devam ediyor mu kampanya. Konu hakkında bilgisi olan var mı?

yok hocam bitti kampanya
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.