Şimdi Ara

19-23 Nisan oyuncaklarda %50 indirim- Migros (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
21
Favori
30.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben alırken bile rafları dolduruyordu elemanlar, yani hergün olur mu bilmem ama depoda saklamadıkları kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal magazada gecerlimi aceba

• quote:

Orijinalden alıntı: bullfighter

fisher price yada playskool oyuncaklarından alabilecek durumda olanlardan satış açarlarsa aldıkları fiyatın üzerinde fiyat vererek alabilirm.
    (eğitici oyuncaklar için)

Bu sene Fisher Price ya da Playskool ürünlerini görmedim. Galiba artık satılmıyor Migros'ta.

• Balykesir'de oyuncak alacaksanyz hiç u?ramayyn derim. Sabah ma?azaya girdi?imde çok fazla çe?it yoktu. Tabu, jenga falan hiç neredeyse. Olan üç be? tabu haftaiçi ayrylmy?ty sanyrym. Furby bir iki tane idi. Millet avm kapysyna yapy?my?ty 9:45'de :D Zaten kapyyy açtyk içeri girenler alynabilecek net oyuncaklary sepetlediler. Monopoly falan bolcaydy ama yaryn o da biter :D

Bir de Bimeks'in açyly?y olacakty katalogda hiçbir ?ey de yoktu. Yine de gitmi?ler oraya da birikmi?ler. Acaba katalog dy?y bir ?ey yaptylar my diye merak ettim.
  • Ankarada aşağı daki heliyi almak isteyenler PM arsin
     19-23 Nisan oyuncaklarda %50 indirim- Migros

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 20 Nisan 2014; 0:10:53 >
  • benim bulunduğum ilçede migros yok tansaş var orada da tabu, jenga, tabuxl ,helikopter, su tabancası falan var ama bende bebek oyuncakları bakıyorum onlardan yok
    yakınlarınızda tansaş varsa uğrayıp bir bakın bakalım belki aradıklarınızı orada bulursunuz
  • İzmir optimumdan erken saatlerde bir tane jenga boom aldım, kapalı, plastik bantlı bir kutu. Alırken raflarda içi açılmış kutular, kenga blokları falan vardı. Bunu kapalı görünce hemen aldım. Eve gelince açtığımda kutunun kenarındaki bantların açık olduğunu gördüm, migrosun plastik bantını bıçakla kesip açtığımda içinde mekanik sayacın olmadığını gördüm. Adamlar nasıl yaptılarsa, cam bantları kesip kutuda küçücük bir yer açıp içinden çalmışlar. Oradaki açık kutuları da sayarsanız sadece jenga boomdan 4 tane çalınmış 1.5 saat içinde. Yarın geri vereceğim , alırlarsa... Ne insanlar var, sırf bunun için oraya gidip bu zahmete katlanıp hırsızlık yapıyorlar... Boşuna demiyorlar insandan her şey beklenir diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepe

Monopoly'i 15 TL'ye mi aldınız? Ben Monopoly Türkiye'ye 38 TL verdim.

15 e gerçekten alındımı 38 de ben verdim
  • Hep oyuncak konuşulmuş sanırım ama kırtasiye kisminda da güzel indirimler olmuş kalemlerde falan güzel fiyatlar var

• deluxe soccer set adında bir futbol seti aldım,içinde küçük futbol topu ve 2 adet fileli küçük kale çıktı,bundan alan varsa bu kaleler 2 tane mi olacak?Birde içinde 4 tane siyah 10-15 cm.'lik çubuk gibi bir şey çıktı bu nereye takılıyor,bilen var mı acaba?
    Ayrıca mini scooter'larda indirimdeydi,59.90 yerine 29.95'e satılıyordu onuda aldım ama kendimiz parçaları birleştiriyoruz,umarım zor değildir....
  • Trival P. için gitmiştim aldım, geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlowerOne

Hep oyuncak konuşulmuş sanırım ama kırtasiye kisminda da güzel indirimler olmuş kalemlerde falan güzel fiyatlar var
    quote:

Orijinalden alinti: Amd_yws

Hep oyuncak konusulmus sanirim ama kirtasiye kisminda da güzel indirimler olmus kalemlerde falan güzel fiyatlar var

+1
    ama zaten oraya gicen görecektir, avcılardakinde yanyana idi ürünler, defter uç yapıştırıcı ile tamamladım seriyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 19 Nisan 2014; 20:33:28 >
  • balçova migrosta herşeyden fazlaca mevcuttu ama kırtasiye ürünleri epey azalmış indirimler güzeldi
  • İlk gün olmasına rağmen Antalya 5M'de baya yoğunluk vardı. Güzel indirimler var 180 TL'lik oyuncak ve kırtasiye ürünü aldım.
  • Dostum ben klasik Jenga aldım ama Boom daha mı iyi?

Ne fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Dostum ben klasik Jenga aldım ama Boom daha mı iyi?

Ne fark var?
    quote:

Orijinalden alynty: xweser

Dostum ben klasik Jenga aldym ama Boom daha my iyi?

Ne fark var?

bende jenga bom aldym.bana sorarsan ikiside be? para etmez ama klasik jengadan farkly olarak jenga bom da en alta kurmaly plastik mekanizma var onu kuruyosun süre sonunda jenga bloklaryny deviriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramses-59 -- 19 Nisan 2014; 20:56:19 >
  • Kirtasiyede grip 2011 var miydi ? Varsa fiyat neydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

quote:

Orijinalden alıntı: beytepe

Monopoly'i 15 TL'ye mi aldınız? Ben Monopoly Türkiye'ye 38 TL verdim.

15 e gerçekten alındımı 38 de ben verdim

Cilgin Bankamatik var.Kucuk bir sey cocuklar icin.15 tl olan o arkadaslar.

• Eyvallah. Aldık bir hevesle. Bi oynayalım bakalım

• yarın stoklar güncellenecek mi yokda dünden ne kaldıysa mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.