Ya beyler oyun ıcın su anda lcd monıtor tavsıye etmeyın bence su anda lcd monıtorlerın tepkı surelerı oyunlar ıcın yeterlı deıl helekı hılı oyunlarda arkada ız bırakır gıbı gıdıor goruntuler. Tepkı surelerı 10 nun altına dusmeden bence alınmaz.Lg bu yaz 12(bırımını unuttum) tepkı surelı bı lcd cıkaracakmıs bu demek oluyokı 1 2 seneye anca alınır lcd ler oyun ıcın
Teşekkürler, verdiğin linkte dahil olmak üzere net camiasındaki hemen hemen her incemeye/karşılaştırmaya ve forum görüşlerine baktım. Bugün TeknoSA'lara baktım, genelde 15" LCD ler var ama bir subelerinde 18" LG gördüm. Bayağı güzel. Ya 17" LG LCD alıcam yada 19" E450 Sony CRT alıcam. Zaten oyun hususu söz konusu olmasa direkt LCD alırım..
Bende arastırmıstım aynı seceneklerı deneyerek kendı gozumle gorerek oyunlarda test ettım ve 19 crt yı ladım
19 CRT daha mantıklı
bence 19 CRT ...
Arkadaşlar yorum yapan ve fikir veren herkese çok teşekkür ederim. 10 dakika evvel İstanbul Gold Bilgisayar'dan 426.- USD + KDV'ye 19" Sony E450 monitörümü sipariş etmiş bulunuyorum. Saygılarımla.
gule gule kullan iyi secim yapmıssın bence, lcd teknolojisi icin daha erken.
Bende öyle düşündüm zaten, yalnız E450 serisi Çin yapımıymış, forumdan bir arkadaşta bunların İngiliz malı olanlarının daha iyi olduğunu belirtmişti. Birtek kafama takılan durum bu. Aldığım yerde stokta 5 adet vardı hepsi Çin'miş. Keza Eksen'in stoklarında olanlarda Çin. Bir sorun olacağını zannetmiyorum ama hadi hayırlısı..Bu arada bugün sipariş verdiğim Gold Bilgisayar merkez'deki adamlar cin gibi ne kadar müşteri canlısı. O kadar büyük olmalarına rağmen ilgi alaka gerçekten iyiydi. Nerdeee Ankara bozkırındaki firmalar nerde İstanbul...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme