Şimdi Ara

19-23 Nisan oyuncaklarda %50 indirim- Migros (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
450
Cevap
21
Favori
30.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ramses-59

quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Silivrideyim yarin maxiye gitmeyi planliyorum,puzzlelar ne durumda bilen var mi? 1000 parçalar, 2000 parçalar ne kadar acaba bilgisi olan var mi?

Ben de bugün silivri maxideydim baya bi pazıl vardı ama pazıl ile ilgıilenmedigim için kaçlıl ve fiyatı nekadardı bakmadım.9aylık çocuga bişiler aldım 156tl ile zor çıktım.baya bi gezindim ama furby göremedim.zaten alıp almamakta kararsız olduğum için reyob görevlisibede olup olmadığını sormadım.

Kalabalık var mıydı acaba ?
  • Saçmasapan markaların oyuncakları var.
    11 aylık çocuga birşey bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızımla furby aldık Balçova Migrosta 4 tane gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Usta bizim migrosta durum nasıl?

Oglen gittim benim urunler ayrilmisti ama izdiham vardi hem nigrosta hem medianarkt de. Akliniz durur telefunken tv alan kaciyordu insanlarda o kadar harcama cilginligi var ki

• quote:

quote:

quote:

Silivrideyim yarin maxiye gitmeyi planliyorum,puzzlelar ne durumda bilen var mi? 1000 parçalar, 2000 parçalar ne kadar acaba bilgisi olan var mi?

Ben de bugün silivri maxideydim baya bi pazıl vardı ama pazıl ile ilgıilenmedigim için kaçlıl ve fiyatı nekadardı bakmadım.9aylık çocuga bişiler aldım 156tl ile zor çıktım.baya bi gezindim ama furby göremedim.zaten alıp almamakta kararsız olduğum için reyob görevlisibede olup olmadığını sormadım.

sabah 10 gibi oradaydım öğle yaklaştıkça kalabalıklaştı.ama sırf oyuncak almaya gelen çok insan var.bazı ürünlerde sınırlı stok var.mesela jenga boom ben ordayken4-5kişi aldı.bende bitane aldım son 2tane vardı.ayrıca playskol un top atan fili var.64 lira 1tane vardı almadığına pişmanım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sabah 10 gibi oradaydım öğle yaklaştıkça kalabalıklaştı.ama sırf oyuncak almaya gelen çok insan var.bazı ürünlerde sınırlı stok var.mesela jenga boom ben ordayken4-5kişi aldı.bende bitane aldım son 2tane vardı.ayrıca playskol un top atan fili var.64 lira 1tane vardı almadığına pişmanım.

Çok teşekkürler ilginizden dolayı,sağolun.

• cevahir avm de büyükler için hiç bi tür yoktu (heli 1:24 otomobil u.k araba vs vs) tamamen kız cocugu oyuncakları doldurmuşlar. birde kutulu oyunlar vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

Saçmasapan markaların oyuncakları var.
    11 aylık çocuga birşey bulamadım.

Aynen bende ilk yaşını kutlayacak yeğenim için gittim ama o yaş aralığına pek birşey yoktu...Playskool ve Fisher price oyuncakları aradım ama bir tane bile yoktu Adapazarında...
  • vindobona V kullanıcısına yanıt
    Monopoly'i 15 TL'ye mi aldınız? Ben Monopoly Türkiye'ye 38 TL verdim.
  • Akbati Migros'a gittim saat 10:30 gibi (10'da aciliyordu). Fazla kalabalik olmayacagini dusundum ama yanilmisim.

Cogu seyden bulmak mumkundu ama en cok arananlar hemen bitmis. Ornegin Ben10 karakterlerinde hep canavarlar falan kalmisti. Star wars figurlerinden ana karakterlerden birer tane kalmisti. Ninja Kaplumbaga figurlerinden Schredder'dan son kalani ben aldim ama digerlerinden ikiser tane kalmisti (simdi bitmistir belki).

Bebek oyuncaklari hemencecik bitmis. Okey, Poker Kagidi, Tabu ve Monopoly tarzi oyunlarin fiyati cok cok iyi ve almayi dusunenlerin kacirmamasi gerekir.

Kirtasiye bolumundeki urunler de indirimli oldugu icin cocuklarinizin/kucuklerinizin boya ve kalem cesitlerini de tedarik edebilirsiniz.

Cocuk kitaplari konusunda epey bir cesit vardi, yakin olanlar ve ihtiyaci olanlar buraya da bakabilir.

Benim hanim iyi fiyat oldugu icin daha sonra alinabilecek hediyeleri simdiden aldirdi ve epey tuzlu bir faturayla ayrildik.

Gida disi harcamalarda Paraf, Bonus ve Is Bankasi (sanirim maximum oluyor) 9'a kadar taksit yapabiliyor. Bu da biraz daha hafifletiyor yuku. Taksit konusunda alt limit var midir bilmiyorum.

Internet uzerinde sanalmarket.com.tr'de oyuncak urunleri cikmiyor. Sanirim online satis yok.

• Ankamallda son durum nedir? Yarın öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum. Bir şeyler kaldı mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepe

Monopoly'i 15 TL'ye mi aldınız? Ben Monopoly Türkiye'ye 38 TL verdim.

snin aldığın farklı hocam, bendeki küçük atm gibi bir aleti var, çocuklar için olan sanırım 5+ yazıyor üstünde yanılmıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Ankamallda son durum nedir? Yarın öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum. Bir şeyler kaldı mi?

Tam anlamıyla talan edilmişti bugün akşama doğru gittim. Doğru düzgün bir şey bulamadım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler ilginizden dolayı,sağolun.

Hocam maxi de maksimum 1000 lik puzzle lar vardı. Furby yi ben de görmedim.

• Anadolu Hisarı ve ACRLOFT Migroslarda Furby vardı galiba. Gitmeden mağazaya telefon açıp sorun isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Ankamallda son durum nedir? Yarın öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum. Bir şeyler kaldı mi?

Tam anlamıyla talan edilmişti bugün akşama doğru gittim. Doğru düzgün bir şey bulamadım.

Yarın ve ilerisi günler için stok ayırmış olmaları gerektiğini düşünüyorum. Her sabah yeni ürünler eklenebilir.
  • Sabah 10:30 da gittim ankamalle talan edilmiş, yağmalanmış, hırpalanmıştı :)
    İşe yarar şeyler tükenmişti. Millet 3 arabayla geziyordu. Anlamadım valla. O kadar alışveriş yapacak adam niye bu haftayı beklesin ya da satıcı yani adamlar. Ben birkaç şey aldım kıytırık. Belki günlük yenilerler stoklardan. Pazartesi-Salı bakılabilir

• fisher price yada playskool oyuncaklarından alabilecek durumda olanlardan satış açarlarsa aldıkları fiyatın üzerinde fiyat vererek alabilirm.
    (eğitici oyuncaklar için)
  • Uykusuz penguen mizah dergileri indirime dahil mi

• Stoklar hergün yenilenecek mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.