Şimdi Ara

19-23 Nisan oyuncaklarda %50 indirim- Migros (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
21
Favori
30.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Historia migrosda ve oğuzhan migrosda(historia avmnin az ilerisi) monopoly tabu baya doluydu.Dün 4gibi baktım.
    Bulamayanlar sömürsün
  • Arkadaşlar dün yazamadım, ancak fırsatım oldu. Dün saat 11 gibi Bursa İzmir yolu 3M migrosa gittim, 155 tl ye patladı bana. Oğlum 3 Yaşında eğitici oyuncak ve kırtasiye ürünlerinden aldım. Bahçeşehir yayınların 3 kitabını aldım, yaş grubuna uygun değil ama çok beğendim. Kre-o inşa setlerinde aldım 3 adet, lego nun oyuncaklarından alacaktım ama yoktu. Çok kalabalıktı ,ben ayrılırken hala raflarda baya çeşit vardı. Kendime de 1000 parça puzzle aldım, bakalım yapabilecek miyim.
    Oradan korupark kipaya geçtim ama kayda değer bir indirim göremedim. Özellikle benim istediğim ürünlerde hiç yoktu, eli boş çıktım. Kre-o nun migrostan 5 tl ye aldığım küçük inşa seti, kipa da indirimli 12 tl idi, nasıl indirimse artık.

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

Geçen sene alıp hiç açmadığım kutu oyunları var.Ne olacak bu halimiz :)))

Aklıma ilk gelen buydu benim de, Geçen sefer aldığım tabu, tabu xl, trivia p. Tavla, iskambil seti ambalajinda duyuyor. Yeni tabuyu aldım bu sefer, onuda muzedeki yerine yerlestireyim.

• Çocuk kitaplarynda da %50 indirim yapmy?lar. Aklynyzda olsun ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: mureynur

Valla kimse ya farketmedi ya da ben çok şanslıydım. piyasada 110-150 arası gezinen oyuncağı 56 tl.ye aldım. teşekkürler migros. oyuncağın adı piyasada Plasmacar olarakta yaygın olan SWingear.

Almayanlar kesinlikle alsin bunu.16 yasinda ve 185 boyunda olmama ragmen kardesimden alip biniyorum bazen.Cok zevkli bir sey

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alinti: mureynur

Valla kimse ya farketmedi ya da ben çok sansliydim. piyasada 110-150 arasi gezinen oyuncagi 56 tl.ye aldim. tesekkürler migros. oyuncagin adi piyasada Plasmacar olarakta yaygin olan SWingear.

19-23 Nisan oyuncaklarda %50 indirim- Migros

Almayanlar kesinlikle alsin bunu.16 yasinda ve 185 boyunda olmama ragmen kardesimden alip biniyorum bazen.Cok zevkli bir sey

Ben de Kayseri de buldum mavisini, millet geziyordu ortalykta, biraz kirlenmi?ti, önce indirim yok dediler, 56 Tl ye almy? oldum.
    Bu yylki favori oyuncak bu oldu.

• Şişli-Beşiktaş tarafından tabu bulabileceğim bir yer var mı? Beşiktaşta akaretler migrosta dün sabah 10da gittim ama tabu yoktu, monopolylerin hepsi var. Şu doktorculuk falan da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

@ksk_kaan 1 resim verirmisiniz üzerindeyken merak ettim, 1.85 boyu ve oyuncagı alasım geldi cocuklara 2 tane olmazsa bende binerim 1.78 o kadar uzun degiliim:)

Hocam su an resim atamamda soyleyeyim,sadece ayaginiz yukarida kaliyor biraz.Ama kilo konusunda siniri vardir ve migrosta satilan orjinal plasmacar mi onu da bilmiyorum.Orjinal plasmacarda 120 kilo siniri mi ne var.

Hatay Dörtyol migrosta 3 tane vardı 2si açılmış temizlettim 2 tane aldım bende çocuklara, cıkarken 1 araba, 1 kamyon, 2 su tabancası, hanıma bir kaç malzeme derken kendimi zor attım dışarı cocuk ucurtma ucurma derken kaçtık ama almadıgımız ucurtma yerine dışarken 12TL kamyon aldık iyi yırttım :D
    Migrosta satılan m toys GXT405 SWIN diye geçiyor fişte, ön tekeri tutan yer arada gevşiyor 20-30dk oynamada 2 kere sıkıştırdım neden anlamadım, biraz daha oynasın cocuklar yine böyle gevşeyecekse veririm 1 saatte ikisinide 1er kere sıktım anlamadım. Ama cocuklar üzerinden inmiyor sıkılana kadar binerler sonra, bisiklet ve scooter yanında yerini alir sanırım

• Ankamall 5M ne alemde hocam bugün gidenleriniz var mı ? Oyuncak bölümü önemli değil esasen kırtasiye bölümünü soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmdd -- 20 Nisan 2014; 14:08:57 >
  • Dun beylikduzunde 175 tl harcadiktan sonra 50 tl de bugun starcityde gitti ama iki migros da 5m olmasina ragmen gercekten cok fark var aralarinda.

• OKEY takımları da geçerli mi arkadaşlar.
    ğ
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinsah52

OKEY takımları da geçerli mi arkadaşlar.
    ğ

Tavla ve okeyde de geçerli

• Ahşap okey takımı 33 tl
    Ahşap tavla takımı 16 tl
  • Maxiden geldim az önce
    3 tane 1000lik puzzle aldim 120lik cocuk puzzle aldik ayrica.Ve helikopter aldik bi hevesle.Bi kaç tanede kirtasiye malzemesi aldik.Fakat puzzle cok azdi hic cesit yoktu nerdeyse.

Kipadada %50 indirim var mi acaba puzzle alicam ordanda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Maxiden geldim az önce
    3 tane 1000lik puzzle aldim 120lik cocuk puzzle aldik ayrica.Ve helikopter aldik bi hevesle.Bi kaç tanede kirtasiye malzemesi aldik.Fakat puzzle cok azdi hic cesit yoktu nerdeyse.

Kipadada %50 indirim var mi acaba puzzle alicam ordanda ?

A4 aldim geçerli değil dedilerbiraktim. Onun haricinde 0 yas grubu oyuncak aldim 57 tTL odedim

• Ben de şu çakma plasmacar dan aldım. 56 yada 59 tl . Istinye migrosta son urundu.

onun dışında pritt Keçeli kalem seti aldım 3 tane. Tanesi 2 küsür tl.

kitaplar aldım. Oyun hamurlari aldım. Ufak tefek oyuncak aldım 112tl ile kurtuldum.

Ama bu plasmacari orjinal olarak alacaktim doğum gününde son anda vazgemcistim. Iyi ki120 verip almamisim.

• Arkadaşlar zaten bu plasmacarın çakması olan ürün m toys GXT405 SWIN 13-26 mart mikroskopta 59.90 TL imiş. %50 indirim bunun neresinde anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Arkadaşlar zaten bu plasmacarın çakması olan ürün m toys GXT405 SWIN 13-26 mart mikroskopta 59.90 TL imiş. %50 indirim bunun neresinde anlamadım.

alıyımı almayayam mı diye çok çelişkiye düşmüştüm. Almadım. Şimdi de bunu duydum, içim rahatladı. Geniş zamanda bi ara ufaklığa denetirim bir yerde sonra indirimdeyken gerekirse alırım. Teşekkürler bilgi için.

Birde not ekliyim. Saat 15:00 da ankamall daydım. Pek anlamam ama 2-3 çeşit nerf(burda çok soruluyor) çeşidinden dağınık yerlerde 10 taneye yakın gördüm. Sanırım fiyat sorulup bırakılmış. Plasmacar dan 6-7 tane kutulu üstüste duruyordu, kimse bakmıyordu bile onlara. 1 tane 4 kanallı heli bir köşede bebek oyuncaklarının arasında duruyordu. sanırım 3tane 3.5 kanal heliyi mağazanın değişik yerlerinde gördüm. Sanki yağmalayıp fiyat öğrenip yarısını sağa sola bırakmışlar gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felixculpa -- 20 Nisan 2014; 21:20:17 >

• 4 kanal olan helinin fiyatı nedi

• Ogbat kullanıcısına yanıt
    Imeye heli t11 di yanlış hatırlamıyorsam 99 tl capacity de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.