Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

19 Mayıs TIP (OMÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu üniversite gercekten çok mu zor ? Herkes aşırı zor geçme notu 70 olmasına rağmen sınavlar çok zor oluyor vs. dedi. Açıkçası üniversitede sınıfta kalmaya niyetim yok. Sizce başka yerlere mi yonelmeliyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 70 diye gecme notu mu olur ak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçme notu 70 olması BÜYÜK dezavantaj

cogu tıpfakta 60tır

bazen öyle sınavlar olur ki 60 bile alamazsın, sonra ortalamanın 60 olması icin baya kasman gerekir.

GEÇME NOTU 60 OLAN BİR TIP YAZMANIZI TAVSİYE EDERİM HOCAM

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sag olun hocam

• eklemeyi unutmusum gecme notu 60 olan yerlerde bile kalan bi sürü kisi olur.

70 baya baya yüksek

• Kesinlikle önceliğiniz olmasın. Gidip de memnun kalanı duymadım Ayrıca ben geçme notunu 65 diye biliyordum. Eğer 70 ise tercih listenize bile koymayın.

Cehennem mi bu anasını satim 70 de ne???

• Ayrıca üstteki arkadaşın da dediği gibi geçme notu çoğu ünide 60'tır buna rağmen bir yığın insan kalır. O stresle yaşanılmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dokuz eylül tıp vs gazi tıp
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eldoradotwins E kullanıcısına yanıt
    Hocam ablam da bir başka tıpta okuyor ama burada çok fazla tanıdığı var. Onlar da genelde çok zor diyor o yüzden biraz cayıyorum açıkçası. Daha kolay yerlere yönelmek sanirim dqha iyi olacak. Burası bize yakın diye yazmak istiyordum ama o zorluğa değmeyecek gibi

• Yakın üni iyidir ama kolaysa. Çevre illerdeki başka ğnilerimde değerlendir. Sıralamanın tam yettiği yere gitmek zorunda değilsin. Bence 2 şeye dikkat et: 1 ailene çok uzak olmasın 2 zor olmasın.

• Eldoradotwins E kullanıcısına yanıt
    Haklisin hocam. Bakalım araştırıyoruz şimdilik.

• Benim çok bir bilgim yok fakat TUS’ta dediğiniz üninin öğrencilerinde ekstra bir başarı yoksa niye zor üniyi tercih edesiniz hocam.

• achilles102030 kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum hocam. Burası ailemin su an kaldığı yere yakın diye tercih sebeplerimdendi. Ailem 2 yıla başka yere gidecek ama yine de bu 2 yıllık süreçte Samsunun, ailemin şu an kaldığı yere yakın olması benim için büyük avantajdı. Fakat zorluk sebebiyle sanirim tercih etmeyeceğim

• Zor olması daha iyi değil mi?

• Kimisi için belki daha iyidir ama ben kendi açımdan konuşacak olursam kolay olması daha iyi olur

• kodAdıYassuo31 K kullanıcısına yanıt
    Hocam Konya da ne bileyim ya. Biraz fazla İç Anadolu. Bir de biraz katı bir yer bildigim kadarıyla. Konyada pek okumak istemem

• Hocam sizin sıralama kaçtı? Uludag yazın bizim buranın tıp iyidir, Eskişehir de güzeldir

• achilles102030 kullanıcısına yanıt
    Yetmiyor baba yetmiyor. Siralamam 11700. Ah ulan ekolojik niş sorusu hayatimi öptün. O soru doğru olsa şimdi 7 8k ile mis gibi Eskişehir giderdim

• Belki hayırlısı budur hocam öyle bakmak lazım karalar bağlamayın hemen. 43k yapan bu kardeşiniz napsın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.